Opublikowano 3 marca 20214 l Myślę że nikt, a na pewno nie ja, nie oczekuje od Ciebie widzenia tego problemu, gdyż nawet Cię nie dotyczy.
Opublikowano 3 marca 20214 l Typowa lewica: nie zauważasz problemu, bo Cię on nie dotyczy, ale Twój problem który mnie nie dotyczy nie jest problemem. Fajne standardy, takie podwójne.
Opublikowano 3 marca 20214 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Typowa lewica: nie zauważasz problemu, bo Cię on nie dotyczy, ale Twój problem który mnie nie dotyczy nie jest problemem. Fajne standardy, takie podwójne. Ciekawa interpretacja, zdecydowanie tak.
Opublikowano 3 marca 20214 l Po pierwszym " pokazie " miałem nadzieję na super grę w tym uniwersum Harrego Pottera, chociaż w tedy jak nie pokazali żadnej ciekawej postaci, którą przykładowo przejmemy stery miałem lekkie obawy. Potem kolejne wiadomości i coraz mniejsze zainteresowanie gierką. Z tego będzie chyba jakaś gra usługa? Z kiepskim naciskiem na fabułę.
Opublikowano 10 września 20213 l Zero informacji do tej pory? Albo gra będzie crapem, albo zdechnie całkowicie.
Opublikowano 8 stycznia 20223 l https://www.gry-online.pl/newsroom/harry-potter-hogwarts-legacy-wkrotce-zwiastun-premiera-w-2022-rok/zd2114e Ciekawe, czy jest realna szansa na premierę tego roku.
Opublikowano 14 marca 20223 l To oni jeszcze żyją tam w tym swoim kurwidolku? Myślalem ze się wzajemnie pobanowali.
Opublikowano 14 marca 20223 l 9 minut temu, Cedric napisał: A tymczasem na ResetEra.... XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 15 marca 20223 l kurde trochę jaranko, fajnie jakby w końcu jakaś naprawdę dobra gra w tym świecie powstała