Opublikowano 17 września 20204 l 2 minuty temu, nero2082 napisał: tak na oko dali 50k na Polskę, jeszcze można zamawiać w MediaExpert No jeszcze euro powinno odpalic preordery Ale mysle ze dosypia i tak, teraz juz w mm tez nie da sie zamowic, nie wierze ze 2-3 najwieksze sieci wypstrykaly sie z towaru w 3godziny no bez jaj.
Opublikowano 17 września 20204 l Autor od 7 do 9 rano w MM ilosć dodań do koszyka skoczyła z 12tys na 26tys także mały szturm był
Opublikowano 17 września 20204 l 16 minut temu, nero2082 napisał: od 7 do 9 rano w MM ilosć dodań do koszyka skoczyła z 12tys na 26tys także mały szturm był Obecnie jest prawie 40k.
Opublikowano 17 września 20204 l brałem w MM 6 dni na wpłate 250 kaucja gwarancyjna tylko czy ona odlicza sie z ceny czy to dodatkowo ?
Opublikowano 17 września 20204 l 33 minuty temu, Hendrix napisał: Też tyle szacuję, będzie to pewnie największy start w historii PL (dla porównania: PS4 sprzedało się w okolicach 100 tys. po około 10 miesiącach na rynku) Czasy były inne, teraz to wyprzeda się na pniu. Chociaż pamietam filmiki ze szturmu sklepów
Opublikowano 17 września 20204 l Oczywiście, że się odlicza, to w zasadzie zaliczka. I jednak rada na przyszłość, lepiej czytać regulaminy podczas zakupów :V
Opublikowano 17 września 20204 l 1 minutę temu, xMAFIA_PLxMICHAL napisał: brałem w MM 6 dni na wpłate 250 kaucja gwarancyjna tylko czy ona odlicza sie z ceny czy to dodatkowo ? Odlicza się. Resztę musisz zapłacić na 7 dni przed premierą.
Opublikowano 17 września 20204 l 14 minut temu, Snake_Plissken napisał: Obecnie jest prawie 40k. Ilość dodanych do koszyka, a faktycznie kupionych nie jest tożsamym ze sobą faktem
Opublikowano 17 września 20204 l 5 minut temu, Hendrix napisał: I jednak rada na przyszłość, lepiej czytać regulaminy podczas zakupów :V Było coś tam ciekawego?
Opublikowano 17 września 20204 l 4 minuty temu, Square napisał: Było coś tam ciekawego? Nic ciekawego - na 7 dni przed premierą przyjdzie wezwanie o resztę kwoty, można to zrobić do 3 dni roboczych przed planowaną datą produktu, możliwy zakup tylko jednej sztuki, jeśli nie zostanie wpłacona reszta, zamówienie jest anulowane, kaucja zwracana. Jeśli zamawiasz coś jeszcze z PS5, nie ma opcji kaucji, tylko od razu pełna opłata.
Opublikowano 17 września 20204 l Teraz, Hendrix napisał: Jeśli zamawiasz coś jeszcze z PS5, nie ma opcji kaucji, tylko od razu pełna opłata. A to nie prawda, bo można zapłacić przy kasie dopiero.
Opublikowano 17 września 20204 l 16 minut temu, Figuś napisał: A to nie prawda, bo można zapłacić przy kasie dopiero. No, ale to nadal pełna opłata Po prostu chodzi o to, że nie można zrobić przedpłaty w przypadku dodania innych produktów. edit: w formie kaucji ofc.
Opublikowano 17 września 20204 l Wiadomo coś może czy da się przenieść sejvy na pendrajwie z ps4? Opcje z backupem do chmury znam, ale ps+ nie używam.
Opublikowano 17 września 20204 l https://imgur.com/LBToCNW nie da sie kupic 2 Edytowane 17 września 20204 l przez xMAFIA_PLxMICHAL
Opublikowano 17 września 20204 l W 2013 gdy była premiera, PS4 wpłacało się 100 zł zaliczki, która była zwrotna w przypadku rezygnacji. Potem taka konsola kupiona 29 Listopada za 1799 trafiała na allegro za minimum 2500 albo OLX. Wietrzycie interesik? Wystawić na ebay i sprzedać bogatemu Niemcowi, który odda za nią złoty pociąg
Opublikowano 17 września 20204 l 7 minut temu, _Red_ napisał: Wiadomo coś może czy da się przenieść sejvy na pendrajwie z ps4? Opcje z backupem do chmury znam, ale ps+ nie używam. normalnie możesz sobie skopiować na pen
Opublikowano 17 września 20204 l Warto śledzić też ten temat: https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-playstation-5-w-media-markt-2299-zl-za-playstation-5-oraz-1849-zl-za-playstation-5-digital-edition/ Ja wziąłem z X-Komu, teraz już przycisk do zakupu wyszarzony niestety.
Opublikowano 17 września 20204 l Godzinę temu, schabek napisał: No jeszcze euro powinno odpalic preordery Ale mysle ze dosypia i tak, teraz juz w mm tez nie da sie zamowic, nie wierze ze 2-3 najwieksze sieci wypstrykaly sie z towaru w 3godziny no bez jaj. Moze euro po prostu czeka na oficjalne dane ile beda mieli konsol a nie jak media pi razy drzwi aby skorzystac z bumu. Proste ze bedzie wiecej preorderow, to 40ml kraj. A janusze biznesu bioracy kilka konsol z mysla o zarobku blokujac konsole normaknym graczom mam nadzieje ze jeszcze straca na tym
Opublikowano 17 września 20204 l 1 minutę temu, kanabis napisał: A janusze biznesu bioracy kilka konsol z mysla o zarobku blokujac konsole normaknym graczom mam nadzieje ze jeszcze straca na tym Masz tu kogoś konkretnie na myśli?
Opublikowano 17 września 20204 l W NL wszędzie już dostawa od "wczesny 2021" , aż przypomniała mi się szajba jak obchodziłem z gotówką cały Szczecin w okresie świąt . Masa śniegu , człowiek przemarźnięty a w każdym sklepie pustki. Szkoda bo fajnie by uderzyła nostalgia ogrywając Demony w święta , pamiętam Demony na ps3 wraz z Uncharted 2 i AC2 kupiłem właśnie na święta . No ale pewnie xboxów dużo będzie
Opublikowano 17 września 20204 l Ależ da się zamówić w Media Markt, normalnie dodaje do koszyka i da się zrealizować zamówienie, może zadzwonili do Chińczyków żeby jednak więcej sztuk dla Polski zrobili.
Opublikowano 17 września 20204 l Mam nadzieję, że jednak będzie jakaś ilość na półkach. Nie żebym się łudził ze kupię konsole, ale fajnie będzie pooglądać to wyrywanie nawzajem sobie włosów
Opublikowano 17 września 20204 l Do xkomu mają rzekomo wrócić preordery w momencie jak wyślą kody -100.