Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Archonik w nowej recenzji już też widzę odlatuje:

A tam. W samej recenzji ani słowa o aferze i innego bajdurzenia więc dobra robota jak zawsze a to co robi sobie ze swoimi pieniędzmi to już jego sprawa

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

W ogóle to nie jest przytyk do Rowling i tej afery z pizdy, w ogóle :) Trzeba było klęknąć, bo zaraz towarzystwo zaczęłoby aferkę i cancelik.

Opublikowano (edytowane)

Mimo wszystko znalazł wyłom jak zadowolić jednych i drugich, czyli zwykły obesraniec koniunkturalista. Oczywiście musi się z tym obnosić, zamiast wpłacić i tyle.

Edytowane przez SlimShady
  • Plusik 7
Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Ale sie siteczek zagotował aż c0rwa mruga jak niedokręcona żarówka xD Rowling powiedziała że trans kobiety nie powinny być w więzieniu z prawdziwymi babami. SKANDAL. 

Już więcej wam tu nie będę wam śmiecił w temacie gry o tych petach ale to musiałem skomentować bo nie mogę z tych 2 durniów

O kie.rwa jaka odklejka. Jeszcze ten pierwszy wasaty typek tak cedzi te zaruty wobec Rowling jakby nauczyl sie ich na szybko na pamiec 15min przed strimem, po to zeby lewaki i gimbaza lbqt walczaca z kapitalizmem sypala mu pieniadze (i to dziala). Bo nie wyglada na takiego, ktory w to wierzy. Co za banda je.banych nacaigaczy i hipokrytow zerujaca na dzieciakach.

Opublikowano (edytowane)

To jest festiwal żenady, najwieksze forum growe to forum polityczne, jeszcze do tego admini okłamują sami siebie i grają w gierkę, za którą banują na swoim forumku, neogaf mam nadzieje troche się odbije po którejś juz z kolei zjebanej sytuacji na erze. Myślę, że już warto uczcić to minutą ciszy i skupic się na gierce. Na szczęście okazała się wielkim hitem i dlc/kolejna część jest już w kieszeni zagrajmerów. Więc olać krzykaczy :yahoo:.

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

Znalazłem w końcu czas na granie i jest git. W ogóle wcześniej czytałem, że trzeba coś ustawić w ustawieniach kontrolera, bo coś popierdolone jest, ale nie pamiętam, co to było?

Opublikowano

Nie no, wydałem na to kasę, więc gram. Nie twierdzę, że to jest crap, ale też nie jest to gra na 8+. Odblokowywanie nowych umiejętności daje frajdę, takie malutkie zastrzyki dopaminy, dostałem możliwość czesania i karmienia zwierząt (które jest sztuką dla sztuki), ale skupiam się na głównym wątku. Zapuściłem się w eksplorację OBOZU BANDYTÓW i RUIN, prawie zwymiotowałem, Asasyny w pełnej okazałości. Jeszcze żebyśmy znajdowali coś w tych skrzyniach wartego uwagi, a to tylko śmieciowe ubrania, które i tak idą na sprzedaż. I nie wiem co za debil wymyślił mini gierkę z zamkami - no kurwa, mam Alohomorę, to na chuj grzebać mi w KAŻDYM zamku jeszcze?

Co jeszcze jest okropnym wypierdalaczem z immersji? 15-latek używający w Hogwarcie Zaklęć Niewybaczalnych i roznoszący na strzępy przeciwników za pomocą starożytnej magii, jebany Grindelwald by się nie powstydził. Ciekawe jakie haki mamy na dyrektora i Ministerstwo, że nie skończyliśmy w Azkabanie :)

Opublikowano

Szachów, gargulków. Nawet kurwa piwa nie kupisz w barze, tylko musisz pić cudze xd Ta gra to potężna wydmuszka, trzeba będzie poczekać na drugą część, żeby się poczuć jak uczeń Hogwartu.

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

Szachów, gargulków. Nawet kurwa piwa nie kupisz w barze, tylko musisz pić cudze xd Ta gra to potężna wydmuszka, trzeba będzie poczekać na drugą część, żeby się poczuć jak uczeń Hogwartu.

Ale skąd założenie że coś zmienią skoro 1 część sprzedała się fantastycznie?

