Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

A to komuś piszczą te cewki, że niektórzy dalej mają jakieś obawy?

Tak, kupiłem chyba na premiere i mnie mocno zniechęciły do nexgenowego grania (nerwica, natręctwa). U mnie musi wszystko szumieć wtedy mnie uspokaja ;)

Jaki model warto brać (CFI-1216A?)

Edytowane przez S_600

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 835,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

U mnie coś popiskiwało, a raczej burczało, tak mi się wydaje, ale musiałbym grać bez dźwięku, żeby to słyszeć. Bardziej bym się bał wyciekającego ciekłego metalu od tego, że konsola stoi w pionie... :devil:

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja mam inny sposób. Gram z psem w pokoju. Jak cewki zaczynaja piszczeć pies zaczyna wyć i zagłusza cewki. Polecam

Opublikowano

a tak na poważnie, ktore modele są po rewizji

Opublikowano

Ten co wyżej chyba. Ale nawet jakbyś się uparł aby kupić stare rewizję to już ich dawno nie ma w sklepach.

Opublikowano

Odnośnie plotkowanego wyglądu "slimki"

Opublikowano

Nikt nie mówił o Slimie, gracze ją tak sobie nazwali, więc rozczarują się na własne życzenie. To miała być konsola z odłączanym napędem, zastępująca dwa obecne modele i tyle.

Opublikowano

Dobra, namowiliście mnie. Najtańsza opcja na dzisiaj (ratalna) to morele.net. Dobra to stronka? Nigdy nic od niech niezamawiałem

Opublikowano

Generalnie sklep znany z tego, że towar outlet sprzedaje jako nowy, ale tutaj raczej nie powinno być problemu.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Ale to nie dotyczy tylko konsol i weź pod uwagę, że nie każdy zwróci uwagę, jak "powinno to wyglądać". Ze sprzętem komputerowym to jest u nich nagminne. Jak chcesz to zamów, najwyżej odeślesz w ciągu 14 dni.

Opublikowano

Niby spoko, ale we wsio grałem, a fifą gardzę

Opublikowano
7 godzin temu, S_600 napisał:

Niby spoko, ale we wsio grałem, a fifą gardzę

Gry możesz sprzedać, może nawet uda się za ok 100 zł w sumie za trzy to dałoby dobrą cenę konsoli. 

Opublikowano
13 godzin temu, ASX napisał:

Odnośnie plotkowanego wyglądu "slimki"

To fajny ten ''slim''  :yao:  tak jak pisał homelander, jak ktoś ma czekać na slima który kij wie kiedy wyjdzie to niech bierze zwykłą wersję, zwłaszcza że slimy sony to zawsze były cięcia kosztów.

Opublikowano

Kiedyś takie gadanie miało sens, teraz konsola Sony to już naprawdę zabawka do odtwarzania gier, z wlutowanym dyskiem, dziadowskim bazarowym plastikiem piano i jakimiś plastikowymi płatami na zatrzaski. Nawet napęd nie jest jakkolwiek przykręcony w tej konsoli, tylko dociska go obudowa xd Tutaj już nie ma na czym ciąć, ewentualnie na chłodzeniu jak zejdą z prądożernością.

Opublikowano

Kurła, spóźniłem się na promocje, są jakieś dziwne na allegro ale ja nie ufam takim niestacjonarnym sklepom

Opublikowano

No właśnie już mam hajp znowu na ps5, jak chciałem poczekać to mnie tu wyśmiali :D

Opublikowano

Może się jeszcze pojawią w takiej cenie. W tej generacji to najlepiej wyszli Ci co złożyli preordera :)

Opublikowano

O kurła, prawie 3 lata po premierze i nadal są osoby, które czekają aż stanieje o stówkę czy dwie? :leo: