Figuś 21 173 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 10 minut temu, Ukukuki napisał: Mam już kilka lat goldy i nie mam takich problemów. Jednak słyszałem ,że te stare to był niezły szajs. Które masz? Te na zawiasach, czy te poprawione bez zawiasów? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 53 minuty temu, balon napisał: Ooo to też zauważyłem. Bardzo dobry dźwięk oddaje PS5. Duży boost względem PS4, nawet w tych samych gierkach. Jak tam balon pierwsze wrażenia odnośnie konsoli? Zadowolony z zakupu, warto było się było męczyć z zamówieniem? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Juz kilka lat mam te goldy i nic nie peka. Ale trzeszczy ten plastik. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 10 minut temu, Square napisał: Godzinę temu, balon napisał: Jak tam balon pierwsze wrażenia odnośnie konsoli? Zadowolony z zakupu, warto było się było męczyć z zamówieniem? Oj bardzo. Astro Bot - cudo, GoT w 60 ks którego nie ograłem na PS4 to dla mnie next gen, no i super gierka sama w sobie, Miles Morales 60 ks + RT - j.w. + może dam drugą szanse Days Gone (60ks zobowiązują) Na liście jeszcze Demon’s Souls oraz Sackboy. No dużo grania przede mną biorąc pod uwagę, że jeszcze mam dużo mięsa w game pass, więc na loozie doczekam do kolejnych dobrych gierek. Co do samego sprzętu to nic nie strzela, nic nie buczy. Nie licząc jak czasami napęd konsoli się włączy jak jest płyta to nie słyszę jej w ogóle (jest ok 2,8m ode mnie). Wsio chodzi płynnie, szybko się wczytuje, no ale to już poczułem na nowych Xbox. Aaaaa no i pad. Faktycznie chyba najlepszy ever. 4 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Ten startujący czytnik jak płyta jest w środku to ewidentnie do poprawy w FW. Wkurzało mnie to jak grałem w TLoU2. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Czytajac o tych jazdach to ciesze się, że mam wersje Digital xd Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 6 minut temu, PanKamil napisał: Czytajac o tych jazdach to ciesze się, że mam wersje Digital xd Ja to w ogóle nie wiem jak ludzie to wszystko słyszą (te cewki, trzeszczenie plastiku itp). Gracie 50 cm od konsoli na vol 5? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Jak słyszą? Bo zamiast grać to szukają dziury w całym, bo boją się o towar ekskluzywny XD Też mam Digital i jest wszystko oki. Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Ja to w ogóle nie wiem jak ludzie to wszystko słyszą (te cewki, trzeszczenie plastiku itp). Gracie 50 cm od konsoli na vol 5? Dokładnie mam tak samo... nie rozumiem ludzi. Dla mnie wszystko perfekt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) 6 minut temu, balon napisał: Ja to w ogóle nie wiem jak ludzie to wszystko słyszą (te cewki, trzeszczenie plastiku itp). Gracie 50 cm od konsoli na vol 5? Wychodzi na to, ze maja wadliwe egzemplarze. U mnie konsola w nocy w pełnej ciszy tylko lekki szum wydaje i tak powinno być. Jednak przy jednej grze we, the revolution w cutscenkach zaczyna faktycznie piszczeć xd nie wiem z czego to wynika, że akurat ta jedna gra powoduje, że konsola wariuje. Edytowane 30 stycznia 2021 przez PanKamil Cytuj
Ukukuki 6 998 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 58 minut temu, Figuś napisał: Które masz? Te na zawiasach, czy te poprawione bez zawiasów? Bez zawiasów. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 10 minut temu, PanKamil napisał: Wychodzi na to, ze maja wadliwe egzemplarze. U mnie konsola w nocy w pełnej ciszy tylko lekki szum wydaje i tak powinno być. Jednak przy jednej grze we, the revolution w cutscenkach zaczyna faktycznie piszczeć xd nie wiem z czego to wynika, że akurat ta jedna gra powoduje, że konsola wariuje. Wydaje mi się, że przykładają ucho do konsoli, włączają filmy z YT na cewkach i nasłuchują... Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Bez zawiasów. To już masz te poprawione, te pierwsze na zawiasach pękały albo obok pałąk XD moje wytrzymały o dziwo 4 lata i w jednym momencie pękł pałąk i ta niby skórka z nauszników zaczęła się pierzyć. Zaś te poprawione mnie wkurzały bo na moim baniaku były po prosu niewygodne, raz że za płytkie na kaple, a dwa to uciskały za mocno i w sumie ich nie używałem prawie wcale. W pulsach jedynie się martwię jak to będzie z tą skórką czy tam dermą na nausznikach, poza tym nie mam zastrzeżeń. Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Z innej beczki, ktoś ma feeling, że dzisiaj też pojawią się oferty z sklepów?Nie wiem czy mam iść na sanki, czy odświeżać co 3 minuty sklepy online Decyzje rodem gier od Telltale Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Neonet też nie chce jednak zwracać kasy za poszczególne akcesoria. Kumpel właśnie wypełnił formularz, to twierdzą, że kupił zestaw na promocji i że musi zwrócić też konsole. TLOU 2 za prawie 300 zł - PROMOCJA! xDTeż walczę. Twierdzą, że regulamin o tym mówi wiec poprosiłem o przesłanie tego regulaminu. Policzyli sobie na fakturze każda grę za 269zl. Wszystko jest w osobnych pozycjach wiec raczej nie ma takiej mocy, żeby nie dało się zwrócić poszczegolnych pozycji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Juz kilka lat mam te goldy i nic nie peka. Ale trzeszczy ten plastik. Ja miałem na zawiasach, no i o ile działają do dzisiaj, tak schodzi z nich to skóro podobny material, straszna z tym lipa. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 No u mnie skóra z nauszników i z pałąka zaczela odpadac po 1,5 roku a ledwo co z nich korzystałem. Teraz wybrałbym wszytskie inne sluchawki, choćby Steeleseries. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 A no tak oczywiscie u mnie tez ta skora odpada. Ale ja za sluchawki dalem 250 zl wiec nie narzekam a graja calkiem spoko. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Z tymi nausznikami to chyba wszystkie słuchawki mają problem. Z moich TB Elite 800 i 800x także zeszła na nausznikach i pałąku, gdzie słuchawki niby premium. W pulsach 3d również będą schodzić po czasie. Dlatego między innymi wybrałem steelseries. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Jak wytrzymają mi tyle co przy pierwszych goldach to nie będę narzekał, ale fakt po półtora roku bym sie zdenerwował Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Godzinę temu, Ma_niek napisał: A no tak oczywiscie u mnie tez ta skora odpada. Ale ja za sluchawki dalem 250 zl wiec nie narzekam a graja calkiem spoko. Ja tez dałem 250, co nie zmienia faktu, że ich wartość w sklepie byl wyzsza. Pierwsze moje sluchawki, na których mateeial nawet z palaka schodził. Godzinę temu, creatinfreak napisał: Z tymi nausznikami to chyba wszystkie słuchawki mają problem. Z moich TB Elite 800 i 800x także zeszła na nausznikach i pałąku, gdzie słuchawki niby premium. W pulsach 3d również będą schodzić po czasie. Dlatego między innymi wybrałem steelseries. Ano wlasnie, mam SS i tam tez 0 problemow, bo są fajnie przemyślane, podobnie jak sennheisery, które kupilem używane. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 U mnie pierwsze goldy z 2 lata wszystko ok ale nagle zaczęło się wszystko sypac. Skóra schodziła wszędzie a pałąk się połamał. Druga wersje mam od kwietnia i póki co jest wszystko jak należy. Cytuj
izon 995 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 8 godzin temu, lonek_rwl napisał: Też walczę. Twierdzą, że regulamin o tym mówi wiec poprosiłem o przesłanie tego regulaminu. Policzyli sobie na fakturze każda grę za 269zl. Wszystko jest w osobnych pozycjach wiec raczej nie ma takiej mocy, żeby nie dało się zwrócić poszczegolnych pozycji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie daj sobie kitu wciskać, ja zwróciłem bez problemu, jest nawet o tym temat na wykopie. Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Nie daj sobie kitu wciskać, ja zwróciłem bez problemu, jest nawet o tym temat na wykopie.Możesz linka podrzucić? Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
izon 995 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 1 minutę temu, lonek_rwl napisał: Możesz linka podrzucić? Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk M.in https://www.wykop.pl/tag/neonet/ Wiele osób z nimi walczy, podejrzewam, ze dostali tonę towaru ze zwrotów i nie sa zachwyceni:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi