Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

A jaka cene za ten zestaw była?

3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają :) Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem.

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają  Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem.

Czyli kamera i pad do wzięcia obowiązkowo ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec?

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia?

Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor

Opublikowano
54 minuty temu, lonek_rwl napisał:

Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec?

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia?

Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor emoji23.png

Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. 

Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć.

Opublikowano
9 minut temu, LeifErikson napisał:

Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. 

Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć.

Nawet jakby rzucili na start to co chcą wyprodukować do marca czyli około 5-6 milionów sztuk to by wszystko poszło pierwszego dnia.

Opublikowano
Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xd

Bardzo śmieszne

Opublikowano
55 minut temu, areka napisał:

Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xd

Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję.

Opublikowano
16 minut temu, l33t napisał:

Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję.

Tez jestem zdziwiony. W lubelskim jest kupe golasow 3300-3700 bez przekretow. Po 4500-5000 to te bundle ostatnie z Euro

Opublikowano
8 godzin temu, lonek_rwl napisał:

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15

Jaki sklep mialby dostać 15?

Na MM to nie ma co liczyc, bo dopiero co zrealizowali dostawy z 23.11, Mediaexpert tez niedawno wrzucał, Euro miało 50 szt raptem, moim zdaniem teraz to juz albo po świętach, albo w nowym roku najwcześniej.

Opublikowano
2 godziny temu, rah napisał:

Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15.

Z Allegro czy przez sklep?

Opublikowano
Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15.
Stawiałbym na wtorek. U mnie numer wprowadzono we wtorek a konsolę miałem w czwartek. U siebie masz po drodze niedzielę. Wyjdzie z magazynu raczej dopiero w poniedziałek.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
49 minut temu, bartiz napisał:

Z Allegro czy przez sklep?

Przez sklep.

19 minut temu, RadkoR napisał:

Stawiałbym na wtorek.

W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik.

Opublikowano
16 minut temu, rah napisał:

Przez sklep.

W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik.

Kiedy zamawiales? I ile mniej więcej miałeś status "wystawiono paragon"