Figuś 21 140 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października raczej nie powinno być problemu, to nie 2020 i covidove czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Przy PS5 Pro duże znaczenie ma też fakt, że jest to Pro, a przy PS4 jednak dali zwykłą wersję. No innej nie mieli wtedy dostępnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października https://www.ppe.pl/news/353072/limitowane-ps5-pro-z-zaskakujacymi-wymogami-sony-walczy-ze-skalperami.html Mniejmy nadzieje ze przy nastepnej okazji sie cos zmieni na lepsze i wszyscy bedziemy mieli jednakowe szanse. No bo co to za problem polaczyc swoje PSN ID z Playstation Direct. Skoro u nas nie ma to wystarczyloby aby udostepnili link pozwalajacy na polaczenie np. z sasiadujacym nas krajem ktory posiada PS Direct. W tym wypadku Niemcy byly by najlepszym wyborem. I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Na allegro są już pierwsze aukcje PS5 30th A. Ceny nawet do 5 tys. https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-digital-slim-30th-anniversary-szary-16568595594 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Sewesew napisał(a): Na allegro są już pierwsze aukcje PS5 30th A. Ceny nawet do 5 tys. https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-digital-slim-30th-anniversary-szary-16568595594 500 zl przebitki to nie tak źle, może się skuszę EDIT: ehh, dopiero zauważyłem, że to zwykła slimka Edytowane 1 Października przez Kafaresko Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 171 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? Było tak od razu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Po ile teraz schodzi biała ślimka? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Godzinę temu, jimmy napisał(a): Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? Było tak od razu Wygląda jak dobry deal xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Ktoś chciał panele ala PSX to już są jak coś: https://www.etsy.com/pl/listing/1241285846/retro-playstation-1-inspired-skin-for 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października wyglądają obrzydliwie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Czyli kupić ps5 pro za 3500, dokupić dysk za 500 i dodatkowo rocznicową slimkę za 2400 i można wystawić od razu za 20 tys. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 171 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 3 hours ago, Square said: Po ile teraz schodzi biała ślimka? 1699zł na Amazon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 10 minut temu, jimmy napisał(a): Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. To teraz w drugą stronę - czekam na oferty Slimek w obudowie Pro Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Dla ostudzenia fantazji - w limitkach srodek jest innego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Nie wiem po co się zastanawiać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Na napęd Ci starczy A tak poważnie to żal nie wymienić masz 1000zł w bonie plus kasa ze sprzedaży ps5 to dużo nie będziesz musiał dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 066 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Albo kupić sobie pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Jest jakaś opcja przeniesienia danych z jednej konsoli na drugą, żeby nie sciagac wszystkiego od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Tak, podłączasz kablem i czekasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 20 hours ago, Shen said: Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator a za ile chce kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 3 minuty temu, Alpha Trion napisał(a): a za ile chce kupić? Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 13 minutes ago, Shen said: Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem. No to zobacz, już za 1000 ludzie sprzedają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi