Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Square napisał:

A to komuś piszczą te cewki, że niektórzy dalej mają jakieś obawy?

Tak, kupiłem chyba na premiere i mnie mocno zniechęciły do nexgenowego grania (nerwica, natręctwa). U mnie musi wszystko szumieć wtedy mnie uspokaja ;)

Jaki model warto brać (CFI-1216A?)

Edytowane przez S_600
Opublikowano (edytowane)

U mnie coś popiskiwało, a raczej burczało, tak mi się wydaje, ale musiałbym grać bez dźwięku, żeby to słyszeć. Bardziej bym się bał wyciekającego ciekłego metalu od tego, że konsola stoi w pionie... :devil:

Edytowane przez Masamune
Opublikowano

Ale to nie dotyczy tylko konsol i weź pod uwagę, że nie każdy zwróci uwagę, jak "powinno to wyglądać". Ze sprzętem komputerowym to jest u nich nagminne. Jak chcesz to zamów, najwyżej odeślesz w ciągu 14 dni.

Opublikowano
13 godzin temu, ASX napisał:

Odnośnie plotkowanego wyglądu "slimki"

To fajny ten ''slim''  :yao:  tak jak pisał homelander, jak ktoś ma czekać na slima który kij wie kiedy wyjdzie to niech bierze zwykłą wersję, zwłaszcza że slimy sony to zawsze były cięcia kosztów.

Opublikowano

Kiedyś takie gadanie miało sens, teraz konsola Sony to już naprawdę zabawka do odtwarzania gier, z wlutowanym dyskiem, dziadowskim bazarowym plastikiem piano i jakimiś plastikowymi płatami na zatrzaski. Nawet napęd nie jest jakkolwiek przykręcony w tej konsoli, tylko dociska go obudowa xd Tutaj już nie ma na czym ciąć, ewentualnie na chłodzeniu jak zejdą z prądożernością.