LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 48 minut temu, diabel1982 napisał: kolejnych rzutach za dwa trzy miesiące po wyeliminowaniu chorób wieku dziecięcego Tylko czy 2-3 miesiące wystarczą na jakieś grubsze poprawki? W przypadku PS4 dystans między modelami CUH-1016 a CUH-1116 (o ile dobrze pamiętam oznaczenia) to było chyba około roku? Edytowane 14 grudnia 2020 przez LeifErikson Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Nowa rewizja ze znaczącymi zmianami będzie najwcześniej w połowie przyszłego roku. Przeanalizowanie problemów, zaprojektowanie i zaimplementowanie zmian, recertyfikacja, itp. wszystko zajmuje czas i gadki galaktycznego mózgu o poczekaniu do marca aż frajerzy betatesterzy przetestują nie mają żadnego sensu. Cytuj
diabel1982 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 22 minuty temu, Chmielinski napisał: Nowa rewizja ze znaczącymi zmianami będzie najwcześniej w połowie przyszłego roku. Przeanalizowanie problemów, zaprojektowanie i zaimplementowanie zmian, recertyfikacja, itp. wszystko zajmuje czas i gadki galaktycznego mózgu o poczekaniu do marca aż frajerzy betatesterzy przetestują nie mają żadnego sensu. i właśnie o to mi chodzi, codziennie wychodzą jakieś wady, to chłodzenie, to zwiechy, to wywalanie a to pady klękają. Chyba nie warto cisnąć i łykać oferty za 3600 z grami czy kamerkami Cytuj
Przemo 6 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 25 minut temu, diabel1982 napisał: i właśnie o to mi chodzi, codziennie wychodzą jakieś wady, to chłodzenie, to zwiechy, to wywalanie a to pady klękają. Chyba nie warto cisnąć i łykać oferty za 3600 z grami czy kamerkami W każdym sprzęcie tak jest, że jakiś procent jest wadliwego sprzętu. Jednak u wiekszości wszystko chodzi normalnie. U mnie też nie ma żadnych problemów. Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 W każdym sprzęcie tak jest, że jakiś procent jest wadliwego sprzętu. Jednak u wiekszości wszystko chodzi normalnie. U mnie też nie ma żadnych problemów.Zgadzam się z kolegą, bo na to nie ma reguły. Moje ps4 zamówione na premierę śmiga do dnia dzisiejszego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
rah 153 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 U mnie ,,Orzeł Wylądował'', stan opakowania trochę nieciekawy ale w środku wszystko ok. Była dostawa DPD. 1 2 Cytuj
Aminokwas 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Teksty typu że będą nowe rewizje i że ciągle wychodzą jakieś nowe problemy to nic innego jak za przeproszeniem pie*dolenie osób którym nie udało się po prostu kupić konsoli. U mnie wszystko działa a konsola jest cicha. Wyjdą jakieś problemy? Wyślę na gwarancję, nie mam 15stu lat żeby płakać że nie będę mieć konsoli przez miesiąc. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 grudnia 2020 Wiecie jak to jest z tym odwlekaniem decyzji o zakupie - niektórzy mówią, że teraz nie ma sensu, bo może jakieś problemy wieku dziecięcego się pojawią, później nie będzie sensu, bo w sumie nie ma jeszcze żadnych ekskluziwów, później też nie będzie sensu, bo za chwilę może wyjdzie PS5 PRO, a później również nie będzie sensu, bo lada moment wyjdzie PS6. Była kiedyś taka reklama, chyba jakichś kredytów - "zamiast czekać, zacznij żyć", czy jakoś tak - myślę, że w przypadku tego typu zabawek to trafia w sedno - nie ma sensu odkładać decyzji o zakupie czegoś, co ma sprawiać frajdę, bo życie za krótkie. Oczywiście to wszystko zależy od osobowości i kogoś ucieszy fakt, że odczekał te kilka miesięcy i kupił wersję, w której wentylator wydaje o pół decybela cichszy dźwięk albo zaoszczędził parę stówek, ale w tym czasie ktoś inny będzie już miał za sobą X godzin dobrej zabawy i zupełnie nie będzie pamiętał o tych "przepłaconych" pieniądzach czy troszkę większym hałasie. Także ja osobiście nigdy nie podzielałem tego odwlekania decyzji zakupowych, jeśli chodzi o rozrywkę, bo idąc tym torem można odwlekać to w nieskończoność, a chodzi o to, żeby się bawić, a nie liczyć decybele, celsjusze czy złotówki. 10 3 Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Także ja osobiście nigdy nie podzielałem tego odwlekania decyzji zakupowych, jeśli chodzi o rozrywkę, bo idąc tym torem można odwlekać to w nieskończoność, a chodzi o to, żeby się bawić, a nie liczyć decybele, celsjusze czy złotówki. W pełni podzielam ten pogląd.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
hydros85 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Mi dopiero dziś anulowali zamówienie z czwartku z euro rtv agd Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Na fakturze za zestaw z EURO , (ten po zmianie na infolinii z powodu braku gier z zestawu) jest wszystko w jednej pozycji, więc nie da się oddać samej kamery. Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Poniedziałek bez rzutu i bez info. Ciekawe czy pojawią się jeszcze jakieś konsole przed świętami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Na fakturze za zestaw z EURO , (ten po zmianie na infolinii z powodu braku gier z zestawu) jest wszystko w jednej pozycji, więc nie da się oddać samej kamery. Z Media Markt również jako 1 pozycja na fakturze za 3028,99 i wysyłka za 1 grosz.PS. Fakturę dostałem dopiero po rozpoczęciu Dyskusji na Allegro i wkroczeniu do tej dyskusji przedstawiciela Allegro.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Ceny na olx zaczynaja chyba już spadać , konsole za +- 3k już można wyrwać Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 10 minut temu, Wojtas1986 napisał: Ceny na olx zaczynaja chyba już spadać , konsole za +- 3k już można wyrwać nic podobnego. dzisiaj sąsiad sprzedał za 3800 z drugim padem. sprzedawał 5h na allegro Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Zrobił interes życia. "Żądza piniądza". A później będzie płacz, że nie ma konsoli a by sobie pograł. No chyba, że z graczem ma niewiele wspólnego i kupił konsolę tylko po to aby przycebulić na niej 1200 cebulionów polskich. Będzie się pławił teraz w luksusie. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 MM zaczyna anulować zamówienia z odbiorem w sklepie. Zarówno te z 19.11 jak i z 23.11 Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 MM zaczyna anulować zamówienia z odbiorem w sklepie. Zarówno te z 19.11 jak i z 23.11Czyli wychodzi na to, że przed świetami może nie być nowego rzutu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 najgorsze jest to że anulują zamówienia z 19.11 ze strony MM , a powysyłali zamówienia z 23.11 z Alledrogo Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 No to ładnie... Mi na szczęście wczoraj przyszło z 23.11 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Stawiam, że normalnie do kupienia będzie gdzieś w połowie stycznia. Przed świętami raczej już nie ma co robić sobie nadziei. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 pozostaje ogranie na ps4 do stycznia wytrzyma Cytuj
ginn 789 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Może Ci pracownicy na oddziałach robią wyjeby i sami dla siebie kupują, a w system idzie informacja o braku towaru i anulowaniu zamówienia? Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Może Ci pracownicy na oddziałach robią wy(pipi)y i sami dla siebie kupują, a w system idzie informacja o braku towaru i anulowaniu zamówienia?Wcale by mnie to nie zdziwiło, ale tego się nie dowiesz. U mnie w regionie widać, że ceny spadają, a oferty po 4-5k utrzymują się od tygodnia i chyba chętnych brak.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Takie były ceny od samego początku, czy tak cena spadła ? Screen MMWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi