Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to jest beka straszna, że są powystawiane oferty bundle'i z napędami, a tu nawet ceny nie ma ustawionej. Same prosiaki w RTV już pół godziny przed miały ustawioną cenę xD

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Shen napisał(a):

Nie dla Polaka biedaka prosiak, wziąłem sobie pada na otarcie łez.

No przycięli mocno, bo nawet nie ma w linkach, to znaczy, że wrzucili wszystko, prócz tego limitowanego bundle'a xDD.

Opublikowano

Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji

Opublikowano

Widzę, że Sony twardo walczy z paskudnymi napędziarzami. Mimo że pojawiły się u nas i Prosiaki, i edycje Anniversary, to sklepy nie mają jednak w ogóle uzupełnionych stanów magazynowych napędów. Źle się dzieje w giereczkowie.

• Plusik 1
Opublikowano
20 minut temu, GearsUp napisał(a):

No ale jakiś limit zamówień też raczej mają ustawiony

Nie mają. To jest yanuszex, przy każdej większej premierze zamówienia są zbierane do oporu.

Opublikowano
1 minutę temu, gnom napisał(a):

Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji

Wygląda na to, że tak. Widziałem na reddicie gościa z Finlandii, gdzie nie mają PS Direct, ale mówił, że pojawiły się w sklepach i na fińskiej stronie jest wzmianka o Pro, także chyba można się rozejść.

Opublikowano
5 minut temu, Sewesew napisał(a):

Ze strony ps direct z innych państw nie da się zamówić do Polski?

A możesz? 

Nie wiem jestem w każdej kolejce od początku istnienia linka i żadna nie doszła do końca xD. Najbliżej jest Luksemburg. 

Opublikowano
Teraz, Kris77 napisał(a):

Slim Anniversary zamówiony, ciekawe czy Media Expert dowiezie.

Media mi dowiozło każdą konsole na premierę jaka u nich zamówiłem.

• Plusik 2
Opublikowano
Teraz, Tralalala napisał(a):

Jest gdzieś Slim Aniversary z napędem? Na ME widzę tylko digital :(

wszystkie sa sprzedawane jako digital, ale anniversary maja dodatkowy panel pod naped w pakiecie