Shen 9 635 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 16 minut temu, MEVEK napisał(a): Co myslicie? Mysle, ze jebać sony a najbardziej polski oddział 1 2 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Tak to wyglądało 10 lat temu: Teraz na polskich socialach Playstation pracują chyba jakieś ameby 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 5 minut temu, jimmy napisał(a): Tak to wyglądało 10 lat temu: Teraz na polskich socialach Playstation pracują chyba jakieś ameby Upadek Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 1 godzinę temu, Shen napisał(a): Mysle, ze jebać sony a najbardziej polski oddział Zgadzam sie calkowicie! Miedzy innymi datego wyjebalem stamtad 17 lat temu Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Tym razem nie raczyli w ogóle poinformować jak będzie wyglądać przedsprzedaż ani PS5 Pro, ani kolekcji jubileuszowej. Jak w jakimś kraju bez oficjalnego przedstawicielstwa. Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Komuś może anulowali zamówienie na Pro w Media Expert? Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) Cholerne Sony gdyby miało za grosz honoru i szacunku dla klienta, celem storpedowania tych chorych akcji skalperów, podało by info że wersja limitowana wchodzi jednak w normalną produkcję, a jak ktoś chce to kupi samą obudowę w normalnej cenie +10dolców. Wielki niesmak, pomimo że mam gdzieś ten szary kolorek jak i samą wersję PRO na razie. Wielkie firmy mogłyby i zarobić i zrobić dobrze klientom. Edytowane 29 września przez Rtooj 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) Sony po prostu umie sztucznie wywołać chaos przez który każdy chce kupić ich konsole. Wywołują takie akcje żebyś poczuł, że ciężko dostać ten produkt PREMIUM i nakrecaja spirale. Dobrze to @GearsUp napisał. Nie udało się niektórym kupić ps pro anniversary, to się nie jeden na pewno zastanawiał nad kupnem zwykłej pro, póki jeszcze wisiały do kupna ... Praktyka chamska, ale się sprawdza. U Sony jak i u konkurencji nie ma czegoś takiego jak wieloletni fan itd. Jest klient i jego portfel xD Edytowane 29 września przez Plackus 3 1 1 Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Dodam jeszcze, że powinni też napisać kiedy napędy wrócą do sklepów bo to też jest paranoja. Ale im to na rękę że ich nie ma. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Sony powinno skomentować i zareagować na to co sie dzieje bo jak na razie przekaz jest dość jasny. Maja nas (fanów marki) w czarnej du.pie. Jeżeli chcą sprzedać Pro ktore i tak nie jest warte swojej ceny czemu nie wydrukują tych limitek więcej? Dla mnie to byl jedyny motor napędowy aby sięgnąć po Pro konsole. Teraz kiedy jest po wszystkim a emocje opadły nie ma opcji abym po nia sięgnął. Nie po tym wszystkim co nam robią. W ogóle nas nie słuchają. Nie ma gier.. nie ma sequeli naszych ulubionych serii a teraz to. Nie kibicuje tej konsoli ani nie dołożę do tego swojej reki. Niech zgnije w magazynach. Zagrali na mnie jak Kojimbo wiec tym samym sie odwdzięczam 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Anulowałeś bo się żona dowiedziała, a nie że tam akurat wkurzyłeś się na Sony:) 3 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Sony się po tym nie podniesie. 6 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Jezeli wszyscy pojdziecie w moje slady to na pewno zapiecze. Zonka ze mna byla przy zakupie. Opisywalem wyzej nasze zgranie Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września A przy premierze PS4 w takim samym rocznicowym wydaniu, nie było podobnie? Ilość tych konsol była identyczna jak obecnie PS5 Pro Nie ukrywam, że ta zamówiona Slimka to tak mocno na otarcie łez, wiadomo że docelowo chętnie kupiłbym Pro w takiej edycji, no ale nawet się nie łudziłem. Nawet przełknąłbym większą cenę, ale fajnie byłoby dostać taką konsolę w cywilizowany sposób z oficjalnej dystrybucji Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Nie czuję potrzeby póki co zmieniania swojej piątki, a w dobie coraz mniejszego grania, to mi do PS6 posłuży. Ale rozumiem tych co czują wkurw przez zamieszanie z tymi edycjami. Sam też bym tak miał. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Mi pozostaje czekać. Zbieram po 10 pudełkowych na każdą konsole Sony, a na „piatce” póki co nie miałbym zebrac. Będzie w sklepie? Będzie taniej? Będzie edycja z napędem? Może do tego czasu wyjdzie jakiś fajny cinematic experience w stylu uncharted, czego brakuje mi na xboxie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Godzinę temu, ThePatrickyo napisał(a): A przy premierze PS4 w takim samym rocznicowym wydaniu, nie było podobnie? Ilość tych konsol była identyczna jak obecnie PS5 Pro Były dostępne w Polsce. Mało, ale były. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Były, sam normalnie swoją sztukę mam kupioną w elektromarkecie, chyba euro rtv. Do dzisiaj nieotwierana tę PS5 slimkę limitkę też zamówiłem. Z Pro to się nie łudziłem nawet ,że się uda. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 28 minut temu, Ukukuki napisał(a): Były, sam normalnie swoją sztukę mam kupioną w elektromarkecie, chyba euro rtv. Do dzisiaj nieotwierana tę PS5 slimkę limitkę też zamówiłem. Z Pro to się nie łudziłem nawet ,że się uda. To gratki Normalnie w sklepie odstales powiadasz. Długo stałeś przed otwarciem ? Ilu was tam bylo ? Opowiedz cos. Moze sytuacja sie powtórzy Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): To gratki Normalnie w sklepie odstales powiadasz. Długo stałeś przed otwarciem ? Ilu was tam bylo ? Opowiedz cos. Normalnie przez stronę zamawiałeś. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Teraz, Ukukuki napisał(a): Normalnie przez stronę zamawiałeś. O PS4 pytam? Kupiles przez stronke, zdazyles przed botami ? Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 4 minuty temu, MEVEK napisał(a): O PS4 pytam? Kupiles przez stronke, zdazyles przed botami ? No o tym mówię xd PS4 było kilka godzin dostępne, przynajmniej tak mi się wydaje. Ogólnie wtedy nie było takiego szału jak teraz, nawet na allegro mogłeś je później kupić za niewiele ponad 2k używane. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Przespałem ten czas. Jakoś nie miałem parcia. Ale fakt. Używki sa po 600e na ebayu ale to juz nie to samo. Tez pocieszam sie slimkiem. Znając życie i siebie to na pewno otworze pudełko Cytuj
ginn 789 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) Tak w ogóle, dzisiaj do północy w Media Markt promka 10x więcej punktów w apce, co przy zakupie PS5 Pro przekłada się na 350 zł do wykorzystania na kolejne zakupy. Edytowane 29 września przez ginn 1 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Naped optyczny gratis mozna rzec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi