Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

była PS1, PS2, PS3, PS4, jest i ona po raz 5ty #zwycięstwo 

bez żadnych PINów srinów, MM Łódź Manufaktura, iść do łysego typa, już go zakręciłem odpowiednio i już jest wytresowany że "strona wam padła i dawaj konsolę na oświadczenie" także nie będziecie mieć już kłopotów z odbiorem tam :] konsol było na oko 30+ a ludzi 20+ ale wszystko czeka na odbiór, czyli tak w miarę cywilizowanie

hype mi zaraz rozerwie głowę, wjeżdżam w przyszłość na pełnej gurwie

kFymcEG.jpg

Edytowane przez nero2082
Opublikowano
14 minut temu, mozi napisał:

U mnie dalej lipa. Dzwoniłem do MM mają ponoć sztukę podpięta ale muszą zrobić coś w systemie mam czekać. 

Przy mnie dopiero jak podałem nazwisko babka wklepała do systemu i po 10 min doszedł PIN

Opublikowano

Mam zamowiona z MM z dzisiaj z 2xpadem i gierka FIFA 21 i czas na zaplate za zamowienie 24h i tak wlasnie sie zastanawiam tez czy brac czy wczesniej nie upoluje od reki czegos. Siedze poza PL, zalalo dzisiaj na lokalnym odpowiedniku OLX ponad 150 sztuk za 700-900€ i mysle czy wczesniej jej nie dorwe nawet za te 600€ czy czekac na Swieta w PL az miesiac :(

Opublikowano
16 minut temu, Sarna1992 napisał:
  Ukryj zawartość

Ukryj zawartość

Hej jeśli komuś z was udało się odebrać paczkę z paczkomatu proszę o info bo sam czekam i stres na pełnej 

No wrzucałem wczoraj info że Roger odebrał z paczkamatu (gabaryt C)

74ba9b303d0bf.jpg

Opublikowano

No na olx to jeszcze jeszcze, na allegro kupuja za 4000+ xD

Nie no jakbym nie mial preorderu to pewnie cos by peklo i 3000 jeszcze moze bym dal. To jest taka granica bolu, powyzej tego to juz glupota ale kazdy ze swoim hajsem niech robi co chce :shieeet:

Opublikowano

No po 20 minutach na kiblu w pracy udało mi się dojść do adresu wysyłki i już miało mnie przekierować do płatności i co się stało? Wyjebał komunikat o pustym koszyku. Tak więc bawcie się dobrze chłopaki ze swoimi ps5, ja może następnym razem się złapie. Teraz przechodzę na xbot mode przynajmniej na razie.

Opublikowano
[mention=68431]Nataniel[/mention] taka żona to złoto, to weź się jakoś odwdzięcz specjalnie wieczorem za specjalne zamówienie :rayos:

Jak tylko dziecko mi pozwoli ;)
Pzdr!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
5 minut temu, iks napisał:

Ja odebrałem z ME i MM, info o odbiorze z obu sklepów dostałem koło 10.

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Z ME dostałeś jakiegos smsa z kodem ?