Opublikowano 13 października 20231 r Ciekaw jestem czy nie poszli na jakieś kompromisy jeśli chodzi o jakość podzespołów, a może wręcz przeciwnie jest lepsza niż premierowa wersja.
Opublikowano 13 października 20231 r 13 godzin temu, Figuś napisał: No tutaj widać solidną różnicę. Być może nawet zmieściłaby się w takiej formie na mały mebel, bo u mnie grubas stoi w pionie na podłodze. Ale i tak nie widzę sensu w zamianie fata na slima, może jedynie ze względu na gwarancję, bo jak sobie uświadamiam, że mój sprzęt ma już prawie 3 lata, to w sumie różnie może z nim być. Tak czy owak raczej poczekam na prosiaka.
Opublikowano 16 października 20231 r W dniu 13.10.2023 o 09:35, mario10 napisał: Ciekaw jestem czy nie poszli na jakieś kompromisy jeśli chodzi o jakość podzespołów, a może wręcz przeciwnie jest lepsza niż premierowa wersja. ciekawe jak z ciekłym metalem, czy wrócili do pasty, ale pewnie nie, bo mimo, że mniej energii żre, to przecież obudowa też mniejsza
Opublikowano 17 października 20231 r Na zdjęciu jest nowa slim bez napędu i stara z napędem. Niech dadzą obie z napędem. Zmniejszyli prześwit przepływu powietrza, ciekawe jak chłodzenie i czy nadal ciekły metal, więcej obrotów?
Opublikowano 17 października 20231 r 17 minut temu, iluck85 napisał: Zmniejszyli prześwit przepływu powietrza, ciekawe jak chłodzenie i czy nadal ciekły metal, więcej obrotów? niższy proces technologiczny = mniej energii potrzebnej = niższe wydzielane temperatury = mniejsze wymagania odnośnie układu chłodzenia
Opublikowano 18 października 20231 r Wygenerowane przez AI. Slim wygląda przyzwoicie. Obie konsole mają tą samą wysokość więc zmniejszenie rozmiaru jest jednak znaczne.
Opublikowano 20 października 20231 r W dniu 16.10.2023 o 18:24, krzysiek923 napisał: ciekawe jak z ciekłym metalem, czy wrócili do pasty, ale pewnie nie, bo mimo, że mniej energii żre, to przecież obudowa też mniejsza Podobno wrócili do pasty.
Opublikowano 21 października 20231 r 22 godziny temu, Starh napisał: Podobno wrócili do pasty. no mógłbyś napisać skąd info, żebym nie musiał pytać "skąd info" xd
Opublikowano 21 października 20231 r 7 minut temu, krzysiek923 napisał: no mógłbyś napisać skąd info, żebym nie musiał pytać "skąd info" xd zaraz pewnie pojawią się ofi materiały z rozbiórki konsoli itp
Opublikowano 21 października 20231 r 4 minuty temu, Figuś napisał: zaraz pewnie pojawią się ofi materiały z rozbiórki konsoli itp Przecież to info latało grubo przed pokazaniem slimki..
Opublikowano 21 października 20231 r nie przypominam sobie, większość oprócz tego co pisał Henderson to farmazony, a on nigdy nie potwierdził tych twoich rewelacji według samego sony konsola ma być jeszcze cichsza niż premierówka
Opublikowano 25 października 20231 r PS5 Slim wymaga podłączenia do psn podczas parowania / dołączania napędu do konsoli
Opublikowano 25 października 20231 r A to chciwe żółte chujki. Czyli najprawdopodobniej napęd jest przypisywany do danej konsoli raz na zawsze.
Opublikowano 25 października 20231 r Wątpię, raczej parowanie napędu z konsolą a online sprawdzany pewnie klucz w napędzie. Zwykła blokada antypiracka.
Opublikowano 25 października 20231 r 1 hour ago, Shankor said: A to chciwe żółte chujki. Czyli najprawdopodobniej napęd jest przypisywany do danej konsoli raz na zawsze. Raczej chodzi tylko o autentyfikacje klucza zgodnego z PlayStation. Napędy nieposiadajace takiego klucza nie beda działać z konsolą PlayStation. Czyli napedy innych firm nie zadziałają. Ale naped raczej nie zostanie raz na zawsze przypisany do konsoli.
Opublikowano 25 października 20231 r Mam nadzieję, że macie rację. Ale po chińczykach wszystkiego się można spodziewać.
Opublikowano 25 października 20231 r 48 minut temu, Shankor napisał: Mam nadzieję, że macie rację. Ale to co, planujesz go później odsprzedać czy coś? To jak będziesz ogrywał te gry na płytach?
Opublikowano 25 października 20231 r Ciekawe czy ktoś się rzuci na robienie napędów na licencji? Druga sprawa jeśli kolejna generacja będzie bez napędów to czy ten z bieżącej będzie "kompatybilny" z przyszłymi generacjami czy jednak Excel wjedzie na pełnej i robimy napędy z weryfikacją dla nowych konsol.
Opublikowano 25 października 20231 r Ja nic nie planuję, bo mam konsolę z napędem. Ale uważam, że ruch SONY którego się obawiam jest anty-konsumencki. Nie trudno mi wymyślić sytuację, gdzie ktoś dokupuję napęd, a następnie mu konsola umiera i zostaje z samym napędem - wtedy zostałby z bezużytecznym śmieciem, bez możliwości odsprzedaży lub ponownego użycia z nową konsolą.
Opublikowano 26 października 20231 r Byłem wczoraj w media markt i media expert. PS5 Fat golasów stoii na półkach w cenie 2799 całe stosy. Faktycznie chcą wyprzątnąć magazyny przed wprowadzeniem Slimów.
Opublikowano 28 października 20231 r Jakby chcieli wyprzątać magazyny to na pewno nie za tę cenę golasa. Edytowane 28 października 20231 r przez mitra
Opublikowano 28 października 20231 r 2799 zł za trzyletnią konsolę to jest kpina. Xbox wcale nie lepszy bo cena niewiele niższa.