addhoc 63 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 23 godziny temu, Tralalala napisał(a): Komuś może anulowali zamówienie na Pro w Media Expert? Dlaczego anulowali? Cytuj
gnom 89 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) 1 godzinę temu, ginn napisał(a): Tak w ogóle, dzisiaj do północy w Media Markt promka 10x więcej punktów w apce, co przy zakupie PS5 Pro przekłada się na 350 zł do wykorzystania na kolejne zakupy. Znajac zycie promocja nie dotyczy zamowien przedpremierowych itd... tak samo jako w euro czy me 100zl za kazde wydane 1000zl No i prosze: "Zasady Akcji promocyjnej 1. Akcją promocyjną objęte są wszystkie produkty, które są dostępne w ofercie u Organizatora z wykluczeniem: • towarów oznaczonych jako towar w przedsprzedaży," Dziekuje Edytowane 29 września przez gnom Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Pro do tej pory nie wyprzedał się w USA i UK, czyli chyba dwóch najważniejszych rynkach, więc u nas w ogóle nie powinno być problemu z dostaniem konsoli nawet na premierę. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Pisałem dzień przed startem preorderow, że stawiam na to, że nie bedzie problemu z zakupem na premiere. Na prosiaka był duzo wiekszy hype. No ale tam sobie chociaż ograłem w lepszej jakości Last Guardian czy Days Gone na premiere, a teraz na ps5 pro co? Remaster Horizona i szukanie roznic z lupą? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Dead Rising chłopcze! Rakieta do odpalania gierek z 2006r.! Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) 29 minut temu, Shen napisał(a): Pisałem dzień przed startem preorderow, że stawiam na to, że nie bedzie problemu z zakupem na premiere. Na prosiaka był duzo wiekszy hype. No ale tam sobie chociaż ograłem w lepszej jakości Last Guardian czy Days Gone na premiere, a teraz na ps5 pro co? Remaster Horizona i szukanie roznic z lupą? No właśnie na PS4 faktycznie dość często zdarzały się gry, które działały bardzo źle na amatorze - czy to klatkowały poniżej 30, czy nie trzymały 1080p to Pro miał sens. Na PS5 tego praktycznie nie ma, więc naprawdę sensu w tym Pro nie ma. Zresztą chyba nie bez powodu MS tym razem nie bawi się w mid-gena. Dostaliśmy wreszcie w miarę porządne sprzęty na start i nie ma płaczu, że gry źle chodzą. Edytowane 29 września przez Chmielinski 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Może kupie po premierze, bo mialbym chetnego co wezmie zwykłe ode mnie od reki, ale poczekam na jakies recki. Bieda ps5 cicho chodzi, a ps4 pro napierdalał tak przy bardziej wymagajacych grac, że przez słuchawki słyszałem. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) Nie podejrzewałbym na tym polu problemów. W PS4 chyba w każdej rewizji chłodzenie było skopane, w PS5 się do tego przyłożyli. Edytowane 29 września przez Chmielinski Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 9 godzin temu, gnom napisał(a): Znajac zycie promocja nie dotyczy zamowien przedpremierowych itd... tak samo jako w euro czy me 100zl za kazde wydane 1000zl No i prosze: "Zasady Akcji promocyjnej 1. Akcją promocyjną objęte są wszystkie produkty, które są dostępne w ofercie u Organizatora z wykluczeniem: • towarów oznaczonych jako towar w przedsprzedaży," Dziekuje Faktycznie, trochę wprowadzili w błąd, bo informacja wyświetla się przy produkcie i nawet po samym dodaniu do koszyka nalicza te punkty. Na szczęście ani przez chwilę nie przyszło mi do głowy, żeby dać się wciągnąć w ten zakup. Zostaje z FAT'em z day1 do końca generacji. 1 1 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ja na szybko od siebie pozwolę sobie dodać parę krótkich słów. Czy sony dyma nas na kasę? Oczywiście że tak. Czy praktyka sprzedawania konsol bez napędu jest paskudna? W chuj. Koniec końców nikt nikogo nie zmusza do kupowania pro i dopóki optymalizacja na bazówce będzie trzymała jakiś poziom to ok. Pro podobnie jak to było przy poprzedniej generacji jest gadżetem dla koneserów których jak wiemy na forumku na pewno nie brakuje. Czy mam winić sony że w takim ff rebi kosztem rozmazanego i gównianego obrazu na bazówce oferują pro gdzie ta gra wkoncu wygląda tak jak powinna? Ja osobiście po prostu cieszę się mimo wszystko że kolejny raz dają nam zwyczajnie wybór.Tak samo miałem na poprzedniej generacji gdzie wytrzymałem na facie do momentu wyjścia sekiro. Jak zobaczyłem różnice w klatkarzu na wersji zwykłej i pro to od razu poleciałem do sklepu. I rozumiem jeszcze ludzi którzy grają na małych ekranach, ale nie oszukujmy się. Na ekranach 65+ różnica w obrazie będzie widoczna i gry typu ff rebi dokładnie pokazują tą różnicę. 1 Cytuj
lekki 6 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Sprawdziłem z ciekawości , jak wygląda sytuacja w Niemczech i konsoli nigdzie nie można kupić . Sprawdziłem w jednych z najbardziej popularnych sklepach : Notebooksbilliger, Cyberport, Coolblue, Otto, Mediamarkt / Saturn i konsoli po prostu nie ma. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Specyfikacje techniczne konsol to sobie można między pośladki wsadzić. To i tak leży po stronie deva żeby gra śmigała. Bo jak na ps5 dropi Eiyuden chronicles a rebirth chodzi w 540p performance to to nie jest wina hardwareu Cytuj
gnom 89 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W euro ruszyla sprzedac DualSense Edge w wydaniu limitowanym dodam tylko, zeby utrzymac go w dobrym stanie to trzeba grac w rekawiczkach albo nieuzywac go Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 30 września Autor Opublikowano 30 września 2 godziny temu, lekki napisał(a): Sprawdziłem z ciekawości , jak wygląda sytuacja w Niemczech i konsoli nigdzie nie można kupić . Sprawdziłem w jednych z najbardziej popularnych sklepach : Notebooksbilliger, Cyberport, Coolblue, Otto, Mediamarkt / Saturn i konsoli po prostu nie ma. sprawdź 10.10 bo w cywilizowanych krajach np DE wtedy będą w sklepach a na razie są tu, prosto od Sony https://direct.playstation.com/de-de Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W Euro pojawiła się też teraz Slimka rocznicowa, w pozostałych sklepach wyprzedana. Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Kurde, 1300zł za pada, to jest więcej niż za Portala...zastanawiam się czy jest sens w ogóle, ale gdybym wziął, to miałbym wszystko poza Pro w tej edycji Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Jak chcesz kupić i trzymać zamknięte w szafie jako zabezpieczenie kapitału to warto, jeśli chcesz na nim grać to nie warto. To samo z konsolami w tej edycji 30lecia. Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Teraz patrzę, że PS4 PAL na 20-lecie nowe nieotwierane na price charting chodzi po 2700$ czyli ponad 10k PLN. Ładnie ładnie, może też przytulę limitkę PS5 czysto pod zagranie z rynkiem. Ciorane i tak będzie na Prosiaku Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 3 minutes ago, jimmy said: Teraz patrzę, że PS4 PAL na 20-lecie nowe nieotwierane na price charting chodzi po 2700$ czyli ponad 10k PLN. Ładnie ładnie, może też przytulę limitkę PS5 czysto pod zagranie z rynkiem. Ciorane i tak będzie na Prosiaku Chodzi za 2700 czy ktoś za tyle wystawia i czeka na jelenia? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ktoś tu w ogóle gra na tym Edgu i poleca? 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Chodzi za 2700 czy ktoś za tyle wystawia i czeka na jelenia? Price charting wyciąga średnią ze sfinalizowanych ofert na Ebayu. Ostatnio sealed sztuka poszła za tyle 28 lipca tego roku. Szkoda, że nie jest znany nakład tej Slimki teraz. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ok zrobiłem szybki risercz, bateria jeszcze mniejsza niż w normalnym Sensie, czas grania 5h. Do zaorania 1 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Ktoś tu w ogóle gra na tym Edgu i poleca? Gram. Ale polamatorsko w CODa. Nie wyobrazam sobie powrotu na zwyklego pada. Ale serce boli jak bardzo brudza sie gumki antyposlizgowe, ja juz reklamowalem swojego bo zaczely normalnie odlazic od korpusu - pelno tego jest w internetach. Edycja limitowana PS4 byla ciezko dostepna tak jak teraz limitka ps5 pro, wiec te limitki ps5 slim nie beda mialy takiej wartosci. Mimo ze sie sprzedaja to i tak ilosc ich na rynku jest duzy Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dylemat z głowy, bo pady zniknęły już ze sprzedaży, szybko poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi