Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Featured Replies

Opublikowano

Może oni mają wyjebane na politykę, tylko naprawdę patrzą jak gra się prezentuje itd. też jestem zaskoczony.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 122,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój bohater Ivan Jebietransov, będzie miał wschodnie pochodzenie.

• Dobra plz dajcie znać jak roziemu przestanie się ulewać co 2 post, bo nie idzie tego czytać. Chłop spodziewał się rdra 2 i bullyego w skórce hp, a dostał asasynka premium w skórce hp. No kto by to prz

Opublikowano

no nic, trzeba pakować walizki i do Nowej Zelandii lecieć

Opublikowano
1 minutę temu, Rotevil napisał:

Może oni mają wyjebane na politykę, tylko naprawdę patrzą jak gra się prezentuje itd. też jestem zaskoczony.

No i dobrze, tak powinno być. 

Opublikowano

W jaką politykę? Mówienie, że menstruują kobiety to polityka?

Opublikowano

Próbka użycia ChatGTP do wybrania strony :Dimage.png.0874e5bd4a0268bd718b565d1d28729c.png

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

To się dzieje naprawdę! W nocy do Hogwartu.

harry-potter-buckbeak.gif

Opublikowano
2 minuty temu, kislawa napisał:

4 pytania, 3 literki.... ;)

Tu można zrobić quiz i patronusa itp i połączyć to z kontem gry podobno.

http://wizardingworld.com 

Racja, coś jest zjebane, to z reddita kilka dni temu.

Moje jakieś bardziej sensowne:

image.thumb.png.2e463461ec90f279d7699759ee85f454.png

Opublikowano

Na gierkę mam wywalone, bo nigdy nie czytałem i nie oglądałem żadnego Pottera, ale fajnie że studio dowiozło, zwlaszcza że wypompowano w tytuł sporą kasę.

Opublikowano

Na dawnym Pottermore można zrobić przydział i połączyć konta, dostaniecie też ciuszki unikalne.

Metacritic:

IMG_20230206_122511.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1cb8626fa688ef642885-webp-1600w.thumb.webp.d2f6f24fb97913e8438e5bf1e98ebab5.webp

Opublikowano

Dla blacharzy - Do natywnego 1440p60 bez Ray Tracingu potrzeba minimum RTX 2080Ti. :nosacz3:

Oszczędze sobie bólu i wezmę Deluxe'a na PS5.

Opublikowano
2 minuty temu, Słupek napisał:

Czy Pipolinio normalnie odpaliło?

Może o 20 jutro. Zależy jak szybki ma internet. Gra dala mu czas, żeby jeszcze pomyślał, czy czegoś nie wymienić do premiery.

Opublikowano

Wygląda na to, że dowieźli ;). Bardzo mnie to cieszy, bo nie tylko jestem wielkim fanem lore ale też kibicowałem bardzo temu projektowi od początku. Już od pierwszego większego pokazu, w zeszłym roku (chyba w marcu) było czuć, że to może być bardzo fajna gra. A jeśli ktoś analizował dokładnie materiały, które producent publikował również później, było jasne że jeśli walka będzie wciągająca i nie będzie wielkich bugów to ta gra się obroni. Tak się też stało. Ciesze się, bo o takiej grze marzyłem od dziecka :). 

Opublikowano
22 minuty temu, Bigby napisał:

Dla blacharzy - Do natywnego 1440p60 bez Ray Tracingu potrzeba minimum RTX 2080Ti. :nosacz3:

PC wspiera ultrawide'a, któs może widział/wie?

Opublikowano
28 minut temu, Bigby napisał:

A co, wersja na PS5 chodzi w takich ustawieniach? Bo nie bardzo rozumiem zawód tymi wymaganiami ;)

6 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

PC wspiera ultrawide'a, któs może widział/wie?

https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/10anoj2/it_is_confirmed_that_hogwarts_legacy_has/

Opublikowano

Na reseterze jest zakaz zakładania tematów o gierce xddddddddddddd