giger_andrus 3 092 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 3 minuty temu, _Red_ napisał: Gdzies czytałem, że kabel hdmi w zestawie jest Ultra High, a widzę nadruk High Speed. Ten chyba nie wspiera 4K/VRR i innych bajerów? Kabel jest HDMI 2.1, potwierdzone przez Digital Foundry. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Pytanie do osób którzy zamawiali w mediamarkt przez Allegro. Dostaliście jakiś paragon/fakturę która jest potrzebna do gwarancji? Ja nic takiego nie dostałem. Paragon jest w przyldze tam gdzie miales etykiete adesowa, jest nawet stepel uwaga dokumenty Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 ME ze mna leci w h.... Nadal nie mam konsoli, wyslane do punktu dostawy w statusie Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Paragon jest w przyldze tam gdzie miales etykiete adesowa, jest nawet stepel uwaga dokumenty Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu TapatalkaGdzie? Nigdzie nie ma Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Nie potrzebujesz paragonu, wyluzuj. Kto to dzisiaj trzyma. ja reklamowalem vra, podajesz numer seryjny na stronce playstation, przychodzi kurier i zabiera sprzet. Cytuj
heaverq 4 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie. 3 Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Nie potrzebujesz paragonu, wyluzuj. Kto to dzisiaj trzyma. ja reklamowalem vra, podajesz numer seryjny na stronce playstation, przychodzi kurier i zabiera sprzet.Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro? Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Teraz, madhunt3r napisał: Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro? Napisz na ich konto w Allegro że nie masz dokumentu zakupu i prosisz o duplikat. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro? Potwierdzenie zakupu na aukcji wystarczy Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie.Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Z ciekawości, nawet jak pudło przyjdzie poobijane to jest szansa uszkodzić konsole? Czy jest schowana elegancko w srodeczku i w miare zabezpieczona? Cytuj
heaverq 4 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Koleś88 napisał: Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Ciężko rozerwać papier w środku nie rozrywając stretcha i foli bąbelkowej na zewnątrz Jest bezpieczna, trzeba by sie przebić przez drugi karton by ja uszkodzić. Edytowane 19 listopada 2020 przez heaverq Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 34 minuty temu, Szymek napisał: napisu nie ma ale kabel wspiera 4k/120. PS5 nie wspiera vrr thx Nie wspiera chyba na ten moment bo docelowo to raczej niedopuszczalne ;/ Mnie tez podali naddarty karton, ale chcialem drugi z palety ktory jest w stanie k o l e k c j o n e r s k i m. Ale to bydle, pudło jak 2x od PS4 i myślę jak to na półce ustawić. W pionie to przewróci się od samego patrzenia przez dzieciaka. Poziomo znowu przysloni TV. Problemy trzeciego świata. 4 minuty temu, Koleś88 napisał: Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Z ciekawości, nawet jak pudło przyjdzie poobijane to jest szansa uszkodzić konsole? Czy jest schowana elegancko w srodeczku i w miare zabezpieczona? Jest w tych styropianach jak jajca, więc powinna być cacy w srodku. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Byłem testować ps5 u użytkownika @PiPoLiNiO A tu nagle dzwoni telefon i @Koleś88 mówi żeby szybko wchodzić na media i kupować. Rano nie szło ogarnąć stron bo padały. Na drugi rzut w sklepie wszystko git, przechodzę do płatności a tu mi bank wywala kurwa po 10 zaczęła mnie boleć głowa, jak nastała sytuacja, że już niby kupiłem a mi bank płata figle miałem ciśnienie chyba z 200. Ale na szczęście poszło pipolino zaplacił blikiem a po chwili załapał bank i mu przelałem kasę. Kurwa takich emocji to ja dawno nie przeżyłem Ale całe szczęście udało się i teraz tylko czekać na moją wyczekiwaną ps5!!! 3 6 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 @creatinfreak urzekła mnie Twoja historia... Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: @creatinfreak urzekła mnie Twoja historia... Sam widziałeś jak mną emocje targały. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Gdzie? Nigdzie nie maHah u mnie byla folia strecz pod nia bombelkowa i w przyldze dokumenty, u ciebie karton widze ze co pakowacz to inna fsnantazja chyba Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 18 minut temu, creatinfreak napisał: Byłem testować ps5 u użytkownika @PiPoLiNiO A tu nagle dzwoni telefon i @Koleś88 mówi żeby szybko wchodzić na media i kupować. Rano nie szło ogarnąć stron bo padały. Na drugi rzut w sklepie wszystko git, przechodzę do płatności a tu mi bank wywala (pipi)a po 10 zaczęła mnie boleć głowa, jak nastała sytuacja, że już niby kupiłem a mi bank płata figle miałem ciśnienie chyba z 200. Ale na szczęście poszło pipolino zaplacił blikiem a po chwili załapał bank i mu przelałem kasę. (pipi)a takich emocji to ja dawno nie przeżyłem Ale całe szczęście udało się i teraz tylko czekać na moją wyczekiwaną ps5!!! Ja, mam chociaż nadzieję, że PiPoLiNiO zarobił na tej transakcji, bo i tak stratny jest kilkadziesiąt tys. PLN na dodatkowej konsoli, której nie opchnął w tym okresie. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Ch uja, jeszcze nawet siana nie mam z powrotem Cytuj
sewek1988 2 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie.Moje przyszło w identycznym stanie środek na ma szczęście ok . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Mój karton to samo. Trochę żenada. Nie wiem gdzie oni je trzymali Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Udało mi się dziś zamówić w Neonecie z czasem oczekiwania 21 dni. Myślicie, że jest szansa, że te konsole wyjdą od nich wcześniej? Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość miałem dziś mega farta Edytowane 19 listopada 2020 przez Ranger86 3 6 Cytuj
tomek625 1 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 W końcu w domu:-) Ale Neonet dal dupy z pakowaniem. Pudelko z konsola owinięte tylko czarna folia stretch. W środku jeden rog pudełka dziurawy. Dobrze, ze konsola nie oberwała. Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 5 minut temu, Ranger86 napisał: Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość miałem dziś mega farta Trafiłeś mega! Ogromny szacun dla sprzedającego! Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 4 minuty temu, tomek625 napisał: W końcu w domu:-) Ale Neonet dal dupy z pakowaniem. Pudelko z konsola owinięte tylko czarna folia stretch. W środku jeden rog pudełka dziurawy. Dobrze, ze konsola nie oberwała. U mnie pudełko z konsolą było w jeszcze większym kartonie, do środka weszłyby 2 pudełka z PS5, a moje jest w stanie idealnym, więc najwyraźniej to zależy od pakującego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi