S_600 252 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Filipiniakos napisał: Dokładnie mam tak samo... nie rozumiem ludzi. Dla mnie wszystko perfekt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja słysze i mnie wkur...towar idzie do żyda. Proste. Każda konsola ktorą miałem, mam nie wydaje takich dzwięków. Lubie sobie pograć w ciszy wieczorami, a tu sie nie da. Bzyczy jak poje... Edytowane 30 stycznia 2021 przez S_600 Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Ja słysze i mnie wkur...towar idzie do żyda. Proste. Każda konsola ktorą miałem, mam nie wydaje takich dzwięków. Lubie sobie pograć w ciszy wieczorami, a tu sie nie da. Bzyczy jak poje... No to nie wiem czemu tak jest. Ps4 miałem 7lat(kupiona w dniu premiery) i żyje do dnia dzisiejszego. Dla mnie komfort pracy Ps5 jest milion razy lepszy, raz na 2h grania odpali się napęd, a tak to cisza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 31 stycznia 2021 Opublikowano 31 stycznia 2021 Też pograłem kilka godzin i jestem zadowolony, wszystko działa pięknie. Teraz muszę jakiś przyzwoity tv kupić. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 31 stycznia 2021 Opublikowano 31 stycznia 2021 15 godzin temu, S_600 napisał: Ja słysze i mnie wkur...towar idzie do żyda. Proste. Każda konsola ktorą miałem, mam nie wydaje takich dzwięków. Lubie sobie pograć w ciszy wieczorami, a tu sie nie da. Bzyczy jak poje... Nie dziwię się, ja jestem mega wyczulony na takie rzeczy. Ostatnio kupiłem laptopa HP, który nawet w przeglądarce chodził jak rakieta i dwa razy odsyłałem, aż nie doprowadzili tego do porządku Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Neonet dostępne zestawy https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-cyberpunk-2077-playstation-4-the-last-of-us-part-ii-playstation-4.html?tduid=ea681e91dcb0dedb293b9ddfa4ea5775&affId=3153863&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Neonet dostępne zestawy https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-cyberpunk-2077-playstation-4-the-last-of-us-part-ii-playstation-4.html?tduid=ea681e91dcb0dedb293b9ddfa4ea5775&affId=3153863&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacjaZnowu oferta przeszła mi koło nosa Ciężko jest pracować i pilnować wszystkich sklepów online Anyway, nie spodziewałem się, że Neonet wykona ruch. Liczyłem na MM, ME albo Euro.Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 4 minuty temu, cierpa napisał: Znowu oferta przeszła mi koło nosa Ciężko jest pracować i pilnować wszystkich sklepów online Nie pocieszy cię to, ale jak z ciekawości kliknąłem ten link 10 minut po wrzuceniu tutaj to już nie było. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Te wszystkie oferty są w ramach kolejnej przedsprzedaży? Czy faktycznie sklepy mają je na stanie? Cieszę się, że moja konsola bezpiecznie dotarła tydzień temu. Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Te wszystkie oferty są w ramach kolejnej przedsprzedaży? Czy faktycznie sklepy mają je na stanie? Cieszę się, że moja konsola bezpiecznie dotarła tydzień temu. Przeczuwam, że prawda leży gdzieś pośrodku Kto ma fart ten dostanie egzemplarz w ciągu kilku dni od zakupu, a drugi będzie musiał czekać aż przybędzie kolejna dostawa, bo system zaakceptował, ale nie ma już na stanie konsol.Swoją drogą powolutku patrzę na oferty z OLX. Opcja do rozważenia wyłącznie na wypadek "worst case scenario".Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 W Tokio w jednym ze sklepów pojawiło się PS5, efekt był taki, że zrezygnowali ze sprzedaży, musiała interweniować policja. Czyli, preordera i ogólna szajba https://www.eurogamer.pl/articles/2021-02-01-szalenstwo-podczas-sprzedazy-ps5-sklep-w-tokio-musial-wezwac-policje Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 I to w Japonii, ojczystym kraju marki. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 23 godziny temu, Nemesis napisał: Te wszystkie oferty są w ramach kolejnej przedsprzedaży? Czy faktycznie sklepy mają je na stanie? Cieszę się, że moja konsola bezpiecznie dotarła tydzień temu. Media Markt rzut z 26 stycznia, konsola była u mnie następnego dnia. Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Że też moja korporacja nie daje takich gratisów .... Kurna lepiej pierdyknąć długopis za 10 zł z logo firmy heh.... Czekamy dalej na dostępność :) Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Podobno mały rzut konsol był po północy w MM .Nie potwierdzę, bo o tej porze to pewnie już głośno chrapałem Swoją drogą, czy to nie są jakieś zwroty?Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 bardziej bym powiedzial nieoplacone zamowienia Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 https://matrixmedia.pl/konsola-ps5-gra-sackboy-gra-marvel-s-ultimate-ps5-camera.html Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5/konsole-ps5Stało się.Przepłaciłem. Ale udało mi się zakupić konsolkę Nie chcę się już dłużej męczyć i czekać na mniej niż 3000 PLN. A mam olbrzymie zaległości z poprzedniej generacji Sony do ogrania Także, cytując pewnego starszego Pana z RE 7. Welcome to the family Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Jebane zestawy, Tego sackboya to juz wciskaja w kazdy zestaw jaki widzialem Cytuj
vip77 237 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 3 minuty temu, Ma_niek napisał: Jebane zestawy, Tego sackboya to juz wciskaja w kazdy zestaw jaki widzialem Bardziej wkurza ta kamera. Na cholerę to komu? Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Bardziej wkurza ta kamera. Na cholerę to komu?Zgadzam się z kamerą.Na szczęście w moim zestawie tego nie ma.Ale dwie gry na start mnie cieszą.Gorzej z drugim padem, na tą chwilę jest mi całkowicie zbędny. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 4 minuty temu, vip77 napisał: Bardziej wkurza ta kamera. Na cholerę to komu? Streamerą Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Zgadzam się z kamerą.Na szczęście w moim zestawie tego nie ma.Ale dwie gry na start mnie cieszą.Gorzej z drugim padem, na tą chwilę jest mi całkowicie zbędny. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu TapatalkaA mi się drugi pad przydaje. Jeden się ładuje, a na drugim gram Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Pytanko, czy aby zagrać w gry na ps5 we wstecznej muszę ją pobrać czy odpali z płyty po włożeniu do konsoli ,? Ps: Znalazłem sklep z konsolą na Słowacji, nie wiem tylko czy można tam bezpiecznie pojechać żeby mi kwarantanny nie wcisnęli Koszt 599 euro. Golas. Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 19 minut temu, StaryGraczPegasusa napisał: Pytanko, czy aby zagrać w gry na ps5 we wstecznej muszę ją pobrać czy odpali z płyty po włożeniu do konsoli ,? Po włożeniu płyty PS4 do napędu, pojawi się opcja instalacji wersji z PS4 oraz możliwość pobrania wersji PS5. Wybierasz jedną i voilà. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi