rah 153 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 8 godzin temu, bartiz napisał: Kiedy zamawiales? I ile mniej więcej miałeś status "wystawiono paragon" Kupiłem 23, do środy był status zapłacone, wskoczył wystawianie paragonu a wczoraj że jest wystawiony i numer listu przewozowego. Cytuj
PsxLucas 4 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Czy posiada ktoś szczęście typu: zamówiłem jedną mam dwie konsole więc jedną sprzedam :). Czy jest takowa osoba tutaj posiadająca więcej PS i ma ba sprzedanie ? Tak to jest jak się obieca dzieciakom a co najgorsze człowiek kupi jak w moim przypadku i w tym momencie euforia dzieci, również i moja sięga zenitu, tak prezent wyczekiwany jest (od dodatkowych padów po gry wszystko jest już w domu) okazuje się że anulowali zamówienie i nic kompletnie nic jak mieć pecha to już któryś raz z rzędu Pytam choć wiem czy jest może ktoś tutaj na forum i za rozsądna cenę mógłby jedną sztukę odsprzedać ? pozdrawia zdesperowany Mikołaj Pisać na PW Edytowane 13 grudnia 2020 przez PsxLucas 4 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Skąd tu tyle randomów przywiało Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Przed swietami to bedzie swiateczna goraczka na zywo. Tylko zamiast figurki beda sie zabijac o ps5 Cytuj
KOŁD 1 086 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Faktycznie najsmutniejszy temat na forum XD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 26 minut temu, S_600 napisał: Skąd tu tyle randomów przywiało w handlu trzeba być elastycznym! Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ktoś kto zamawiał ze sklepu MM konsolę 19.11 dostał maila pod tytułem "Zmiana formy transportu/płatności"? Już całkiem sporo osób pisało, że zmienił się status aktualizacji zamówienia na "wystawiono paragon", albo dostali numer listu przewozowego, a u mnie nic z wyjątkiem informacji, że zamówienie złożone xD Jak nie dostanę tej konsoli do 15 zgodnie z obietnicą to się w(pipi)ię Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Właśnie mi się pojawił nr listu przewozowego - zamówienie ze strony MM 23.11 Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Czy posiada ktoś szczęście typu: zamówiłem jedną mam dwie konsole więc jedną sprzedam . Czy jest takowa osoba tutaj posiadająca więcej PS i ma ba sprzedanie ? Tak to jest jak się obieca dzieciakom a co najgorsze człowiek kupi jak w moim przypadku i w tym momencie euforia dzieci, również i moja sięga zenitu, tak prezent wyczekiwany jest (od dodatkowych padów po gry wszystko jest już w domu) okazuje się że anulowali zamówienie i nic kompletnie nic jak mieć pecha to już któryś raz z rzędu Pytam choć wiem czy jest może ktoś tutaj na forum i za rozsądna cenę mógłby jedną sztukę odsprzedać ? pozdrawia zdesperowany Mikołaj Pisać na PW Dobra ściema nie jest zła Pozostaje Ci tylko Allegro i kupno od powodów słabej dostępności konsoli:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
KOŁD 1 086 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 45 minut temu, bartiz napisał: Właśnie mi się pojawił nr listu przewozowego - zamówienie ze strony MM 23.11 2 dni od jutra i masz Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Dobra ściema nie jest zła Pozostaje Ci tylko Allegro i kupno od powodów słabej dostępności konsoli:Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTen co sprzedaje te ilości tych konsol na początku chciał 9999 zł. Już 50% z ceny zszedł i dalej się z tym buja. Widać, ze wszystkie kupione w ME. Na bank jakiś pracownik.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
szopen 0 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 1 godzinę temu, Quantum Flux napisał: Ktoś kto zamawiał ze sklepu MM konsolę 19.11 dostał maila pod tytułem "Zmiana formy transportu/płatności"? Już całkiem sporo osób pisało, że zmienił się status aktualizacji zamówienia na "wystawiono paragon", albo dostali numer listu przewozowego, a u mnie nic z wyjątkiem informacji, że zamówienie złożone xD Jak nie dostanę tej konsoli do 15 zgodnie z obietnicą to się w(pipi)ię Mam dokładnie to samo..... Zmiana formy transportu/płatności i koniec. Przeczuwam jutro maila ze strony MM " Anulowano zamówienie" Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 5 minut temu, szopen napisał: Mam dokładnie to samo..... Zmiana formy transportu/płatności i koniec. Przeczuwam jutro maila ze strony MM " Anulowano zamówienie" Nie no to byłaby już raczej przesada. Realizowali już zamówienia z dnia 23.11 jak i te, które miały być finalizowane po 15.12. Przecież to co dostajemy to nie jest jakiś specjalnie przygotowany zestaw przez sony, tylko do wielkiego kartonu wrzucają podstawowy box z konsolą i padem, a dodatkowo dokładają osobno drugiego pada i tę nieszczęsną kopaninę, czyt. fifę21. W anulowanie mocno wątpię, ale nie znoszę braku konsekwentności w takich wypadkach, jak niedopełnienie gwarancji dostawy do danego dnia. Do jutra jeszcze mają czas. Cytuj
Wania 8 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ja mam dziwna sytuacje. Zamowilem jak wiekszosc set z euro o tej 13:00, dostalem esa o tym, zeby sie skontaktowac w sprawie zmiany zamowienia. Nastepnego dnia zadzwonila Pani i zaproponowala 3 warianty, wybralem ten bez gier. Na maila przyszly dane do przelewu za nowe zamowienie, zrobilem. Wczoraj potwierdzenie wplyniecia wplaty, dzisiaj info o przekazaniu paczki kurierowi i ze dostawa przewidziana na jutro... ale wczesniejsze zamowienie z grami, nie zostalo anulowane (mimo ze Pani na infolini mowila ze zostanie anulowane z automatu) i teraz dostalem maila z prosba o wybranie terminu dostawy - najszybsza data to wtorek 15.12. Ciekawe czy jutro dojdzie do mnie set bez gier a tam ten pierwszy dalej bedzie czekac na wybor daty dostawy Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ten co sprzedaje te ilości tych konsol na początku chciał 9999 zł. Już 50% z ceny zszedł i dalej się z tym buja. Widać, ze wszystkie kupione w ME. Na bank jakiś pracownik.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo i dobrze. Ale obawiam się, że ojcowie przed wigilią nie utrzymają ciśnienia i wykupią...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Dobra przyszedł mail od DPD, że paczka nadana. Wątpliwości raczej rozwiane. Nowa generacjo przybywaj Cytuj
szopen 0 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) 48 minut temu, Quantum Flux napisał: Dobra przyszedł mail od DPD, że paczka nadana. Wątpliwości raczej rozwiane. Nowa generacjo przybywaj Dzięki za info! też dostałem maila od DPD. Status w MM bez zmian, ale to już mało ważne Edytowane 13 grudnia 2020 przez szopen Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Jedzie panowie jedzie może jutro będzie? Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Jak jest mail z DPD, że odebrane to jutro będziecie mieć. Możliwe, że w okresie świątecznym duże firmy mają umowy z DPD (i z innymi firmami kurierskimi) na wysyłki w weekend. Mi dzisiaj np. Inpost doręczył jakąś przesyłkę.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
rah 153 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 41 minut temu, bartiz napisał: Jedzie panowie jedzie może jutro będzie? Moją też już kurier odebrał, info z 18 dzisiaj. Teraz chyba oni pracują 7x7. Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Mógł wczoraj, system przeciążony i przychodzi z obsuwą. Mi inpost dostarczał tydzień paczki teraz. Jedna była w poniedziałek, druga we wtorek, a 3 dalej wisiała że przyjęto w oddziale. Po tygodniu dostałem. Kumpel dostał SMS ze paczka do odebrania u kuriera pod paczkomatem. Kolejka na 20 osób. 10 osób wróciło do chaty, bo koleś nic nie miał dla nich i nie wiedział skąd te sms. A kumpel stojąc w kolejce dostał w apce powiadomienie, że czeka w paczkomacie. Jest szajba od czasów początku pandemii, a teraz ludzie w końcu skumali, że 20 grudnia się nie zamawia i mamy efekty. Cytuj
kredens 3 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Mam wrażenie, że zamówienia z Allegro idą szybciej, ciekawe dlaczego? Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Pewnie jakieś umowy wzajemne z Allegro, jakość sprzedaży, program Super Sprzedawcy, itp.Ja kupiłem na Allegro 23.11 i od 10.12 konsolę mam w domu.Wbrew krzykom niektórych osób, które zapewniały, że wysyłka będzie absolutnie po 15.12.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 8 godzin temu, RadkoR napisał: Wbrew krzykom niektórych osób, które zapewniały, że wysyłka będzie absolutnie po 15.12. Wow, cóż za passive agressive, brawo. Te krzyki niektórych osób to były cytaty bezpośrednio z infolinii MM kolego. :P Mnie również samo MM tak zapewniało, a przysłali konsolkę wcześniej. Cytuj
diabel1982 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 A ja śledzę różne fora i ogólnie sam byłem mocno wkurzony, że mi anulowani w RTV ale teraz na chłodno myślę, że dobrze się stało. Raz, że jednak to jest około 1200zł więcej niż zakup samej konsoli nawet osobno z drugim padem, ale co najważniejsze sporo osób wychwytuje coraz to nowe usterki w konsoli. Być może jednak warto poczekać i kupić raz, że w normalnych cenach a dwa kolejnych rzutach za dwa trzy miesiące po wyeliminowaniu chorób wieku dziecięcego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi