Shankor 1 614 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Kurcze, gdyby nie mój ogromny backlog i parę gierek, których nie mam kiedy sprzedać, to bym sobie polatał na miotle. 1 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Kurde, wypstrykałem się z kasy, HP oglądałem tylko 4 filmy, milion lat temu i byłem całkiem szczęśliwy, że średnio mnie ta gra interesuje i przynajmniej na tym zaoszczędzę, ale jak widzę ten ból dupy odklejeńców to mam ochotę polecieć do sklepu tylko po to, by podbić statystyki sprzedaży 6 1 2 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Kup na Allegro przez Allegro pay Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Ok, to zaczynamy. Wycieczka do Nowej Zelandii znów przekonała mnie do wersji na Xboxa. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 664 Opublikowano 6 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2023 Proponuję zmienić nazwę tematu na "Ta, której tytułu nie wolno wymawiać". Alternatywnie "Sam-wiesz-która-gra". Ja w piątek siadam na miotłę. Ustawioną pionowo. 1 12 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Za duże mam zaległości żeby z czystym sercem i sumieniem wydać 70$ na kolejną gierkę. Ale ogram na pewno, recenzja na tvgry bardzo zachęca Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 W ogóle jakie jest lore tych zjebów lewaków, co mają ból dupy o tę grę, że nie pozwalają o niej pisać, o chuj tu chodzi? Nie śledziłem tematu, więc się pytam. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Po ragnaroku jedyne na co czekałem to Hogwart. Dead space i callisto zostawiłem na później. Dzisiaj po pracy odpalam po długim okresie hype’u i wyczekiwania. Pewnie zrobię jakiegoś niebinarnego magika w kreatorze postaci i pójdę spać . Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Jak się nie zrobi tego quizu na pottermore czy gdzieś tam, to na jakiej podstawie nas wybiera do domu? Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 1 minutę temu, maciucha napisał: Jak się nie zrobi tego quizu na pottermore czy gdzieś tam, to na jakiej podstawie nas wybiera do domu? Z tego co widziałem to chyba po prostu będziesz miał zwykły wybór domu bez pytań itd. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Okularnika lubię za klimat, a ten jest tu świetny, więc za jakiś czas pewnie sprawdzę. Oceny zaskakujące. Dobrze, że żyjemy w Polsce i na luzie po odpaleniu gierki nie będzie priv rage i wyzwisk rodziny. Co innego z Atomowym sercem Odklejone, ale ciekawe czasy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 2 minuty temu, Plackus napisał: Z tego co widziałem to chyba po prostu będziesz miał zwykły wybór domu bez pytań itd. Zatem slytherin Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 6 minutes ago, Faka said: W ogóle jakie jest lore tych zjebów lewaków, co mają ból dupy o tę grę, że nie pozwalają o niej pisać, o chuj tu chodzi? Nie śledziłem tematu, więc się pytam. Autorka książek stwierdziła, People who menstruate.’ I’m sure there used to be a word for those people. Someone help me out. Wumben? Wimpund? Woomud? oraz If sex isn’t real, there’s no same-sex attraction. If sex isn’t real, the lived reality of women globally is erased. I know and love trans people, but erasing the concept of sex removes the ability of many to meaningfully discuss their lives. It isn’t hate to speak the truth. czyli w sumie nic nadzwyczajnego, ale dupy popękały obrońcom poprawności politycznej Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Nagonka na grę, bo autorka uniwersum, pewnie nie mająca z grą nic wspólnego, wyraziła jakieś tam swoje zdanie Jebać takich oszołomów, będę nakurfiał w Hogwarty aż miło. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Z Harrym mam naprawdę nic wspólnego oprócz przeczytania pierwszej części książki w czasach gimnazjum, ale aż chce się kupić tę gierkę żeby podbić sprzedaż i zrobić pojebom na złość. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 2 godziny temu, Bigby napisał: najlepiej ci najbardziej zjebani nich wypierdalają do ruskich/chińczyków albo któregoś z krajów arabskich Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Początek jak jakieś Uncharted. Graficznie niczego nie urywa (tutaj wersja z Series S), ale klimat jest absolutnie tip top. Nie zgadzam się też z zarzutem o nieistniejącą mimikę. W cutscenkach jest bardzo dobrze. 1 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Najlepsze, że wszystkie takie historie toczą się w zupełnie drugą stronę. Przy Deliverance w średniowiecznych Czechach(bez murzynów) też nie pykło. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 I to na tyle. Gra musi się do końca pobrać żebym mógł kontynuować i zobaczyć zamek Hogwart. 2 3 Cytuj
tjery 1 248 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 NVIDIA RTX 4090 runs Hogwarts Legacy with over 100fps at 4K DLSS 3 Quality with Max Settings & Full Ray Tracing UFF, byle tylko odpaliła i będzie git @Bigby I jak w końcu jest z tym wyborem? W gierce tylko się samemu wybiera czy są jakieś pytania itd? czy to tylko na zewnętrznej stronce? 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Teraz, tjery napisał: NVIDIA RTX 4090 runs Hogwarts Legacy with over 100fps at 4K DLSS 3 Quality with Max Settings & Full Ray Tracing UFF, byle tylko odpaliła i będzie git @Bigby I jak w końcu jest z tym wyborem? W gierce tylko się samemu wybiera czy są jakieś pytania itd? czy to tylko na zewnętrznej stronce? Chyba tylko na stronce .w grze od razu wybierasz który dom chcesz .tak widziałem na leaku na youtubie 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Teraz, tjery napisał: @Bigby I jak w końcu jest z tym wyborem? W gierce tylko się samemu wybiera czy są jakieś pytania itd? czy to tylko na zewnętrznej stronce? Na razie nie odpowiem, bo mnie nie wpuścili do zamku bez ściągnięcia całej gry. Cytuj
tjery 1 248 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 A, nie zauważyłem zdania ponad screenami Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Na stronkę i tak warto się zalogować choćby dla samych darmowych itemków. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 30 minut temu, Bigby napisał: I to na tyle. Gra musi się do końca pobrać żebym mógł kontynuować i zobaczyć zamek Hogwart. Z ciekawości na jakiej platformie grasz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi