Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie Euro zrobiło tak z Xboxem, a PS5 Neonet wysłał w kartonie. 

Pierwsze wrażenia z PS5 są takie, że nareszcie czuję nextgen. I to w takim stopniu, że zaczynam się zastanawiać po co mi był Xbox...

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, Mantis napisał:

U mnie Euro zrobiło tak z Xboxem, a PS5 Neonet wysłał w kartonie. 

Pierwsze wrażenia z PS5 są takie, że nareszcie czuję nextgen. I to w takim stopniu, że zaczynam się zastanawiać po co mi był Xbox...

Nie wiem, ale jak nabiłeś 3 lata gamepass, to dzięki :xboss::lapka:

Opublikowano

Nie bawi mnie abonament, jestem jednym z ostatnich posiadaczy Xboxa który kupuje gry w pudełkach i zostawia w kolekcji ;) Obie konsolki cudne, ale jak kogoś nie jara abonament jak mnie, to start Xboxa jest taki sobie. Czuję ogromny potencjał, konsola ładna, mała, zgrabną i działa cicho. PS5 też cicho na szczęście działa, jedynie instalacja gier jest głośna. Ogółem w tej chwili konsola Sony dużo fajniejsza. Ale zobaczymy jak będzie za dwa lata. 

Opublikowano
20 minut temu, GrzesiekZ napisał:

Dla tych co dostali przesyłkę kurierem z ME. Jakoś ten karton owinęli folia bąbelkową czy sam strecz?

Pytam bo udało się w ME zamówić :D

u mnie był sam strecz, a efekty transportu takie:) na szczęście konsola działa bo w tym miejscu jest wnęka w kartonie. Także w me zero zabezpieczenia.

https://imgur.com/a/AD5rDLP

Opublikowano
8 minut temu, sway_ napisał:

u mnie był sam strecz, a efekty transportu takie:) na szczęście konsola działa bo w tym miejscu jest wnęka w kartonie. Także w me zero zabezpieczenia.

https://imgur.com/a/AD5rDLP

Chciałem zamówić z odbiorem w sklepie ale rano nim pobrałem lokalizację i wybrałem konkretny sklep już dawno konsole się sprzedały. Także trzeba mieć nadzieję, że kurier nie będzie miał złego dnia :turned:

Opublikowano
Teraz, madhunt3r napisał:

Pytanie do osób którzy zamawiali w mediamarkt przez Allegro. Dostaliście jakiś paragon/fakturę która jest potrzebna do gwarancji? Ja nic takiego nie dostałem.

Nie jest potrzebna na gwarancji LOL

Opublikowano

Chociażby zapłaty za przedmiot, potwierdzenia na ich stronie, jak masz konto założone to widać w systemie ze kupiłeś. Przy okazji sprawdz sobie pocztę, bo często tam przychodzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, _Red_ napisał:

Gdzies czytałem, że kabel hdmi w zestawie jest Ultra High, a widzę nadruk High Speed. Ten chyba nie wspiera 4K/VRR i innych bajerów?

napisu nie ma ale kabel wspiera 4k/120. PS5 nie wspiera vrr

• Smutny 1