mozi 1 978 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Pyerdololo ze dla fanów marki starczy XD Zobaczycie jak się rozleją po ołeliksach i allgero wasze preoredry to wrócicie do Pana pipki na kolanach Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Nic nie mam do tego Pana który wystawił konsole na allegro. Ktoś wcześniej napisał że produkt wart tyle ile ludzie sa w stanie zaplacic. Natomiast jeśli konsoli dla mnie w sklepie zabraknie, poczekam, na pewno nie wróce na kolanach by płacić 4k. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Dostaliście maila z MM? Ja dostałem, poniżej treść: "Zmiana formy transportu / płatności Uprzejmie informujemy, że nastąpiła zmiana formy transportu / płatności w Zamówieniu . odbiór w sklepie Kaucja gwarancyjna (przelew tradycyjny)" Nie bardzo wiem o co chodzi. W zamówieniu absolutnie nic się nie zmieniło.Wejdz za chsile w zamowienie tez tsk mialem jak sam zmienialem jeszcze przed lockdown i sa dopisane moje daneWysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
ginn 789 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 11 minut temu, kaktusr napisał: Wejdz za chsile w zamowienie tez tsk mialem jak sam zmienialem jeszcze przed lockdown i sa dopisane moje dane Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Czyli pewnie chodziło u usunięcie przedłużonej gwarancji, którą próbowali mi wcisnąć. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 1 godzinę temu, C1REX napisał: Jak ktoś chce mieć pretensje, to do sony za manipulacje cenami i hypem. Sprzedaż poniżej kosztów też jest często nielegalna. Sony mogło zacząć produkcję wcześniej i wyrobić z podążą, ale im się to nie opłacało. Poza tym sony opłaca się, by ktoś kupił ps5 za 5000zl. Osoba, którą stać na kilkadziesiąt cyfrówek przez te kilka lat. Tacy "fani playstation" co mają jedno pudełko i tylko wymieniają to jak okradać firmę niemal. Takie nieremoralne trochę. Ale farmazony, ja pierdziu. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Dobra ziomeczki, była beka, ale czas wyprowadzić Was trochę z błędu Zamówiłem 2 sztuki ps5 tak jak zamówiłem 2 xbox, nie po to aby zarabiać, a po to aby w ogóle dostać jakąś sztukę. I jak pokazał dzisiejszy dzień to była dobra decyzja, bo jeden xbox już mi odpadł dzięki X-kom.Nie zdziwię się, jak ps5 obie sztuki odpadną. Więc sra czka u niektórych była całkiem zbędna. Ale przyznaje, jak dostanę 2 sztuki to oczywiście, że skorzystam i jedną sprzedam. Bo niby czemu nie. Będzie na nowe gierki w chorych cenach 1 3 Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 na allegro widze za 2899 wersje z cd 7 sztuk dostepnych.... Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 piszesz tak teraz bo się boisz że Cię gracze gdzieś pod(pipi)ą Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) no zapewne typ az sra w galoty... lecz sie chlopie... Edytowane 5 listopada 2020 przez Ranger86 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 41 minut temu, Ranger86 napisał: Pozostaje mieć nadzieje żew sklepach jakieś sztuki dostępne będą. Nope Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 no spoko ale z tego co rozumiem bedzie mozna jeszcze zlozyc zamowienie w dniu premiery wieć jeden kit Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Będzie można, ale myślę, że znów się nie wyrobisz. Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 myśle, że tego raczej nie wiesz... Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Jak ci 3 dni w Media Expert nie wystarczyły to wątpię, że wyrobisz się w te kilkanaście minut które to ewentualnie teraz potrwa. Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) zapewne 3 dni to bylo to raz, a dwa teraz wiem ze bedzie to 19stego wiec skoncz (pipi)ić Edytowane 5 listopada 2020 przez Ranger86 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Spokojnie randomie, nie denerwuj się tak Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Piękny jest okres premier, te emocje Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Randomie, nie pouczaj mnie Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Za moich czasów jakbym się tak odezwał do seniora na forum psxextreme.info to bym dostał od mamy w głowę, masakra Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 seniora na forum... oj dziecko, to że masz tu więcej postów nic nie znaczy 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Bardzo nieprzyjemnie ostatnio się czyta wypowiedzi niebieskich braci w tym temacie. Jak to dobrze być multiplatformowcem i w każdej chwili móc wejść do kącika Nintendo i się trochę odchamić, poobcowac z kulturą wypowiedzi, wzajemnym szacunkiem i wysublimowanymi gustami. 1 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Ja bym raczej stawiał, że to co miałoby trafić do sklepów (jeśli w ogóle takie zapasy były szykowane) rzucą w jakiejś ostatniej rundzie pre-orderów. Cytuj
iks 80 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Zadzwoniłem do ME i powiedzieli że zamówienia do sklepów w galeriach będą przekierowywane do najbliższych punktów odbioru, a w przypadku braku takiej możliwości, zamówienia będą wysyłane kurierem. Będą się kontaktować w najbliższych dniach. 1 Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 4 minuty temu, iks napisał: Zadzwoniłem do ME i powiedzieli że zamówienia do sklepów w galeriach będą przekierowywane do najbliższych punktów odbioru, a w przypadku braku takiej możliwości, zamówienia będą wysyłane kurierem. Będą się kontaktować w najbliższych dniach. No to juz jest jakies info..bo akurat ma zamowione w me Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Ja dostałem dziś odpowiedź z infolinii MediaMarkt że odbiór będzie zgodnie z planem. Nie wiem czy jakis jeden kasjer zostanie na dyżurze wydawać odbiory internetowe, czy co, ale no liczę, że jakos wejdę do galerii. Edytowane 5 listopada 2020 przez _Red_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi