Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuszą ten bundle z Horizonem i remasterami Uncharter za 2,5 koła. Ale coś czuje że to dopiero początek spadków cen i za kilka miesięcy może być jeszcze lepiej

Opublikowano

XSX już się pojawiał poniżej ceny premierowej ok 1970 zł, więc możliwe. 

Z drugiej strony fascynuje mnie jak niektórzy polują na oferty przez 2 lata by zbić 200 zł z konsoli, a w innym temacie mają bekę, ze ktoś nie lubi być dymany na parę dych za zepsute akcesoria.

• Plusik 1
Opublikowano
kuszą ten bundle z Horizonem i remasterami Uncharter za 2,5 koła. Ale coś czuje że to dopiero początek spadków cen i za kilka miesięcy może być jeszcze lepiej
Oczywiście, że będzie taniej. Tak działa rynek, wbrew głupotom jakie tu inni wypisywali, że jest inflacja i będzie tylko drożej.
Opublikowano (edytowane)

Co raz lepsze promki nie ma co gadać i pewnie będzie troszkę tanieć ale szału niżej już bym się nie spodziewał.

Chociaż ten zestaw z HFW i U za niecałe 2600zł dobre :)

Edytowane przez mario10
Opublikowano

Może jeszcze trochę taniej będzie, ale czy jakoś znacząco, żeby czekać 2 lata z zakupem dla ceny niższej o 1, 2, 3 stówki? Jak dla mnie to był największy absurd, jak ludzie polujący na konsolę widzieli na początku te zestawy, gdzie wystarczyło minimum zaangażowania, żeby upłynnić fanty i mieć samą konsolę za 2500-2600. No to po 2 latach faktycznie może im się uda kupić za 2300-2400, doczekali się, świetny biznes. Ciekawe jak zainwestowali te sprytnie "zaoszczędzone" dwie stówki. :yao:

• Plusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy pamiętacie, ale rok temu latem też były najlepsze ceny. To chyba logiczne, że większy popyt na konsole jest w okresie jesienno-zimowym gdy więcej czasu spędza się w domu. Kto nie kupi do września później znowu przez pół roku będzie narzekać, że powaliło ich z tymi cenami i czytać, że mógł kupić wcześniej, bo taniej nie będzie 

Opublikowano

Powoli też rynek będzie się nasycał. Większość co chciała to kupiła, została jakaś część co będzie czekać na mega super cenę, ale zastanawia mnie, że faktycznie w Polsce na prawdę spoko jest ta dostępność, a koleżanka w Irlandii nie może dostać dla syna :)

Opublikowano

Wygląda na to, że zamiast ciągnąć do przodu next geny to większość będzie na ps4 i ps5 więc nieciekawie. Ta generacja chyba będzie najdłuższa ze wszystkich, choć dużo w rękach deweloperów.