Opublikowano 21 stycznia 20214 l 9 minut temu, Filipiniakos napisał: Tylko w MM cisza jak makiem zasiał. Czyżby jako jedyny sklep wysłał styczniowy rzut najpóźniej ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja już gadałem z kurierem, konsola z Euro Agd, przyjedzie do mnie około 13-14, więc jeszcze chwilę muszę poczekać.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Zestaw dla mnie zamawiałem z MM, na Allegro. Chyba trzeba się oswoić z myślą, że moja plejka przybędzie do mnie dopiero w lutym...
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Zestaw dla mnie zamawiałem z MM, na Allegro. Chyba trzeba się oswoić z myślą, że moja plejka przybędzie do mnie dopiero w lutym... [emoji32]Takie coś znalazłem na jakiejś grupie na FB. Jeżeli to prawda to dopiero przyszły tydzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ja przed chwilą pisałem na fb do MM i dostałem info, że zamówienia z Allegro wyjdą po 31.01., bo mają być niby realizowane w kolejnej dostawie. Z drugiej strony, wydaje mi się, że typ, który dzwonił do MM nie ma powodu ściemniać. Czyli standard, co konsultant to inna gadka
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ja przed chwilą pisałem na fb do MM i dostałem info, że zamówienia z Allegro wyjdą po 31.01., bo mają być niby realizowane w kolejnej dostawie. Z drugiej strony, wydaje mi się, że typ, który dzwonił do MM nie ma powodu ściemniać. Czyli standard, co konsultant to inna gadka Ja zamawiałem przez stronę z 18.12, ale czy będzie szybciej niż zamówienia z Allegro ? Nie mam pojęcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Godzinę temu, Filipiniakos napisał: Ja zamawiałem przez stronę z 18.12, ale czy będzie szybciej niż zamówienia z Allegro ? Nie mam pojęcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeśli dobrze pamiętam to realizacja zamówienia na stronie była podana na od 21 do 31 stycznia. Natomiast te z allegro od 31 stycznia.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Widzieli? https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-cyberpunk-2077-playstation-4-the-last-of-us-part-ii-playstation-4-ghost-of-tsushima-playstation-4-kontroler-dualsense.html?tduid=3431aecda71e28454ceea698467792f3&affId=3153863&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Tylko pamiętajcie ,że wysyłka jest od 21 czyli równie dobrze mogą wam wysłać za tydzień. 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Widzieli? https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-cyberpunk-2077-playstation-4-the-last-of-us-part-ii-playstation-4-ghost-of-tsushima-playstation-4-kontroler-dualsense.html?tduid=3431aecda71e28454ceea698467792f3&affId=3153863&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja Średnio opłacalne ale jak ktoś jest zdesperowany.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l 7 minut temu, LiŚciu napisał: Widzieli? https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-cyberpunk-2077-playstation-4-the-last-of-us-part-ii-playstation-4-ghost-of-tsushima-playstation-4-kontroler-dualsense.html?tduid=3431aecda71e28454ceea698467792f3&affId=3153863&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja Ładnie chcą wyruchać ludzi na kasę
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Dla desperatów. 20 minut temu było dostępne nawet do koszyka dodałem z ciekawości a już wyprzedane.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: Dla desperatów. 20 minut temu było dostępne nawet do koszyka dodałem z ciekawości a już wyprzedane. w jakich sklepach?
Opublikowano 21 stycznia 20214 l 1 minutę temu, balon napisał: Na ile to wycenili? Z tego co widziałem to 3469 zł.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ja w tym momencie rozmawiałem z Euro pani konsultantka przełączyła mnie do działu "konsole" gdzie przeuroczy pan potwierdził, że moja konsola na 99 % będzie wysłana jutro, tłumaczył to faktem, że wysyłają po kolei wg zamówień. Zobaczymy. Teraz se jeszcze zadzwonię do MM, bo tu mnie bardziej pili, w końcu od ponad miesiąca mają moją kasę zobaczymy co tam mi powiedzą...
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ja w tym momencie rozmawiałem z Euro pani konsultantka przełączyła mnie do działu "konsole" gdzie przeuroczy pan potwierdził, że moja konsola na 99 % będzie wysłana jutro, tłumaczył to faktem, że wysyłają po kolei wg zamówień. Zobaczymy. Teraz se jeszcze zadzwonię do MM, bo tu mnie bardziej pili, w końcu od ponad miesiąca mają moją kasę [emoji4] zobaczymy co tam mi powiedzą... Daj znać co Ci powiedzieli w MMWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Na fb dowiedziałem się od MM, że jak kupiłeś PlejStejszyn PIĘĆ na Allegro, to możesz spodziewać się wysyłki między 31.01. a 07.02.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Kupiłem kilka dni wczesniej na ich stronie, może będzie jakaś różnica. Zara tam dzwonię
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Poddaję się na info w MM nic konkretnego się nie dowiesz. Kasa zapłacona a panie gdybają co może będzie lub nie będzie. Bez sensu gadka z nimi.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Dostałem insiderskie info odnośnie MM, że dziś mają zjechać konsole z centralnego magazynu. Czyli może jutro ruszy się coś z wysyłkami.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Tymczasem ja jak małe dziecko, stoję w oknie i czekam, kurier już dzwonił więc kwestia minut i otwieram swoje pudełko:) Ps no i mam:) Edytowane 21 stycznia 20214 l przez czarek250885