Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Gdzie widzisz ten PIN? W szczegółach zamówienia, ale sms i mail tez juz dotarł
Opublikowano 19 listopada 20204 l 2 minuty temu, mozi napisał: Ja nic nie mam ani kodu status się nie zmienil super. Bo tak to jest wierzyć randomom
Opublikowano 19 listopada 20204 l Mój mm czynny też dopiero od 10. W dalszym ciągu na stronie status „zamówienie złożone”, brak żadnego kodu PIN ani powiadomienia.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, LiŚciu napisał: Bo tak to jest wierzyć randomom Ale jakim randomom Wczoraj wieczorem kod z MM dostałem.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, mozi napisał: Ja nic nie mam ani kodu status się nie zmienil super. Czekaj cierpliwie, mi się zmienil dosłownie 3 min temu
Opublikowano 19 listopada 20204 l Mi się właśnie zmienił status na 'potwierdzenie realizacji zamówienia'. Kodu nie mam, ale jadę na pałę, mam blisko.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Kurier z allegro własnie wpadł Ps5 HAS LANDED!Jaki miales status i przewidywana datę dostawy z Allegro? Mi Allegro pokazuje na jutro
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, madhunt3r napisał: Jaki miales status i przewidywana datę dostawy z Allegro? Mi Allegro pokazuje na jutro Wczoraj o 20:30 dostalem maila z dpd ze paczka została nadana
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ja tak samo ale o 19:30 i mam nadal tak:Zerkniesz jaka datę przewidywana miales dostawy? Bo od dpd tez dostałem maila ze na 20.11 dostawa szacowana.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Miałem 3 pre-ordery, 2 z nich oddałem znajomym i ten, który sobie zostawiłem przyjdzie ostatni. Jak żyć
Opublikowano 19 listopada 20204 l MediaExpert faktycznie dał rade i ma kredycik zaufania, pan kurier dzwonił czy jestem w domu bo będzie za 10min
Opublikowano 19 listopada 20204 l To kur wa niezly mediaexpert zayebany w dupe, zamowienie jeszcze nie dojechalo bo dostawy kolo 14stej
Opublikowano 19 listopada 20204 l Bez kodu PIN w MM nie wydadzą. Wysłali prośbę o ręczne przesłanie kodu. Czekam. Okej, kod PIN mam na koncie w zamówieniu. Sprawdzajcie tam. Edytowane 19 listopada 20204 l przez ginn
Opublikowano 19 listopada 20204 l Mam PIN, SMS nie doszedł, mail też nie, PIN jest widoczny na stronie zamówienia w MM
Opublikowano 19 listopada 20204 l 7 minutes ago, schabek said: To kur wa niezly mediaexpert zayebany w dupe, zamowienie jeszcze nie dojechalo bo dostawy kolo 14stej ale dostałeś już kod odbioru? 8 minutes ago, schabek said:
Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, paulb napisał: ale dostałeś już kod odbioru? Tak ale trzeba czekac na dostawe do sklepu
Opublikowano 19 listopada 20204 l [url=https://naforum.zapodaj.net/4c145b1addf0.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c145b1addf0.jpg[/img][/url] Edytowane 19 listopada 20204 l przez ginn
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie sa takie jaja ze jak chce telefonicznie sprawdzic status zamowienia,to mowi nie ze numer jest nieprawidlowy. A w statusie na kocnie mam w "drodze do punktu odbioru" nie wiem o co kaman
Opublikowano 19 listopada 20204 l Do odbioru osobistego z ME potrzebny jest koniecznie te kod PIN ? gdzie go dostać? Moje zamówienie wyjechało do punktu o 2.14, chyba całą noc siedzieli i składali jak szedłem spać po północy byłem pewien, że nie starczyło konsol