Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja w lutym 2021 kupiłem w MediaExpert za 2845 z Fifa 21 (270) oraz dodatkowym padem (270), ale wtedy jeszcze na fakturze każda pozycja była osobno więc bez żadnego problemu zwróciłem dodatki i sama konsola wyszła 2299 plus 5 zł obsługa zamówienia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widze że na zagranicznych stronach można już bez problemu kupi golasa po nowej oficjalnej cenie, czyli 550 euro a u nas najtaniej golasy po 600.

Troche tak dziwnie sie patrzy na oferte i jest informacja że konsola jest na stanie xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, jeszcze ciut powyżej ceny startowej, ale jak ktoś jeszcze cały czas czeka (ponad 2 i pół roku) to cena ogólnie dobra.

Pad niebieski nowy na olx 300 zł, gra nie warta więcej niż 100 zł.

PS. Allegro widzę wymyśliło nową nazwę dla niebieskiego pada - ICE BLUE.

Godzinę temu, LeifErikson napisał:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
15 minutes ago, S_600 said:

Pany, warto brać ps5 już teraz czy poczekać na slima. Po 3 latach znowu się napaliłem na stacjonarki. Wiadomo kiedy ten slim i czy w ogóle.

Slim pewnie będzie gorzej wykonany, w końcu chodzi o cięcie kosztów. IMO bierz teraz. 

Opublikowano

Ale po co mają "poprawiać"? Gdyby ich to obchodziło, to one od premiery by nie ćwierkały, a oni po prostu mają to w dupie. To nie jest firma istniejąca od roku bez żadnego know-how w kwestii tworzenia sprzętu i doskonale zdają sobie sprawę, że to istnieje.

Opublikowano (edytowane)

To jest tak samo jak z padami. Na starcie zawsze jakieś problemy z analogami, które mogłyby nie istnieć, ale występują tylko dlatego, że tak długo jak gracze będą się zadowalać argumentem "problemy wieku dziecięcego", można je produkować taniej i ciąć koszty.

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

A to komuś piszczą te cewki, że niektórzy dalej mają jakieś obawy?

Występowanie piszczących cewek w ps5 bylo znikome (bardzo mala ilość tych przypadłości na ilość wyprodukowanych modeli). Ale portale pomponowe typu ppe rozdmuchały problem, którego nie bylo i zostanie to juz w glowach ludzi  do końca świata.

• Plusik 1
Opublikowano
4 hours ago, S_600 said:

W takim razie poczekam na slimke, dziękuje. :)

that's my nigga! czekaj czekaj. ale serio, slimka bez sensu. czekaj na PRO. PRO będzie wykorzystywał zimną fuzję, więc żadne cewki nie będą potrzebne, zero pisków.

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Problem z cewkami chyba marginalny, sam nie mam z tym problemu, ani żaden ze znajomków, a i na forum kojarzę jakieś pojedyncze przypadki. Jak dla mnie kultura pracy ps5 jest świetna.

• Plusik 4
  • This 1