Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Jutro.

Dance Chdw GIF - Dance Chdw Kononowicz - Discover & Share GIFs | Gif dance,  Gif, Dance

Tylko nie wiem od czego zacząć, Returnal, Horizon 2, Ratchet, a może Astro? Ahh, te codzienne problemy w Królestwie Niebieskim :banderas:

Returnal, zdecydowanie. Astro na odstresowanko, a Horizon to w sumie nie wiem po co. :kekw:

Opublikowano

Astro jest supcio, ale ja żałuję, że nie zostawiłem sobie na później. Przy bibliotece która (poza Ratchetem) składa się z dość długich, angażujących czasowo gier taki Astro naprawdę umiliłby mi zabawę. No, ale tak czy inaczej - moja pierwsza platyna na PS5, wbija z przyjemnością. Chciałbym więcej, niekoniecznie na VR.

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Astro jest supcio, ale ja żałuję, że nie zostawiłem sobie na później. Przy bibliotece która (poza Ratchetem) składa się z dość długich, angażujących czasowo gier taki Astro naprawdę umiliłby mi zabawę. No, ale tak czy inaczej - moja pierwsza platyna na PS5, wbija z przyjemnością. Chciałbym więcej, niekoniecznie na VR.

Polecam np FIST, Kenę czy SiFu (w to jeszcze nie grałem), jak chcesz krótsze, mniej rozwleczone pozycje. 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Z SiFu czekam na wydanie fizyczne, ale sama gra bardzo wysoko na liście. :banderas:

FIST także dobra gierka.

@Paolo de VesirZ krótszych, skondensowanych to koniecznie Sackboy. To nie jest już ten bezwładny skok ze starej trylogii. To takie SM3DW w świeżej LBP.

Jak widzisz jest tego trochę, a jak masz Switcha to niż w ogóle loozik. No koniecznie muszą być takie gierki.

Opublikowano

Troche sie nakrecilem na ten zestaw z gt7 i horizonem, bo obie gry do ogrania. Odswiezacie strone jak pojebani? Bo jak okazja trafia na pepper to zazwyczaj jest juz za pozno

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Shen napisał:

Troche sie nakrecilem na ten zestaw z gt7 i horizonem, bo obie gry do ogrania. Odswiezacie strone jak po(pipi)ani? Bo jak okazja trafia na pepper to zazwyczaj jest juz za pozno

Siema,mi się pojawiło na MM wpisywałem już dane i mi się strona zawiesiła że jakiś błąd i usunęło z koszyka,za 20 min wchodzę i się udało zakupić.

Edytowane przez abduleski
Pomyłka
Opublikowano (edytowane)

Konsole z MM wjechały dziś o 11 do na chate:bye:

2 godziny temu, Shen napisał:

Troche sie nakrecilem na ten zestaw z gt7 i horizonem, bo obie gry do ogrania. Odswiezacie strone jak pojebani? Bo jak okazja trafia na pepper to zazwyczaj jest juz za pozno

Ja śledziłem dostępność za pomocą apki pepper, a ten bundle i tak kupiłem tylko dzięki forumkowi bo na tym zjebanym peperze nie było info o tym zestawie

Edytowane przez grabipl