iks 80 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Może kolega nie mieszka w PL, ale rzeczywiście u nas prawie wszędzie dostępne. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 6 hours ago, lpcl said: No jeśli kupujesz 10.11 xsx to ten spokój mnie nie dziwi. ale po co mi konsola dla nie kochanych przez rodzicow dzieci? 1 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 6 godzin temu, Labtec napisał: ale po co mi konsola dla nie kochanych przez rodzicow dzieci? Prawdę mówiąc pomyliłem cię z kimś innym. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) I chvj bombki strzelił z biegu między paletami po Ps5 - galerie zamknięte Szturm wolnostojących medlamarktów będzie piękny Edytowane 4 listopada 2020 przez KOŁD Cytuj
ginn 789 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Czyli liczmy na wysyłkę i kurierów. Od soboty rusza lockdown na galerie handlowe. Ciekawe, co z wolnostojącymi MM, czy ME. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Dobrze ze zmienilem na dostawe z MM jakis czas temu bo wiedzialem co sie swieci, podpowiedz dla Was. Zmiana na dostawe w MM to droga przez mokradla, 4 dni się meczylem a oni zmieniali i zmieniali... Z drugiej strony za(pipi)iscie bo nie beda szly preordery do sklepow gdxie pan kierowniczek mogl zrobic walek i przytulic kilka sztuk.Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
ginn 789 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A w ogóle to warto się z tym męczyć? Z tego co się dowiedziałem dwukrotnie, to zamówienia z odbiorem osobistym będą realizowane poprzez wysyłkę. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Wiesz jak 4 dni zajela MM zmiana odbioru na dostawe przy jednym zamowieniu, nie wroze dobrze przy takich ilosciach Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
iks 80 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) Też w MM powiedzieli mi że w przyadku zakmnięcia sklepów towar będzie wysyłany, a wiadomo czy wolnostojące sklepy też zamykają czy tylko te w galeriach? Chociaż przy takiej ilości zamówień nie wszystko może pójść gładko, dobrze że powiedzieli teraz a nie dzień przed premierą Edytowane 4 listopada 2020 przez iks Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Z tego co ja tu rozumiem to wolnostojace beda otwarte tylko z limitami osob. Takze w sumie luz chyba ze ciagle bedzie przybywalo zakazen i wjedzie cala na bialo narodowa kwarantanna z zakazem przemieszczania 1 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Szkoda tylko Media Markt we Wroc nie ma żadnego wolnostojącego i w takim galeriowym zamówiłeem Pleyke. Konkurencyjna konsole zamówiłem w wolnostojącym Media Expert więc może to wychacze bez bólu. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A macie jakieś potwierdzenie, że MM będzie wysyłał zamówienia, które miały być z odbiorem w sklepie? Dzwonił ktoś może na infolinię? Bo wydaje mi się, że sensowniejszą opcją byłby odbiór prosto z magazynu, bez wchodzenia do sklepu. Cytuj
iks 80 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Mam jedna w wolnostojącym MM a drugą w galerii w ME, zadzwonię jutro po południu do ME, może już ogarną jakieś procedury i spytam co i jak. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) Dzwonię. Czekam od 15 min na infolinii, aż mnie połączą. Konsultant powiedział, żeby na tą chwilę wstrzymać się z jakimikolwiek działaniami, tj. zmianą formy odbioru/dostawy. Póki co, mamy czekać na informację z ich strony, bo centrala musi potwierdzić, jakie działania zostaną podjęte. Jeżeli teraz nagle dostaliby 3000 zgłoszeń o zmianę formy dostawy, to zwyczajnie by się pogubili i nie wyrobili. Mówimy tutaj o Media Markt. Edytowane 4 listopada 2020 przez ginn 6 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe czy w związku z zamknięciem galerii jest szansa że pojawią się jakieś sztuki dostępne online... Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 No to mamy dodatkową porcję emocji. Dzięki za ogarnięcie tematu i zadzwonienie do MM. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Hehe. 5min temu ogloszone ograniczenia a wy juz chcecie decyzji wlascicieli marketow. Rofl Badzcie powazni. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Nie ma co panikowac. Sklep tak samo szybko chce sie pozbyc towaru jak wy go dostac. Cytuj
Xoltro 32 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe czy można liczyć na jakiś rzut z powodu tego, że egzemplarze przeznaczone na sklep nie będą mogły być sprzedane. Jaki sklep polecalibyście najbardziej zaatakować w dniu premiery- bo jak rozumiem wolnostojące mają być otwarte. Empik? Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 4 minuty temu, sajmon34 napisał: Hehe. 5min temu ogloszone ograniczenia a wy juz chcecie decyzji wlascicieli marketow. Rofl Badzcie powazni. To nie sa Staszki z bazaru stary. Duże elektromarkety chyba maja scenariusz na taka sytuację od dłuższego czasu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2020 4 2 10 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, LiŚciu napisał: To nie sa Staszki z bazaru stary. Duże elektromarkety chyba maja scenariusz na taka sytuację od dłuższego czasu. Wiadomo ze maja. Ale nie wprowadza jej w zycie w przeciagu 5 min. Niektórzy wyobrazaja sobie ze 1 osoba klika enter i juz jest all gotowe Edytowane 4 listopada 2020 przez sajmon34 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 17 minut temu, Figuś napisał: Smart Delivery na PlayStation. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 41 minut temu, Xoltro napisał: Ciekawe czy można liczyć na jakiś rzut z powodu tego, że egzemplarze przeznaczone na sklep nie będą mogły być sprzedane. Jaki sklep polecalibyście najbardziej zaatakować w dniu premiery- bo jak rozumiem wolnostojące mają być otwarte. Empik? Wszystkie. Jeżeli polityką marketów było posiadanie kilku egzemplarzy na sklepie to teraz konsolę mogą pojawić się w każdym, który prowadzi sprzedaż. Chyba, że polityka takich sklepów będzie taka, że mają tam leżeć i się kurzyć na półkach. Akurat by były na święta Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A ja tam najpierw czekam na informacje,czy mi w ogóle zrealizują preorder.Potem bede sie martwił dostawa,bo mam odbior w sklepie (media expert).Oby tylko pinokio za tydzień sie nie obudził,ze zrobi pelny lockdawn i kwarantanna narodowa.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi