iluck85 2 825 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 5 minut temu, Schranz1985 napisał: Dlaczego mam liczyć ceny sklepowej? Przecież na olx jest wysyp tych gier nowych w folii jak ze sklepu. Jak coś to ja chętnie sprzedam w cenie sklepowej wysyłka gratis. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Dlatego, ze sprzedaje sklep i sprzedaje po cenie sklepowej. Akceptujesz te ceny albo kupujesz albo szukasz lewych kont z gra za pół darmo. W dużym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ale ja jako potencjalny nabywca konsoli patrzę na to.Bo chciałem kupić golasa a nie w bundle z grami które ograłem.Ja je i tak muszę z miejsca opylić i już nie sprzedam w cenie sklepowej .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 102 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 1 minutę temu, Schranz1985 napisał: Ale ja jako potencjalny nabywca konsoli patrzę na to. Bo chciałem kupić golasa a nie w bundle z grami które ograłem. Ja je i tak muszę z miejsca opylić i już nie sprzedam w cenie sklepowej . Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Sorry, ale myślę, że sklep ma to w d***e. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 No ma w dupie i dlatego tracą w moich oczach, bo mogli by dać golasa w cenie dedykowanej ale robią bundle żebym nadplacil.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 2 minuty temu, Schranz1985 napisał: No ma w dupie i dlatego tracą w moich oczach, bo mogli by dać golasa w cenie dedykowanej ale robią bundle żebym nadplacil. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Polityka jest taka, żeby zarobić, a w przypadku PS5 jest tak, że klient narzeka, że po co mu kamera, po co mu pilot, gry mu się nie podobają, albo już ograne na ps4, a i tak zestaw kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 44 minuty temu, Schranz1985 napisał: No ma w dupie i dlatego tracą w moich oczach, bo mogli by dać golasa w cenie dedykowanej ale robią bundle żebym nadplacil. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ale co to interesuje sklep, ktory ma zarobić? Ja im się zupełnie nie dziwie, no trochę się musieli wkurwic jak zobaczyli handlarzy zarabiających tysiaka za sztukę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 tak bo markety patrzą na Januszy z Olx'a xD W dupie to mają, swoje zarobili, a tego typu bundle to idealna okazja by się pozbyć rzeczy, które po prostu zalegają im w magazynach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Niech lepiej sklepy zarabiają niż te szproty biznesu z OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 No ale w chuy to słabe bo zaraz będzie że trzeba kupic mikser w zestawie z ps5 bo zalega. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 No słabe, słabe. W ogóle ta cała sytuacja jest lipna, ale ofc wolałbym kupić za 3 tys ps5 z mikserem czy nawet extra gwarancją z pierwszej ręki niż za podobną cenę od szproty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 50 minut temu, easye napisał: tak bo markety patrzą na Januszy z Olx'a xD W dupie to mają, swoje zarobili, a tego typu bundle to idealna okazja by się pozbyć rzeczy, które po prostu zalegają im w magazynach. No właśnie patrzą, może na Januszy z Olxa nie ale gości co botami wykupują całe stocki już raczej tak. Nie bez powodu np. słuchawki nagle kosztują w sklepie 550zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 865 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) I dalej to samo, cenę generuje prawo podaży. Edytowane 15 Lutego 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Mały oftopik ale wiem, ze wielu z Was poluje na ps5. Właśnie dostałem powiadomienie z euro, ze idzie do mnie zestaw ps5, dodatkowy pad + 3 gry za 3200. Jak ktoś chetny to piszcie na Priv, ja już swoją konsole mam Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ktoś pytał o neonet. Mam tak w statusie: Twoje zamówienie zostało przekazane na nasz magazyn i oczekuje na wysyłkę. Prosimy oczekiwać na wiadomość mailową z potwierdzeniem wysłania i numerem przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jutro maja byc tez na allegro. A niby sie nie da kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) 4 godziny temu, LeifErikson napisał: Z kolei znajomy zamawial bundla w MM i miał elegancko w osobnym kartonie, dodatkowo zabezpieczone taką napompowana folią.Ale nie wiem czy to reguła, może tak się tylko trafiło. Miałem tak samo. Pudełko z konsolą wysłane w kartonie zbiorczym po 2-óch PS5 i wypełniacze w środku. Edytowane 15 Lutego 2021 przez RadkoR Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 26 minut temu, bisoner napisał: Jutro maja byc tez na allegro. A niby sie nie da kupic. Od początku pisałem, że te pierdolenie o braku dostępności i konsolach za rok to nic innego jak agresywny marketing Sony, by ludzie nawet z lodówkami brali konsole. Wychodzi na to ze sklepy dostawały regularnie co 3 tyg jakas dostawę. Obecna jest chyba najwieksza od premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 2 minuty temu, easye napisał: Od początku pisałem, że te pierdolenie o braku dostępności i konsolach za rok to nic innego jak agresywny marketing Sony, by ludzie nawet z lodówkami brali konsole. Wychodzi na to ze sklepy dostawały regularnie co 3 tyg jakas dostawę. Obecna jest chyba najwieksza od premiery. No olbrzymia biorąc pod uwagę, ze konsol nie ma po 2 minutach jak coś wrzucą mi się udało wyrwać ale mam akurat inside od managera z jednej z sieciówek i wiem, ze jest mega lipa z ilością tych pleji. Zobaczymy co to będzie na tym Allegro, jak będzie 200 sztuk, które rozejdą się w 5 minut to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Nie wiem kupilem tych konsol dla znajomych chyba z 6, jam ktos chcial kupic i nie zastanawia się 30 min czy nie przeplaca 50, 100 zl za towar niedostępny w sklepie to moze kupic sledzac samych łowców gier. Konsol miało nie być niedawno do przyszłego roku, a dzisiaj zjechało ponad 2 tys sztuk do samego MM od tak. Jutro znowu będą wystawiać bo nie wszystkie markety zdążyły poskładać bundle, zaraz będzie miało Euro, allegro, niedawno bylo w mediaexpert i neonet. Za 3 tyg kolejny rzut pewnie, wiec chyba jednak zobaczymy konsole w sklepach przed wakacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 10 minut temu, easye napisał: Od początku pisałem, że te pierdolenie o braku dostępności i konsolach za rok to nic innego jak agresywny marketing Sony, by ludzie nawet z lodówkami brali konsole. Wychodzi na to ze sklepy dostawały regularnie co 3 tyg jakas dostawę. Obecna jest chyba najwieksza od premiery. Marketing Sony nie, bo to już taki brand jak Pepsi czy Coca Cola. Trudno na świecie o kogoś kto nie wie co to PlayStation. Ja za to średnio łykam problem fabryk AMD. Nie od wczoraj w tym siedzą, tak samo jak nie od tygodnia wiedza o nowych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 2 minuty temu, easye napisał: Nie wiem kupilem tych konsol dla znajomych chyba z 6, jam ktos chcial kupic i nie zastanawia się 30 min czy nie przeplaca 50, 100 zl za towar niedostępny w sklepie to moze kupic sledzac samych łowców gier. Konsol miało nie być niedawno do przyszłego roku a dzisiaj zjechało ponad 2 tys sztuk do samego MM. Jutro znowu będą wystawiać bo nie wszytskie markety zdążyły, zaraz będzie miało Euro i allegro. Za 3 tyg kolejny rzut pewnie, mowie ze przez to zobaczymy konsole w sklepach jednak przed wakacjami. No ja nie mówię, ze się nie da dostać bo da. Tylko co to jest 2000 sztuk na taka wielka sieciówkę jak mm? Bociarze zgarną 80% i cześć, ale oczywiście zgadzam się, będąc czujnym spokojnie konsole można wyrwać szkoda tylko, ze zmusza się ludzi do kupowania tego całego szrotu w bundlach.. Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 U nas na market wjechalo 31 szt a mala miescina. Sami musielismy bundle skladac. Pierwszy raz bo tak zawsze wszystko szlo bezposrednio z magazynu centralnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja np olałem TLOU2 i Ghosta na PS4 w ubiegłym roku wiedząc ze cykne w to sobie na 5. Mi ten bundle pasi akurat. Ale jakbym miał ograne, to słaba opcja. Z grami się można dogadać ze znajomym albo znajomy znajomego i jakoś pogonić. Finalnie mniejsze zło i lepiej stracić na tym 200zl niż dac na olx komuś 700zl za nic. Jakby były bundle z padami, kamerami i pilotem, to bym olał ten zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Neonet podesłał fakture i nr przesyłki. TLOU za 1zl, Spider Man 279, Ghost 269zl i konsola 2299. Cytuj Odnośnik do komentarza
paweltpb 12 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ciekawy jestem czy euro.com.pl tak samo na fakturze rozdziela pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi