Lipa 512 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Zaczynamy. Zdjęcie nie jest moje, choć też zamawiałem w media expert Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 @Lipa Ale to klient anulował, czy sklep sam ot tak sobie? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 @Lipa - wiadomo coś więcej? Koleś coś nabroił? Nie wpłacił zaliczki na czas, czy coś? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Podobno wszystko opłacone w całości. I nagle taki email. Zobaczymy co będzie dalej Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Z media markt okazał się błąd, może tu tez pracownik nawalił Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 https://screenrant.com/ps5-pre-order-cancel-sony-stock-retailer-uk/ Podobno Sony dopiero teraz potwierdza sklepom, ile konsol alokują i jest ich mniej, niż się spodziewano. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Otworzyli preordery widmo tylko, żeby być przed Xem i są w dupie xD Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 24 minutes ago, cotek said: Otworzyli preordery widmo tylko, żeby być przed Xem i są w dupie xD Sądzę, że Sony dało jakieś liczby, ale plotki o problemach z produkcją pewnie są prawdziwe i jakiś tam procent konsol jest mniej. Nic się nie poradzi i trzeba poczekać. Zawsze na premierę są jakieś schody. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 No niezłe szambo się dziś wylało z problemem realizowania preorderów. Porobili se przedpłaty, a teraz czekaj do iluś tam dni, zanim oddadzą Ci kapustę XD. Najgorsza opcja zamawiania czegokolwiek. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Kto normalny robi preorder płacąc całość z góry. Nikt. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mugen 1 955 Opublikowano 1 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 października 2020 Ktoś kto nie umrze przez to głodu. 12 Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Albo ktoś, kto zamówił w sklepie wymagającym płatności z góry Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 2 godziny temu, Lipa napisał: Zaczynamy. Zdjęcie nie jest moje, choć też zamawiałem w media expert Jak dla mnie to jest jakiś fake albo ktoś sam anulował. Sklep zawsze podaje przyczynę anulowania. Jakakolwiek by nie była. Nie spotkałem się nigdy z czymś takim że zamówienie anulowane i elo. Nawet nie ma standardowej formułki że z przyczyn niezależnych blablabla przepraszamy Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Zagadzam się, że to dziwnie wygląda. Albo fake, albo bardzo niekompetentny pracownik wysłał wiadomość. Podobno pracownicy takich sklepów to często Ci sami, co wykupują preordery, potem odsprzedają na ebayu. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 5 minut temu, Ryo-San napisał: Jak dla mnie to jest jakiś fake albo ktoś sam anulował. Sklep zawsze podaje przyczynę anulowania. Jakakolwiek by nie była. Nie spotkałem się nigdy z czymś takim że zamówienie anulowane i elo. Nawet nie ma standardowej formułki że z przyczyn niezależnych blablabla przepraszamy Oczywiscie ze tak. Gosc albo sam anulowal albo koniec koncow nie puscil przelewu. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Też mam takiego maila od MediaExpert, ale to ja anulowałem zamówienie. Swoją drogą wydaje się że Sony po cichu liczyło na obsuwę ze strony Microsoftu i czekali na ruch rywala gdyż sami nie są gotowi na tak wczesną premierę na 100 procent. Być może plotki o problemach z produkcją nie były do końca fałszywe Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 (edytowane) Aha czyli jak ktoś anulował to nie otrzyma preordera dobrze rozumiem ?Przepraszam, ale jest taki natłok bzdur,że sam już nie wiem komu wierzyć. Cytat Kto normalny robi preorder płacąc całość z góry. Nikt. JA. Edytowane 1 października 2020 przez Mecenas Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 1 hour ago, PiPoLiNiO said: Kto normalny robi preorder płacąc całość z góry. Nikt. Ja. Dlatego jestem pewny swoje konsoli w dniu premiery. Płacisz kaucje za pre-order i w kolejce do PS5 jestes spychany przez tych, którzy zapłacili cała kwotę. Niestety, ale pre-order’owcy to grupa ryzyka mogąca się rozmyślić i nie zakupić konsoli. Tak to jest. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Jeżeli opłaciłeś swoje zamówienie i sklep nie podał informacji o braku dostępności, lub opóźnieniu w dostawie to czekasz do 19 listopada i miej w pompce takie rewelacje. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 @walek No i co, dalej jesteś pewny, że dostaniesz widząc ten cały cyrk? Jeden opłacił z góry w jednym sklepie, inny zamówił w 4 różnych sklepach za pobraniem. Żebyś się nie zdziwił który z nich dostanie konsole 19 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Kto normalny robi preorder płacąc całość z góry. Nikt. 1 Cytuj
bartaspoz 0 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 17 minutes ago, blantman said: Oooo, robiłeś zamóiwnie na wersje z napędem 22.09? Myślałem, że 22-ego już nie było tych modeli w MM :) Ja zrobiłem jakieś ~30-60 min po starcie pre-orderów :) Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 W dniu 29.09.2020 o 16:11, creatinfreak napisał: Irlandzki gamestop zapowiedział, że prorderowcy zagrają dopiero w 2021 i to nawet nie określił dokładnie kiedy xD naprawdę cieszę się, że złożyłem order na Xboxa. Skąd ta notka? Na stronie nic nie ma. Byc może wiadomość odnosi sie do konkretnego późno złożonego pre-ordera? Gamestop to jedna z największych sieci zajmująca sie sprzedażą gier i konsol na świecie. Nie może mnie zawieść. P.S Dostałem cynk od kuzyna z RTV euro AGD, iz konsole dostana dostarczone do sieci tych sklepów w przeciągu następnych 14 dni w Jel.Górze. Mógłby mi odłożyć jedna sztukę, ale skąd mam pewność, ze sie nie będzie je.bać i nie będzie wypluwać dysku, jak to bylo przy premierze PS4. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 2 godziny temu, bartaspoz napisał: Oooo, robiłeś zamóiwnie na wersje z napędem 22.09? Myślałem, że 22-ego już nie było tych modeli w MM Ja zrobiłem jakieś ~30-60 min po starcie pre-orderów Do tej pory masz możliwość. Baza xboxa nie jest taka duża w Polsce więc z kupnem nie ma problemu. Na ps5 w dwa dni wszystko poszło. Inna sprawa, ze może MS dał większą partię na nasz kraj i dla tego wciąż mamy możliwość składania preordera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi