Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 829,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
24 minuty temu, Patricko napisał:

Na moje oko tak, skoro samo Sony przepraszało to powinna być jeszcze jakaś duża dostawa.

Już była wczoraj i dziś rano

Opublikowano
59 minut temu, creatinfreak napisał:

Tylko to za granicą. Ja tu o Polskę się pytam.

pół na pół, easy miał info od kierownika z MM, że w preorderach sprzedali wszystko co mieli mieć

Opublikowano

MM wczoraj wrzucilo jakieś 400 dodatkowych sztuk na allegro...wszysto poszło w 3h...

Opublikowano
Najwyżej poczekam, może jakimś cudem na premierę u mnie w mieście zrobię rajd koło palet. A jak nie to poczekam na następną ture. Czekanie umili mi xsx.

Znów zmiana decyzji i będziesz polował na PS5 na premierę?
Opublikowano

Musisz sobie odpowiedzieć na jedno za(pipi)iście ważne pytanie, pomyśl na której platformie byłeś bardziej szczęśliwy i zrób to ponownie jak Laska, mam nadzieje że choć troche pomogłem :hi:

Opublikowano
30 minut temu, creatinfreak napisał:

No najlepiej by było, ale finanse, dostępność, czas..... Kurwa ciężkie jest życie dorosłego faceta kochającego gierki :dunno:

plejak za gotówkę, XSX w All Access :xboss:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, creatinfreak napisał:

może jakimś cudem na premierę u mnie w mieście zrobię rajd koło palet. 

tym razem ta zabawa nas ominie, bo konsol na półkach będzie dokładne 0 

Opublikowano
1 minutę temu, nero2082 napisał:

tym razem ta zabawa nas ominie, bo konsol na półkach będzie dokładne 0 

Hehehe całkiem możliwe. Pogadam z kumplem z media, że jeżeli będą jakieś to ma mi zostawić :D

3 godziny temu, Figuś napisał:

plejak za gotówkę, XSX w All Access :xboss:

Xbox opłacony, a jak dali preordery ps5 to byłem zdecydowany tylko na Xboxa.

Opublikowano

Coś czuję że będzie tak jak z kartami nvidi. Niby premiera była a kart w sklepach po prostu nie ma. 

Mam wrażenie że ssanie z rynku na nową generacje jest dużo większe niż poprzednio a do tego Xbox jest wreszcie realna komkurencja. Jak dojdzie FIFA w gampassie to już wogole bajka na święta. 

Opublikowano

Nie dojdzie FIFA. Tzn dojdzie, na 10h. Bo w pass będzie ea play w wersji basic, nie jak na PC ultimate z pełnymi na premierę.

Opublikowano
27 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Nie dojdzie FIFA. Tzn dojdzie, na 10h. Bo w pass będzie ea play w wersji basic, nie jak na PC ultimate z pełnymi na premierę.

Tylko z tego co wiem, to abonament EA Play Premium na PC kosztuje chyba 75 zł za miesiąc? Jakoś dużo w każdym razie. 

Opublikowano

W koncu GS odpisal mi na maila. Niby mam gwarantowane, ale jednak nie :philosoraptor:

Cytat

Hello Pawel.

Thank you for contacting GameStop Customer Service,

If you have registered your interest for the PS5 in store, your deposit will be automatically converted in to a pre-order. No further action is required on your part.

All pre-orders will be assigned first come first serve based on the pre-order time.
Therefore we are unfortunately unable to guarantee any one person that their order will be available for launch day or before Christmas.
The in-store staff will be in contact with you when the console is ready to collect.

Kind Regards,

Opublikowano

Ech, pierw obcokrajowcy kradli im pracę, teraz kradną komsole.

Opublikowano

Tez bylem playstation fanbojem i kolekcjonerem gier pudelkowych. Teraz cos sie zaczyna we mnie lamac jak slysze o grach za 60 funtow sztuka. Kocham serie final fantasy ale ten nowy wyglada slabo. Nie wiem czy jesli zdecyduje sie na konsole to nie bedzie to xbox po raz pierwszy w moim zyciu do czasow PlayStation one. I to bedzie z abonamentem game pass. Jeszcze cos czaruja ze różnica pomiedzy oba xboxami nie bedzie specjalnie zauwazalna dla zwyklego smiertelnika. Bedzie pora zeby ograc gearsy. Poczekam kilka miesiecy po premierze i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. W horizona 2 w koncu tez bedzie mozna zagrac na ps4.