Opublikowano 15 lutego 20214 l W jakiej cenie ten Neonet? Ja dzwoniłem i powiedzieli, że nie mają Edytowane 15 lutego 20214 l przez gbocian84
Opublikowano 15 lutego 20214 l https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5/konsole-ps5 sa w MM.
Opublikowano 15 lutego 20214 l 11 minut temu, easye napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5/konsole-ps5 sa w MM. Wywala błąd przy dodawaniu do koszyka
Opublikowano 15 lutego 20214 l 16 minut temu, easye napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5/konsole-ps5 sa w MM. Czy dobrze mi się wydaje, że podobny zestaw w ME w zeszłym tygodniu byl za 2859?
Opublikowano 15 lutego 20214 l tak, MM droższy. Odśwież stronę Lsdarko, dodają cały czas nowe zestawy.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Hej, czy sklepy jakoś dodatkowo zabezpieczają konsolę przed wysyłką? Dają chociaż jakąś folię?
Opublikowano 15 lutego 20214 l Powiem szczerze że śledzę temat i MM jako firma bardzo straciła w moich oczach.Niektóre bundle z tymi pilotami i gierka z PS4 za 100zl to aż żal komentować.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 lutego 20214 l Panowie jak wygląda sprawa konsol powystatowych? Są standardowo objęte gwarancją producenta? Można sprawdzić jej stan?
Opublikowano 15 lutego 20214 l 2 minuty temu, bisoner napisał: Udalo sie kupic zestaw ps5 + 2 pady + demon + pulse 3d za 3379. Raczej ciężko przy tej cenie mówić o udało się ;-)
Opublikowano 15 lutego 20214 l 17 minut temu, gianbuffon napisał: Hej, czy sklepy jakoś dodatkowo zabezpieczają konsolę przed wysyłką? Dają chociaż jakąś folię? Ja zamawiałem golasa w ME i miałem tylko owinięta stretchem. Pudełko bylo dość mocno zmęczone podróżą. Z kolei znajomy zamawial bundla w MM i miał elegancko w osobnym kartonie, dodatkowo zabezpieczone taką napompowana folią.Ale nie wiem czy to reguła, może tak się tylko trafiło. Edytowane 15 lutego 20214 l przez LeifErikson
Opublikowano 15 lutego 20214 l Zależy od konkretnego sklepu czy tam magazynu z którego jest wysyłka. Moja z MM zamawiana na premierę była owinięta tylko czarną folią, ale jakościowo wszystko ok z pudełkiem.
Opublikowano 15 lutego 20214 l 3 minuty temu, gbocian84 napisał: Raczej ciężko przy tej cenie mówić o udało się ;-) Bardzo dobra cena, bo sluchawki od reki mozna sprzedac za 500, pada za 260, a gra nadal chodzi po niecale 2 stowki. Gdzie były takie zestawy? 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Panowie jak wygląda sprawa konsol powystatowych? Są standardowo objęte gwarancją producenta? Można sprawdzić jej stan? Tak masz gwarancje liczona od momentu sprzedazy.
Opublikowano 15 lutego 20214 l W media markt na stronie, na pepper ludzie wrzucali te zestawy co podalem wczesniej a tu nagle taki zestaw sie pojawil.
Opublikowano 15 lutego 20214 l https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-sackboy-a-big-adventure-the-last-of-us-part-ii Ten zestaw cały czas dostępny i udało się przejść do płatności. Za wysoka cena że nie znika?
Opublikowano 15 lutego 20214 l @LeifErikson @Square Dzięki za odpowiedź. A ktoś wie jak to wygląda w neonet? Raczej mogę liczyć na przynajmniej stretch?
Opublikowano 15 lutego 20214 l Szału nie ma, gry warte 450zl więc sam policz ile golas wychodzi.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 lutego 20214 l 1 minutę temu, gianbuffon napisał: @LeifErikson,@Square Dzięki za odpowiedź. A ktoś wie jak to wygląda w neonet? Raczej mogę liczyć na przynajmniej stretch? Nie wiem jak w innych sklepach, ale wydaje mi się, że gołego pudełka się nie wysyła. Myślę, że stretch to minimum.
Opublikowano 15 lutego 20214 l 1 minutę temu, Schranz1985 napisał: Szału nie ma, gry warte 450zl więc sam policz ile golas wychodzi. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Licz ceny sklepowe, a nie drugi obieg czy inne miejsca w sieci. Forza Horizon 4 kosztuje lekko ponad 100, cyfrowa wersja z full dodatkami była w promocji za 200. Markety potrafią dalej wołać 219/249 za podstawkę. Mimo dziwnej polityki z tymi bundlami wole dac 100 więcej za gre sklepowi niż Jasiowi na OLX.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Dlaczego mam liczyć ceny sklepowej?Przecież na olx jest wysyp tych gier nowych w folii jak ze sklepu.Jak coś to ja chętnie sprzedam w cenie sklepowej wysyłka gratis.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 lutego 20214 l 9 minut temu, PRQc napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-sackboy-a-big-adventure-the-last-of-us-part-ii Ten zestaw cały czas dostępny i udało się przejść do płatności. Za wysoka cena że nie znika? Jak na mój gust trafiały się ciekawsze zestawy, ale biorąc pod uwagę problemy z dostępnością, to raczej nie ma co za bardzo wybrzydzać... O ile dobrze pamietam w ME podobny zestaw (tylko Spider w zwykłej wersji, a nie Ultimate) był chyba po 2859.