Opublikowano 9 lutego 20214 l Godzinę temu, Ukukuki napisał: Wydać te parę tysi raz na parę lat to nie jest chyba zbyt poważna decyzja w życiu żeby zbyt długo o tym mysleć i kalkulować. Jak zapowiedzą wersję Pro to kupuję preorder żeby znowu nie było cyrków jak teraz xd Kupiłem ten zestaw za 2900 z dwoma padami i moralesem. Pewnie przepłaciłem stówkę, ale szczerze mówiąc nie jest to dla mnie problem bo wydałem ten hajs na swoje hobby i mam z tego radochę. Z Pro już nie będzie raczej takich problemów. Z PS4 gdzie tez na początku był ten sam problem z dostępnością pro leżały normalnie na półkach.
Opublikowano 9 lutego 20214 l No nie wiem, nawet z PS4 Pro pamiętam był moment że nigdzie nie było przez jakiś okres czasu akurat jak chciałem kupić.
Opublikowano 9 lutego 20214 l W komputroniku też majo, polecam xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 lutego 20214 l 17 minut temu, bartiz napisał: No nie wiem, nawet z PS4 Pro pamiętam był moment że nigdzie nie było przez jakiś okres czasu akurat jak chciałem kupić. No to trafiłeś w taki okres, ale nikt PRO nie handlował na OLXach Prosiakami. Wśród handlarzy też już konsole nie były tak popularne jak wersje premierowe. Hype był zdecydowanie mniejszy.
Opublikowano 9 lutego 20214 l Dzisiaj dostałem swój egzemplarz . Razem z grami. Czas na testy, w tym wentylatora i kultury pracy. Podobno uruchamia się dioda, która ostrzega o wysokiej temperaturze konsoli :OPozdrawiam łowców. Życzę dobrych łowów, tak aby każdy chętny otrzymał swoją PlayStation 5 Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 lutego 20214 l Komputronik ? Patrząc na ceny podzespołów komputerowych dziwię się, że tam ktokolwiek coś kupuje. Już wolałbym dać tysiąc więcej Januszowi i Grażynce na olx niż w tym komputroniku hehe @cierpa Twoja konsola wygląda zacnie jak wrażenia ?
Opublikowano 9 lutego 20214 l @cierpa Twoja konsola wygląda zacnie [emoji4] jak wrażenia ? [emoji4] Pierwsze wrażenie to ta sama radość jak byłem szczeniakiem i dostałem prezent pod choinkę. A teraz siedzę i czekam aż aktualizacje skoczą się pobierać 868 MB.Swoją drogą konsola zaskoczyła mnie swoim ciężarem. Specjalnie sprawdziłem ile dokładnie i wyszło 4 kg z hakiem Aż 5 minut zajęło mi ogarnięcie, że po pierwszym uruchomieniu należy podłączyć kontroler do USB konsoli. Jest matura, inżynier, a jednak użytkownik tępy do kwadratu .Na początek ogram podstawkę dołączona do konsoli, potem Moralesa i SackBoya. Potem biorę się za RDR 2 (jest w promocji) i kolejne tytuły rodem PS 4. A ponieważ mam zaległości z poprzedniej generacji także jest i będzie co robić. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 lutego 20214 l Twoja radość jest bezcenna Mam nadzieję, że mi również będzie to dane.... Ps: Euro informuje, że mają kolejna potwierdzoną dostawę do końca lutego i zapisany klient otrzyma... Ja, żona jesteśmy zapisani i nawet maila ani nic nie dostaliśmy
Opublikowano 9 lutego 20214 l Powiem Ci tak. Jak już pojawia się w sklepie online konsole, to łap od razu za telefon i dzwoń do gości z supportu.Ciśnij ich, aby zapakowali Ci konsole i wysłali kurierem etc. Ja miałem tak, że zamówiłem i była cisza a inni dostawali PlayStation 5 następnego dnia od momentu zamówienia. To wyścig szczurów. Upomnij się o swój egzemplarz i mów, że zamówiłeś o wiele wiele wcześniej. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 lutego 20214 l 11 godzin temu, easye napisał: Z Pro już nie będzie raczej takich problemów. Z PS4 gdzie tez na początku był ten sam problem z dostępnością pro leżały normalnie na półkach. PS4 Pro też nie szło kupić przez jakiś czas.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Odwiedziłem we wtorek stacjonarny media markt i pytam kierownika, kiedy będą ps 5. Oto co odpowiedział bardzo poważnym tonem: Spokojnie im bliżej kolejnej generacji konsol tj. PLAY STATION 6 tym konsola ps5 będzie bardziej dostępna hehe. Ze mnie robił wariata czy myślał że ja z niego robię wariata Edytowane 10 lutego 20214 l przez StaryGraczPegasusa
Opublikowano 10 lutego 20214 l Ładowarka w normalnej cenie w neonet https://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headset https://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.html
Opublikowano 10 lutego 20214 l 55 minut temu, Figuś napisał: Ładowarka w normalnej cenie w neonet https://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headset https://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.html Wysyłka do 21 dni. xD
Opublikowano 10 lutego 20214 l 17 godzin temu, Jedi103 napisał: Codziennie na OLX pojawia się około 100 ogłoszeń, więc z dostępnością w sklepach dalej będzie ciężko, ale u mirków ceny powinny być wkrótce niższe. Za 2700 już można wyrwać ps5 z napędem, także kwestia czasu. Niestety tendencja jest odwrotna. Zawsze po wysypie w sklepach są najtańsze oferty bo studenciaków nie stać na zamrażanie buły, a po tygodniu u Mirasów ceny w górę..
Opublikowano 10 lutego 20214 l Ładowarka w normalnej cenie w neonethttps://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headsethttps://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.htmlDzięki. Nie będą się walać pady po salonie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 lutego 20214 l 26 minut temu, Snake_Plissken napisał: Wysyłka do 21 dni. xD A nie wiem, nie wchodziłem w szczegóły no ale możesz być pewnym że masz zaklepane przy kolejnym rzucie
Opublikowano 10 lutego 20214 l A nie wiem, nie wchodziłem w szczegóły [emoji3] no ale możesz być pewnym że masz zaklepane przy kolejnym rzucie Po zamówieniu wysłali mi już kod odbioru w sklepie, więc myśle ze szybciej wysyłka. Pewnie dają próg do 21 dni w razie mniejszej dostawy towaru do magazynów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 lutego 20214 l Na MM pojawił się zestaw, akurat odswieżyłem jak dodali. Od razu dodaj do koszyka i......Twój koszyk jest pusty....zmień płatność dostawy i tak w kółko. A kliknąłem w max 5 sekund po pokazaniu się na stronie mm. Nie wiem jaka kategoria tam kierują się, ale chyba dla tych co chcą najbardziej, konsol brakuje Pozdrawiam. Blade - Łowca
Opublikowano 10 lutego 20214 l Ten zestaw był oznaczony jako "Towar z ekspozycji". Podobno są to zestawy ze zwrotów, więc może być coś nie tak z konsolą.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 4 minuty temu, StaryGraczPegasusa napisał: Na MM pojawił się zestaw, akurat odswieżyłem jak dodali. Od razu dodaj do koszyka i......Twój koszyk jest pusty....zmień płatność dostawy i tak w kółko. A kliknąłem w max 5 sekund po pokazaniu się na stronie mm. Nie wiem jaka kategoria tam kierują się, ale chyba dla tych co chcą najbardziej, konsol brakuje Pozdrawiam. Blade - Łowca Mediamarkt mówił już kiedyś, ze tak sprawdzają popyt:) serio ludzi na Waszyn miejscu brałbym jakaś najlepsza ofertę z Allegro i się nie pierd...odpalicie astro, spidera i soulsy i stwierdzicie, ze to Wasz najlepszy zakup w tym roku
Opublikowano 10 lutego 20214 l No aż się przykro te smuty czyta. Po tych dostawach można serio wyrwać dobry dil na olx/Allegro
Opublikowano 10 lutego 20214 l 1 minutę temu, izon napisał: Mediamarkt mówił już kiedyś, ze tak sprawdzają popyt:) serio ludzi na Waszyn miejscu brałbym jakaś najlepsza ofertę z Allegro i się nie pierd...odpalicie astro, spidera i soulsy i stwierdzicie, ze to Wasz najlepszy zakup w tym roku Nie jestem aż takim maniakiem, że spędzam 24/h z komórką w ręku Jak mam chwilę klikam i patrzę co z dostępnością. Jak się kiedyś uda, to się uda, jak nie to spokojnie poczekam do końca roku.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Jadę po 18 po konsolę na jakąś wioskę Normalnie jak w latach 90-tych i czasach psxa. Podjarka niesamowita.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 1 minutę temu, Wiolku napisał: Jadę po 18 po konsolę na jakąś wioskę Normalnie jak w latach 90-tych i czasach psxa. Podjarka niesamowita. Lepiej weź ze sobą kosę.