Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał(a):

Mysle, ze jebać sony a najbardziej polski oddział

Zgadzam sie calkowicie!  Miedzy innymi datego wyjebalem stamtad 17 lat temu :lapka: 

Opublikowano (edytowane)

Cholerne Sony gdyby miało za grosz honoru i szacunku dla klienta, celem storpedowania tych chorych akcji skalperów, podało by info że wersja limitowana wchodzi jednak w normalną produkcję, a jak ktoś chce to kupi samą obudowę w normalnej cenie +10dolców.

Wielki niesmak, pomimo że mam gdzieś ten szary kolorek jak i samą wersję PRO na razie. Wielkie firmy mogłyby i zarobić i zrobić dobrze klientom.

Edytowane przez Rtooj
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sony po prostu umie sztucznie wywołać chaos przez który każdy chce kupić ich konsole. Wywołują takie akcje żebyś poczuł, że ciężko dostać ten produkt PREMIUM i nakrecaja spirale. Dobrze to @GearsUp napisał. Nie udało się niektórym kupić ps pro anniversary, to się nie jeden na pewno zastanawiał nad kupnem zwykłej pro, póki jeszcze wisiały do kupna ...

Praktyka chamska, ale się sprawdza. U Sony jak i u konkurencji nie ma czegoś takiego jak wieloletni fan itd.

Jest klient i jego portfel xD

Edytowane przez Plackus
  • Plusik 3
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Sony powinno skomentować i zareagować na to co sie dzieje bo jak na razie przekaz jest dość jasny. Maja nas (fanów marki) w czarnej du.pie.

Jeżeli chcą sprzedać Pro ktore i tak nie jest warte swojej ceny czemu nie wydrukują tych limitek więcej? Dla mnie to byl jedyny motor napędowy aby sięgnąć po Pro konsole. Teraz kiedy jest po wszystkim a emocje opadły nie ma opcji abym po nia sięgnął. Nie po tym wszystkim co nam robią. W ogóle nas nie słuchają. Nie ma gier.. nie ma sequeli naszych ulubionych serii a teraz to. Nie kibicuje tej konsoli ani nie dołożę do tego swojej reki. Niech zgnije w magazynach.

Zagrali na mnie jak Kojimbo wiec tym samym sie odwdzięczam :lapka:

Screenshot-2024-09-29-13-31-13-20-40deb4

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

A przy premierze PS4 w takim samym rocznicowym wydaniu, nie było podobnie? Ilość tych konsol była identyczna jak obecnie PS5 Pro

Nie ukrywam, że ta zamówiona Slimka to tak mocno na otarcie łez, wiadomo że docelowo chętnie kupiłbym Pro w takiej edycji, no ale nawet się nie łudziłem. Nawet przełknąłbym większą cenę, ale fajnie byłoby dostać taką konsolę w cywilizowany sposób z oficjalnej dystrybucji

Opublikowano

Nie czuję potrzeby póki co zmieniania swojej piątki, a w dobie coraz mniejszego grania, to mi do PS6 posłuży. Ale rozumiem tych co czują wkurw przez zamieszanie z tymi edycjami. Sam też bym tak miał.

Opublikowano

Mi pozostaje czekać. Zbieram po 10 pudełkowych na każdą konsole Sony, a na „piatce” póki co nie miałbym zebrac. Będzie w sklepie? Będzie taniej? Będzie edycja z napędem? Może do tego czasu wyjdzie jakiś fajny cinematic experience w stylu uncharted, czego brakuje mi na xboxie. 

Opublikowano
Godzinę temu, ThePatrickyo napisał(a):

A przy premierze PS4 w takim samym rocznicowym wydaniu, nie było podobnie? Ilość tych konsol była identyczna jak obecnie PS5 Pro

Były dostępne w Polsce. Mało, ale były.

Opublikowano
28 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Były, sam normalnie swoją sztukę mam kupioną w elektromarkecie, chyba euro rtv. Do dzisiaj nieotwierana  tę PS5 slimkę limitkę też zamówiłem. Z Pro to się nie łudziłem nawet ,że się uda. 

To gratki :drinks: Normalnie w sklepie odstales powiadasz. Długo stałeś przed otwarciem ? Ilu was tam bylo ? Opowiedz cos. Moze sytuacja sie powtórzy :potter: 

Opublikowano
4 minuty temu, MEVEK napisał(a):

O PS4 pytam? Kupiles przez stronke, zdazyles przed botami ?

No o tym mówię xd PS4 było kilka godzin dostępne, przynajmniej tak mi się wydaje. Ogólnie wtedy nie było takiego szału jak teraz, nawet na allegro mogłeś je później kupić za niewiele ponad 2k używane. 

Opublikowano

Przespałem ten czas. Jakoś nie miałem parcia. Ale fakt. Używki sa po 600e na ebayu ale to juz nie to samo. Tez pocieszam sie slimkiem. Znając życie i siebie to na pewno otworze pudełko :macek:

Opublikowano (edytowane)

Tak w ogóle, dzisiaj do północy w Media Markt promka 10x więcej punktów w apce, co przy zakupie PS5 Pro przekłada się na 350 zł do wykorzystania na kolejne zakupy. 

Edytowane przez ginn
  • Plusik 1
  • Lubię! 1