Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 841,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

A ja ostatnio w media expert zamówiłem zestaw z sackboy, gwiezdne wojny i immortals, gdzie gwiezdne miały być na ps4. Niestety sackboy też się jakoś z wersji na ps5 przerobił na ps4 w kertonie. Po zgłoszeniu reklamacji pani stwierdziła że sackboy z ps4 działa również na ps5 i wszystko jest cacy i zamknęła temat. 

Opublikowano

No nie jest cacy bo to 80zł. Kurde, nie dajcie się robić w konia sprzedawcom cebuli. Ścigać do końca.

Opublikowano
14 godzin temu, Losiu29 napisał:

Po zgłoszeniu reklamacji pani stwierdziła że sackboy z ps4 działa również na ps5 i wszystko jest cacy i zamknęła temat. 

No bez jaj... Przecież wersja na PS4 i PS5 to jest inny produkt, w innym opakowaniu, o innej wartości. W zamówieniu i na paragonie masz info, że wersja na PS5? Jeśli tak, to ja bym na Twoim miejscu reklamował, bo to już by była przeginka. 

Opublikowano

Orientujecie się ile jest warte używane PS5 ? Tzn. po ile są sprzedawane ?

Opublikowano
Serio? Typie, odpal olx i będziesz wiedział.
Opublikowano
49 minut temu, funditto napisał:

2500-2600, jeszcze zależy ile gwarancji. 
Koło 3000 latają w bundlach wszelakich. 

Opublikowano

Ja za 2999 wziąłem PS5 (z napędem) + dodatkowy pad + kamerka + Cyberpunk. Media Expert. Więc wszystko w cenie.

Opublikowano

@_Shaman_ jest tam coś o promocji, lub kupna w zestawie? Masz na rachunku wszystko jako 1 czy każdy produkt oddzielnie? Wysłali Ci regulamin?

Z tego, co widzę to być może przysługuje Ci prawo zwrotu gier, których nie potrzebujesz. https://www.mediaexpert.pl/s,odstapienia-od-umowy-zwroty

Czytaj powyżej moje posty jak tego dokonać.

Edytowane przez apsnt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2599zl - chyba ciężko w najbliższym czasie bedzie złapać taki zestaw w zbliżonej cenie :cebula:

Neonet - tak jak pisałem wcześniej przesłał tylko konsole, cp2077 i kod na plusa, ale złożyłem reklamację, w zeszłym tygodniu odebrali plusa, dzisiaj dotarła reszta zamówienia :xboss:

20210426_111150.jpg

Opublikowano

Z tego co się orientowałem w temacie tej wtopy neonetu, to niektórym proponowali zamianę ps plus na pada, albo zwrot psplus ze zwrotem kasy za niego. Niektórzy zwracali też cyberpunk i konsola wychodziła ich 2250zl. Ewidentnie warto było być cierpliwym i walczyć o całość :)

Opublikowano

Coraz bardziej bezczelni sie robia z tymi zestawami

ps.png

Opublikowano

Mogą sobie pozwolić, 15 maja premiera w Chinach, mogą znowu być większe problemy z dostępnością