Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, łom napisał:

Performance i reszty może dla mnie nie być. Szkoda, że RT to tylko gadżet na tej generacji. Oczywiście do wersji na PC nie ma podjazdu.

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Na XSS tryb zbalansowany wydaje się najbardziej odpowiedni. Przy 60 FPS trochę za dużo kompromisów graficznych.

A ten balans to 40fps to też spoko.

Opublikowano

Rzeczywiście, performance mocno po dupie dostał, szczególnie to widać poza zamkiem.

Co do RT to nawet na PC muszą trochę go poprawić, a konkretnie te szumy na odbiciach RT, mam nadzieje, że łatka premierowa coś z tym zrobi, może w grze w ruchu aż tak tego nie będzie widać, ale tu się rzuciło w oczy.

• beka z typa 1
Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

Piękne czasy, że sobie robię preload gierki. W dzień premiery siadam rano i gram zamiast stresować się czy prywaciarz zdąży wysłać, a kurier raczy dostarczyć.

Piękne czasy od poprzedniej generacji, prawie 10 lat już.

• Lubię! 1
Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał:

@Bigby I jak w końcu jest z tym wyborem? W gierce tylko się samemu wybiera czy są jakieś pytania itd? czy to tylko na zewnętrznej stronce?

Są pytania w trakcie przydzielania domu. ;)

Nie wiem czy te same co na stronce, ale tiara zadała mi 2 pytania.

• Dzięki 1
Opublikowano

U mnie wjeżdża jakoś za miesiąc, nadziałem się wczoraj na streama jak ktoś grał w wersję australijską, obejrzałem tylko wstęp i tyle. Aby nie spoilerować chyba będę unikał tego tematu i wszelakich informacji aby sobie nie psuć frajdy.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz widzę, że jakaś gra na ps5 w media expercie jest niedostępna chwilowo, o co tu chodzi, tak się ludzie rzucili na to, że są braki? Chyba, że w piątek dopiero się pojawi na stanie oficjalnie?

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano
2 minuty temu, Rotevil napisał:

Pierwszy raz widzę, że jakaś gra na ps5 w media expercie jest niedostępna chwilowo, o co tu chodzi, tak się ludzie rzucili na to, że są braki? Chyba, że w piątek dopiero się pojawi na stanie oficjalnie?

Chyba tak. Wczoraj czytałem, że w niektórych zagranicznych sklepach czas dostawy to marzec.

Opublikowano
55 minut temu, Rotevil napisał:

Premiera jest w piątek, 10.02.23, więc czemu miałoby być wcześniej w sklepie?:philosoraptor:

Opublikowano
Godzinę temu, Wania napisał:

Zastanawiam się czy kupić gierkę odrazu czy za chwile wlecą promki skoro jest nagonka XD

Jak wlecą promki to nie z powodu tej nagonki która nie zadziałała. Ta gra będzie jedną z najlepiej sprzedających się gier w tym roku.

• This 1