Opublikowano

Yyy, no nie wiem, może dlatego powstają kolejne części gier, w których zmienia się rzeczy, ulepsza i dodaje nowe?

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Yyy, no nie wiem, może dlatego powstają kolejne części gier, w których zmienia się rzeczy, ulepsza i dodaje nowe?

Tak? Np w serii Assassins Creed?

Opublikowano

Rozi ma ostre wymagania w stosunku do studia, które do tej pory dostarczyło Disney Infinity i Cars 3.

Ja tam jestem zauroczony, bo widzę dużo włożonego serca w ten świat.

Być może po kilkunastu godzinach się znudzę, ale jest dobrze.

PS. gówno-nagrody są we wszystkich open worldach.

• Plusik 4
Opublikowano
7 minut temu, Kmiot napisał:

Rozi ma ostre wymagania w stosunku do studia, które do tej pory dostarczyło Disney Infinity i Cars 3.

Ja tam jestem zauroczony, bo widzę dużo włożonego serca w ten świat.

Być może po kilkunastu godzinach się znudzę, ale jest dobrze.

PS. gówno-nagrody są we wszystkich open worldach.

RDR2? 

* prawie wszystkich :)

Opublikowano

Mnie sie calkiem niezle w to gra. Jest to asasyn ale przynajmniej ma lepszy system walki i ciekawsza fabule + uniwersum samo w sobie. 

Mogli zmniejszyc mape i bardziej wypelnic szczegolami. Mogli tez sie skupic na nieco lepszych postaciach, smiecham z tego ze takie stereotypowe, generyczne postaci jak Fig czy Weasley sa tymi ktore zapadaja w pamiec i fajnie sie z nimi wchodzi w interakcje a ci na sile dla poprawnosci wlozeni typu pochodzenia afrykanskiego czy azjatyckiego to takie do bolu nijakie wydmuszki.

Opublikowano

Cały czas mam różne uczucia grając w te grę. Czasem jest fantastycznie, a czasem średniak niesamowity xd 

Ja udaje, że nie ma obozów czy też jaskiń i jest git. Tylko jeszcze niech ta muzyka leci cały czas. Pokój życzeń to strzał w dziesiątkę. Walka coraz lepsza i obok klimatu to chyba najmocniejsza strona gry jak dla mnie.

Jednak bardzo dużo robi świat przedstawiony. 

Był jakiś już patch na konsole? Usunąłem niechcący grę w piątek przez  zabawę w ściąganie lokalizacji i wczoraj musiałem pobierać od nowa. Przydałoby się ogarnąć kilka rzeczy jak oświetlenie i dodać inna muzykę kiedy łazi się po hogsmeade.

Opublikowano

Walka jest świetna, a jakiego powera jeszcze nabiera po odblokowaniu talentów :obama: Przy odpowiednim używaniu kombinacji czarów i i wykorzystywaniu słabych stron przeciwników robi się niezłą kontrolę tłumów. Nie spodziewałem się, że "gra o czerodziejach" może być pod tym względem aż tak przemyślana i rajcowna.

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Cały czas mam różne uczucia grając w te grę. Czasem jest fantastycznie, a czasem średniak niesamowity xd 

Ja udaje, że nie ma obozów czy też jaskiń i jest git. Tylko jeszcze niech ta muzyka leci cały czas. Pokój życzeń to strzał w dziesiątkę. Walka coraz lepsza i obok klimatu to chyba najmocniejsza strona gry jak dla mnie.

Jednak bardzo dużo robi świat przedstawiony. 

Był jakiś już patch na konsole? Usunąłem niechcący grę w piątek przez  zabawę w ściąganie lokalizacji i wczoraj musiałem pobierać od nowa. Przydałoby się ogarnąć kilka rzeczy jak oświetlenie i dodać inna muzykę kiedy łazi się po hogsmeade.

Ja napierdalam facepalm za każdym razem jak idę na "lekcje" czyli 10sekundiwy zlepek scenek by potem uczyć się w 2 minuty zaklęcia które nibh kolega z klasy mówi, że zajmuje jego opanowanie pol roku:teehee:

Opublikowano

Mogli by do dwójki dać motyw czasu realnego jak w animal crossing jak tak tu czytam niektórych xddd

Chwalicie walkę - do jakiej gierki można byłoby ją porównać?