Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w końcu dostałem swoją z Allegro. Dużo później niż pozostali, ale zmieścili się w terminie 16-18, więc złego słowa nie powiem.

Dowiedziałem się, że w MM mają problem, bo dostali znacznie mniej konsol niż zamówili i przez to niektóre zamówienia zostały anulowane.  Cieszę się, że mam już ten cały cyrk za sobą.

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, s4mur41 napisał:

XSX kupiłem w ME. Leżało na półce.

Tylko u nas tak jest. Na całym świecie brakuje Xboxów i nawet Series S są sprzedawane z nadwyżką na eBayu. Jak na reddicie napisałem, że u nas się walają po półkach to mnie wyśmiali i zwyzywali od fanboyów Sony :dunno:

• Plusik 2
Opublikowano
3 godziny temu, Chmielinski napisał:

Tylko u nas tak jest. Na całym świecie brakuje Xboxów i nawet Series S są sprzedawane z nadwyżką na eBayu. Jak na reddicie napisałem, że u nas się walają po półkach to mnie wyśmiali i zwyzywali od fanboyów Sony :dunno:

No u nas też nie do końca. Dziś za prezentami byłem w 4 większych elektromarketach (MM, Euro, ME, Euro). Nigdzie nie było XSX.

Opublikowano
59 minut temu, Jakim napisał:

Zależy jakie miasto. Wczoraj byłem w MM i leżała cała paleta XSX

Zachodnie nowoczesne miasto wojewódzkie gdzie PiS ma najmniejsze poparcie w PL oraz % najmniej ludzie chodzi do kościoła. Czujesz się prawie jak nie w Polsce:kaz:

Może z DE krzyżacy wykupili? wcale nie jest to wykluczone.

• Minusik 1
Opublikowano
To chyba jeszcze nieoficjalne info ale w sumie zbieżne z tym co podało Neonet
Kolejna dostawa konsol od 21.01.21 w ME
https://www.mediaexpert.pl/lp,9117-sony-ps5-zimowa-przedsprzedaz

strona jest chyba jeszcze w budowie (brak regulaminu)

wyglada na to że przedsprzedaż od jutra?

Jak wynalazłeś ten link ? Fajnie by było jakby coś się ruszyło

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

To możesz mi odstąpić za dobry trunek.

Jak nie uda Ci się zamówić jutro w MediaExpert to daj znać.

Będziemy dogadywać szczegóły jak to spedycyjnie ogarnąć

• Dzięki 1
Opublikowano
9 minut temu, NeYoLDZ napisał:
Godzinę temu, balon napisał:

Jak nie uda Ci się zamówić jutro w MediaExpert to daj znać.

A wiadomo, że od jutra i od której?

Opublikowano
2 minuty temu, Filipiniakos napisał:

Jakaś konkretna godzinę podali czy tylko, że od 18.12 sprzedaż ?

Teraz, balon napisał:

A wiadomo, że od jutra i od której?

podobno 10.00

Opublikowano (edytowane)

„Oferta obowiązuje od 18 grudnia 2020 r. do 21 lutego 2020 r. lub do wyczerpania zapasów.”

Od grudnia 2020 do lutego 2020 Najlepsza przedsprzedaż jaką widziałem 

Edytowane przez PsxLucas
Opublikowano

Zwróciliście uwagę na dopisek na tej stronce ME?

"Oferta obowiązuje od 18 grudnia 2020 r. do 21 lutego 2020 r. lub do wyczerpania zapasów."

Serwery mogą sobie na początku płonąć, ale moim zdaniem ta przedsprzedaż będzie trwała dłużej, niż ostatnie.

Opublikowano (edytowane)

Jutro w media expert o 10 ? Czujecie tą adrenalinke ....realizacja zamowienia 21 stycznia, już po adrenalinie.

Edytowane przez S_600
Opublikowano

Ale tak sobie myślę świetny zarobek dla takiego sklepu. Zakładasz miesięczną lokatę, wrzucasz tam kasę a za miesiąc oddsjesz ludziom mówiąc, że muszą anulować zamówienie z powodu zbyt duzego zainteresowania, a ktoś  tam przytula kasę z oprocenyowania. Nowy poziom Janusza:D

Opublikowano
Ale tak sobie myślę świetny zarobek dla takiego sklepu. Zakładasz miesięczną lokatę, wrzucasz tam kasę a za miesiąc oddsjesz ludziom mówiąc, że muszą anulować zamówienie z powodu zbyt duzego zainteresowania, a ktoś  tam przytula kasę z oprocenyowania. Nowy poziom Janusza:D

Lokatę? Oprocentowanie? O czym tu mowa przy zerowych stopach procentowych?

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
6 minut temu, mihauu napisał:

Lokatę? Oprocentowanie? O czym tu mowa przy zerowych stopach procentowych?

Zerowe stopy + 1,5 miesiąca na obrót. Wyczuwam interes życia i krok milowy dla ME!