Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 840,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Drugi raz możesz dodać jako bliskiego znajomego.

Opublikowano

No to jest właśnie jako bliski znajomy.

Opublikowano

Tak to już się dodaliśmy poprzez transakcję z Silent Hillem - znamy nawet nasze adresy i numery kont bankowych :lapka:

Opublikowano
W dniu 19.02.2022 o 14:45, Wredny napisał:

No, teraz zestaw, którego nie żałuję i wiem, że lepszego długo nie będzie :fsg:
1455145872_PS5EURO.png.399a88e07150bc4d2579194c9643bbb1.png

No dobra podmianka, bo te 3,8 to był dramat i żenada jak kupowanie nowego RTX za 12k. 

Opublikowano
34 minuty temu, easye napisał:

Nie no gola konsola za niecałe 3k to wciąż jest dramat.

No faktycznie cena midendowego smartfona albo średniego laptopa. Dramat jak za sprzęt, który da setki godzin rozrywki rocznie…

Opublikowano

Dodatkowy pad 300zł, Ratchet 150zł, PS Plus 75zł - konsola wychodzi około 2700 - biorąc pod uwagę problemy z dostępnością i galopującą inflację, myślę że nie ma tragedii.

Opublikowano

A to faktycznie dramat…

Opublikowano

No to napisałem konsola jakoś 3k wychodzi z plusem na 3 miechy.Cena DRAMAT.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Pad to maks 150-170zl, a Ratchet 8 dyszek. 

Nówki? W sklepie?
To konsolę też przecież można od Janusza na olx kupić.
A nie, czekaj... :philosoraptor:

Opublikowano
23 minuty temu, easye napisał:

No to napisałem konsola jakoś 3k wychodzi z plusem na 3 miechy.Cena DRAMAT.

No przecież zbijam. 

Dramatem to można było nazwać początkowe ceny takiego PSX albo PS2 w relacji do zarobków. 

22 minuty temu, Wredny napisał:

Nówki? W sklepie?
To konsolę też przecież można od Janusza na olx kupić.
A nie, czekaj... :philosoraptor:

Mogłeś używkę prawie za 3 tys kupić bez gwarancji. Ostatnio jeden z forumowiczów sprzedawał. Hmm kto to był :philosoraptor:

Opublikowano

No ja z Ciebie tez:

1 luty 2022 zestaw z MM:

Konsola SONY PlayStation 5 B Chassis + Dodatkowy kontroler DualSense + Observer: System Redux Day One Edition

2.859

20 luty 

3250 i klepanie się po plecach że dobra cena się trafiła!:facepalm:

Opublikowano
8 minut temu, balon napisał:

Mogłeś używkę prawie za 3 tys kupić bez gwarancji już prawie. Ostatnio jeden z forumowiczów sprzedawał. Hmm kto to był :philosoraptor:!

2650 minus pad za 300 zl!

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No ja z Ciebie tez:

1 luty 2022 zestaw z MM:

Konsola SONY PlayStation 5 B Chassis + Dodatkowy kontroler DualSense + Observer: System Redux Day One Edition

2.859

20 luty 

3250 i klepanie się po plecach że dobra cena się trafiła!:facepalm:

Dobra idź kup sobie kolejną karte graficzną za 5 tys. No sio bo DRAMATYZUJESZ 

Ja pierdole nowa konsola w cenie średniego smartfona i jeszcze płacz. 

Opublikowano

Nikimu nie bronie kupować okazji za 3500, ale śmieszą mnie wasze posty i jarango że fajny zestaw się trafią, gdy tak nie jest.

Opublikowano

Kolega przepłacił, ale na szczęście w międzyczasie pojawiła się znacznie lepsza oferta. PS5 nawet za te niecałe 3K to bardzo dobry deal zważywszy na osiągi konsoli i fakt, że jest to jednorazowy zakup na całą generację. No i w tak nabitym szotsami 2022 troszkę tak głupio nie mieć Plejaczka. :cool: 

Opublikowano

No dla mnie to jest fajny zestaw, bo wszystko w nim mi się przyda (ok, ten PLUS jest zbędny, ale sobie dobiję te kolejne 3 miesiące).
Pad i Ratchet to i tak musowe zakupy, więc nie ma tak jak w przypadku tamtego, że jakaś FIFA zapychacz, albo nawet ten Observer - też wątpię, że bym to chciał.

Opublikowano

Wredny ale komu ty się tłumaczysz daj spokój. Graj, ciesz się z tego i co ważne tobie przynajmniej posłuży. Nie będziesz zaraz za pół roku sprzedawał .

Opublikowano

Nie wiem w ogóle skąd ta drama.. kupił to kupił. Jego pieniądze, niech służy i dobrze się bawi przy konsolce, bo to jest przecież najważniejsze, a nie sam kawałek plastiku pod tv