Figuś 21 173 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października raczej nie powinno być problemu, to nie 2020 i covidove czasy 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Przy PS5 Pro duże znaczenie ma też fakt, że jest to Pro, a przy PS4 jednak dali zwykłą wersję. No innej nie mieli wtedy dostępnej. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października https://www.ppe.pl/news/353072/limitowane-ps5-pro-z-zaskakujacymi-wymogami-sony-walczy-ze-skalperami.html Mniejmy nadzieje ze przy nastepnej okazji sie cos zmieni na lepsze i wszyscy bedziemy mieli jednakowe szanse. No bo co to za problem polaczyc swoje PSN ID z Playstation Direct. Skoro u nas nie ma to wystarczyloby aby udostepnili link pozwalajacy na polaczenie np. z sasiadujacym nas krajem ktory posiada PS Direct. W tym wypadku Niemcy byly by najlepszym wyborem. I tyle w temacie. Cytuj
Sewesew 3 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Na allegro są już pierwsze aukcje PS5 30th A. Ceny nawet do 5 tys. https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-digital-slim-30th-anniversary-szary-16568595594 Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) 1 godzinę temu, Sewesew napisał(a): Na allegro są już pierwsze aukcje PS5 30th A. Ceny nawet do 5 tys. https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-digital-slim-30th-anniversary-szary-16568595594 500 zl przebitki to nie tak źle, może się skuszę EDIT: ehh, dopiero zauważyłem, że to zwykła slimka Edytowane 1 października przez Kafaresko Cytuj
jimmy 1 264 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? Było tak od razu 5 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Po ile teraz schodzi biała ślimka? Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Godzinę temu, jimmy napisał(a): Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? Było tak od razu Wygląda jak dobry deal xD. Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Ktoś chciał panele ala PSX to już są jak coś: https://www.etsy.com/pl/listing/1241285846/retro-playstation-1-inspired-skin-for 2 3 1 Cytuj
Sewesew 3 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Czyli kupić ps5 pro za 3500, dokupić dysk za 500 i dodatkowo rocznicową slimkę za 2400 i można wystawić od razu za 20 tys. 1 Cytuj
jimmy 1 264 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 3 hours ago, Square said: Po ile teraz schodzi biała ślimka? 1699zł na Amazon.pl Cytuj
ThePatrickyo 50 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 10 minut temu, jimmy napisał(a): Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. To teraz w drugą stronę - czekam na oferty Slimek w obudowie Pro Cytuj
gnom 89 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Dla ostudzenia fantazji - w limitkach srodek jest innego koloru Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Nie wiem po co się zastanawiać. 1 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Na napęd Ci starczy A tak poważnie to żal nie wymienić masz 1000zł w bonie plus kasa ze sprzedaży ps5 to dużo nie będziesz musiał dołożyć. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Jest jakaś opcja przeniesienia danych z jednej konsoli na drugą, żeby nie sciagac wszystkiego od nowa? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Tak, podłączasz kablem i czekasz. 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 20 hours ago, Shen said: Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator a za ile chce kupić? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, Alpha Trion napisał(a): a za ile chce kupić? Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 13 minutes ago, Shen said: Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem. No to zobacz, już za 1000 ludzie sprzedają 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi