balon 5 341 Opublikowano 29 grudnia 2020 Opublikowano 29 grudnia 2020 Nie masz może 3 kuzyna? To wtedy bym odstąpił moją Spoiler . 1 3 Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 29 grudnia 2020 Opublikowano 29 grudnia 2020 Taki duch świąt, że później po 4,5 tysiąca konsolę na allegro latają. 1 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Sony po prostu wypuściło za mało konsol. Do tego ten 2020 jest jaki jest. Decyzja o wyłącznej sprzedaży online także miała wpływ. Wszystko się złożyło, że jest jak jest. Cytuj
_D23 83 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Jest w ogóle szansa, że do Wielkanocy albo wakacji sytuacja się jakoś unormuje i będzie można śmiało zamówić bądź ściągnąć konsolę z regału w sklepie? Czy nie ma co liczyć i trzeba od nowego roku czatować na kolejne pojedyncze wrzuty małych partii do sklepów internetowych? Pytam bo sam planowałem kupić sobie sprzęcik jakoś w okolicach kwietnia/maja przyszłego roku i nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z jakiejś najbliższej okazji i spokojne oczekiwanie na dostawę. Nie uśmiecha mi się odświeżać sklepów co godzinę żeby zamówić w kwietniu a dostać w połowie maja Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) Nikt tego nie wie. Najlepiej polowac online w me, mm, euro, neo. Edytowane 30 grudnia 2020 przez sajmon34 Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 1 godzinę temu, _D23 napisał: Jest w ogóle szansa, że do Wielkanocy albo wakacji sytuacja się jakoś unormuje i będzie można śmiało zamówić bądź ściągnąć konsolę z regału w sklepie? Czy nie ma co liczyć i trzeba od nowego roku czatować na kolejne pojedyncze wrzuty małych partii do sklepów internetowych? Pytam bo sam planowałem kupić sobie sprzęcik jakoś w okolicach kwietnia/maja przyszłego roku i nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z jakiejś najbliższej okazji i spokojne oczekiwanie na dostawę. Nie uśmiecha mi się odświeżać sklepów co godzinę żeby zamówić w kwietniu a dostać w połowie maja Jeżeli do marca chcą w sumie mieć rzuconych 6 milionów sztuk, czy 10 po zwiekszeniu nakładu to i tak kropla w morzu potrzeb konsumentów. W tym tempie to sytuacja unormuje się, ale przed kolejnym świętami bożonarodzeniowymi. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Jedyne co obecnie warto robić to czekać na kolejne info o wyprzedaży nowych dostaw. Zabawne, nawet po premierze wszyscy gramy w pre-ordery. Czekam na swoją konsolę, która ma być pod koniec stycznia. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 35 minut temu, Nemesis napisał: Jedyne co obecnie warto robić to czekać na kolejne info o wyprzedaży nowych dostaw. Zabawne, nawet po premierze wszyscy gramy w pre-ordery. Czekam na swoją konsolę, która ma być pod koniec stycznia. W sumie chyba pierwszy raz tak dlugo to trwa. Ps4 w miarę szybko było dostarczane, ja nie miałem problemu z kupnem na premierę. Na ten moment wydaję się, że sytuacja będzie się powtarzać i przy każdym nowym rzucie konsola momentalnie będzie wyprzedawana. Mam nadzieję, że Euro tym razem się wywiąże z dostawą i w końcu będę mógł kupić te kilka pozycji, które odpuściłem by móc zagrać w lepszej jakości. Pandemia sprawiła, że więcej osób zainteresowało się "gameingiem". Myślę, że ta generacja sprzeda najwięcej konsol w historii. 1 Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Pytanko do osób, które złożyły zamówienie w ME. Czy macie na swoimi koncie to zamówienie? Bo dostałem maile ale nie widze w profilu tego zamówienia. Cytuj
tomek27 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 5 minut temu, Freshprince napisał: Pytanko do osób, które złożyły zamówienie w ME. Czy macie na swoimi koncie to zamówienie? Bo dostałem maile ale nie widze w profilu tego zamówienia. Tak, jest w systemie ze statusem „Przedsprzedaż - zamówienie opłacone” Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Ok u mnie się okazało że w ferworze walki kupiłem bez logowania ale zamówienie potwierdzone i podobno wysyłka od 21go Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Nie byłoby takich cyrków, gdyby Sony nie zdecydowało się tylko na sprzedaż online. Resellerka nie zawłaszczyłaby sobie tylu egzemplarzy, jeśli towar byłby możliwy do normalnego zakupu w sklepowej kasie. Przecież gier schodzie dużo mniej niż jest samych konsol. Więc mniej więcej wiadomo ile konsol trafiło do rąk graczy. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Wina leży po stronie wyjących ps4 i możliwości szybkiego się ich pozbycia na rzecz prawdopodobnie cichych konsol ps5 . Ludzie chcą ograć hity z ps4 w ciszy i spokoju . Chęci ogrania gier na ps5 w 2021 bym w to nie mieszał Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 4 godziny temu, malin1976 napisał: Wina leży po stronie wyjących ps4 i możliwości szybkiego się ich pozbycia na rzecz prawdopodobnie cichych konsol ps5 . Ludzie chcą ograć hity z ps4 w ciszy i spokoju . Chęci ogrania gier na ps5 w 2021 bym w to nie mieszał No właśnie ja chcę ograc GOT i TLOU2 na next genie, ale boję się że za chwilę pojawią się nowe wersję true experience pod ps5. Więc poczekam do końca stycznia i jak nie będzie info o nowych wersjach to je kupię. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 jakas nowa dostawa szykuje sie na styczen na euro: kolejna dostawa konsol PS5 jest potwierdzona do końca stycznia. W pierwszej kolejności, w miarę dostępności produktu, będziemy je oferować tym z Was, których zamówienia na konsole zostały poprzednio anulowane. Jeszcze w grudniu będziemy się stopniowo kontaktować z tymi osobami mailem lub smsem, a potem telefonicznie, aby zaproponować zakup konsoli z kolejnych dostaw. Płatność przy odbiorze zamówienia. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Nic nowego. Dzwonią do ludzi, którym anulowali zamówienie wcześniej. Ja dostałem 2 takie telefony już xd Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 O tej dostawie pod koniec stycznia wiadomo od grudnia. Pierwszy z zamówieniami wyskoczył MM a później ME. Dostawa wersji bez napędu miała być chyba tydzień wcześniej. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 5 minut temu, Ukukuki napisał: O tej dostawie pod koniec stycznia wiadomo od grudnia. Pierwszy z zamówieniami wyskoczył MM a później ME. Dostawa wersji bez napędu miała być chyba tydzień wcześniej. Nie chodzi o dostawy do klientów, tylko na magazyny, będzie kolejny rzut do kupienia Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 No nie wiem bo z tego co mi Pani mówiła to ewnetualny termin dostawy jest podobny do tego z MM gdzie złożyłem zamówienie w grudniu. Dlatego zrezygnowałem z ponownego zakupu w Euro. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 No i spoko, ale nie o to chodzi no xD Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 No ale skąd wiesz ,że to nie jest ten sam rzut o którym wcześniej info dał MM i ME? Daty się zgadzają. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Ja tam po cichutku liczę, że tę ostatnią partię wyślą jednak szybciej niż po 21, że ten 21 to była data z buforem. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Byle się nie przesuneło. Jeszcze dwa tygodnie także luz. Cytuj
kiseki 764 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Jeżeli ktoś ma trochę ułańskiej odwagi to może sobie konsole kupić na Aliexpres. Nawet są pozytywne komentarze że zdjęciami Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Jeżeli ktoś ma trochę ułańskiej odwagi to może sobie konsole kupić na Aliexpres. Nawet są pozytywne komentarze że zdjęciami Takie cudo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi