Opublikowano 25 stycznia 20223 l Myślicie, że Sony PL zrobi jakieś komitet kolejkowy jak to zrobiły jakieś oddziały w UE? Na golasa to byłby najlepszy sposób zakupu.
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Za oceanem również kupienie PS5 to albo zabawa w bundle, albo kupowanie rocznych subskrypcji w sklepach na jakieś shity. Albo, jak w Gamestop, i jedno i drugie. Same bundle to też żart. Szczytem był bundle PS5 plus jakieś gówniane słuchawki plus, uwaga, punkty do Madden NFL za 150$, całość prawie 900$. Tyle, że u skalpelów na Facebooku można kupić nówki z odbiorem osobistym za 650$. Normalnie w sklepie 550, co i tak wychodzi IMO lepiej niż śmieciowe bundle za 900.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Edit: post do usunięcia Edytowane 27 stycznia 20223 l przez niunias101
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Mam dalej niezrealizowane zamówienie premierowe z xkom. Tempo maja za(pipi)iste - 03.11 napisali mi ze jestem w jakiejs kolejce na około 155 miejscu dzisiaj czyli po kolejnych 2 miesiącach napisali mi ze moje zamówienie znajduje się na miejscu UWAGA 150, komedia ten sklepik [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Spokojnie, cierpliwości. Jak utrzymają obecne tempo realizacji, to w styczniu 2027 roku będziesz już cieszył się swoją PS5.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Jak z x koma to możliwe że nawet stówkę mniej z kodem na preorder. Jak w końcu zrealizują to dobra na dzisiejsze czasy.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Dziwię się, że jeszcze nie anulowali tych zamówień przecież jeśli zamówienie było preorderem to powinno być sprzedane w premierowej cenie, a na to przy obecnych cenach raczej nie ma szans. Ale mimo wszystko fama poszła i opinia o sklepie też.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 8 minut temu, mario10 napisał: Dziwię się, że jeszcze nie anulowali tych zamówień przecież jeśli zamówienie było preorderem to powinno być sprzedane w premierowej cenie, a na to przy obecnych cenach raczej nie ma szans. Ale mimo wszystko fama poszła i opinia o sklepie też. Spoko, wezmą Kujawską w stroju kąpielowym do przekazania informacji o anulowaniu i piwniczaki wybaczą
Opublikowano 9 lutego 20223 l Zestawy w ME. Fifa, Returnal, PS+ na rok = 3100zł Demons, pad, PS+ na rok = 3450zł Co to za pojebana rozbieżność cenowa
Opublikowano 15 lutego 20223 l No właśnie byłem na ich stronie i to jakiś nieśmieszny żart. W bundlach zawsze FIFA22, której nie chcę i ciężko w ogóle byłoby się tego gówna pozbyć. Ogólnie jakiś czas temu w EURO widziałem dość regularnie spoko zestawy (drugi pad i Morales/Demony/Ratchet), ale teraz w ogóle nie mają nic w ofercie (podobnie jak Media Markt) i tylko ten yebany Media Expert został z sieciówek. A myślałem, że już się uspokoiło i w zestawach, ale jednak są do kupienia te PS5, a tu lipa (no bo te zestawy z ME są nie do przyjęcia).
Opublikowano 15 lutego 20223 l Jeszcze niedawno na stronie MM było od zajechania zestawów z PS5 (sam tam kupiłem). Chyba im się skończyła ta słynna świąteczna dostawa.
Opublikowano 16 lutego 20223 l Na to wygląda. Z sieciówek obecnie widzę tylko w Neonet, ale 2999 zł nie dam za zestaw z FC6 i Ratchetem, bo te gry latają już po 150 zyla na Allegro, więc głupio przepłacać. W końcu zdecydowałem się na zakup, a wygląda na to, że przegapiłem okienko dostępności, ech. Liczyłem na oficjalny zestawik z Aloszką, ale coś cisza.
Opublikowano 16 lutego 20223 l Obecnie tylko neonet ma jakieś zestawy, ale dużo ludzi narzeka na ten sklep. Niby mają, płacisz, a później informacja, że będzie ale za miesiąc.
Opublikowano 16 lutego 20223 l 1 godzinę temu, Wojtq napisał: Liczyłem na oficjalny zestawik z Aloszką, ale coś cisza. a były już w ogóle jakieś takie oficjalne bundle z grą? Tzn że pudło z grafika z gry itp.
Opublikowano 16 lutego 20223 l 3 minuty temu, messer88 napisał: a były już w ogóle jakieś takie oficjalne bundle z grą? Tzn że pudło z grafika z gry itp. Nie, ale po co robic bundla, skoro schodzą zestawy z gierkami z PS4 albo Destruction all stars za 3500zł
Opublikowano 16 lutego 20223 l Po dwóch tygodniach od premiery pewnie zaczną dodawać Horizon II do PS5. Może nawet wcześniej.
Opublikowano 16 lutego 20223 l Niech najpierw zaczną dodawać konsole do sklepów, bo póki co to jedynie taki zestaw jest dostępny w sieciówkach
Opublikowano 16 lutego 20223 l Może próbujcie w xkom, na premierę się wywiązali to może i dobre zestawy będą mieli.
Opublikowano 16 lutego 20223 l 2 godziny temu, YETI napisał: Obecnie tylko neonet ma jakieś zestawy No tak nie bardzo chyba 4 minuty temu, Square napisał: Może próbujcie w xkom, na premierę się wywiązali to może i dobre zestawy będą mieli. Po tej wpadce chyba w ogóle zrezygnowali z PlayStation, nie ma nawet takiej zakładki
Opublikowano 16 lutego 20223 l Sprawdzajcie na łowcach prawie codziennie wrzucają jakieś info o dostępnych zestawach.
Opublikowano 16 lutego 20223 l Te ceny to jest jakiś kosmos, kureła może udałoby sie namówić starą na drugą konsolę, ale jak dalej będą takie ceny i dostępność to prędzej wyląduje u mnie Switch. W sumie nie wiadomo czy w tym roku będą wkoncu dostępne normalnie plejki?
Opublikowano 16 lutego 20223 l @Bzduras, to gdzieś blisko dworca Szczecin Główny? Bo się nad wycieczką zastanawiam
Opublikowano 17 lutego 20223 l 6 godzin temu, Wredny napisał: @Bzduras, to gdzieś blisko dworca Szczecin Główny? Bo się nad wycieczką zastanawiam W sumie dwoma tramwajami od dworca albo 20 minut spaceru. Daleko nie jest, mogę Ci pomóc się odnaleźć
Opublikowano 17 lutego 20223 l @Bzduras, dzięki, ale nici z ewentualnego piwka, bo zadzwoniłem tam u babka powiedziała, że to jakiś glitch w Matrixie i nic fizycznie w sklepie nie mają. W akcie desperacji więc... Tak z ciekawości... ile kalorii ma gruz i czy długo można przeżyć, jedząc tynk ze ściany?