Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Za 1800 babka sprzedaje grubasa z 4 grami i portalem więc chyba pociąg żeby sprzedać dobrze ps5 odjechał ogłoszeń przybywa a mało co się sprzedaje Cytuj
gnom 90 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 21 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Za 1800 babka sprzedaje grubasa z 4 grami i portalem więc chyba pociąg żeby sprzedać dobrze ps5 odjechał ogłoszeń przybywa a mało co się sprzedaje Bylbym conamniej bardzo oatrozny, to ogloszenie wali scamem na kilometr Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wczoraj w media expert rzucili napędy i strona się przeciążyła... Już miałem w koszyku dwa razy i lipa. Oby teraz sony specjalnie nie było opieszałe w produkcji tych napędów... Cytuj
mario10 536 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz niestety ps5 mocno poleci na cenie. Ziomek co się zabierał za kupno konsoli 2 lata kupił używkę fata chyba z dwoma grami za 1300zł więc wydaje mi się, że bardzo tanio. Cytuj
gnom 90 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja bym nawet powiedzial, ze oszusci teraz wyczuli moment, ze dodatkowym powodem dla ktorego ktos sprzedaje tanio konsole to zmiana na ps5 pro. Znalazlem ogloszenie o ktorym mowi kolega... konsola, portal, stacja ladujaca, 2 pady i wszystkie gry z zachodniej dystrybucji - pomieszanie francuskich z niemieckimi (Belgia?) Takze oszust jakich wielu na olx. 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 51 minutes ago, mario10 said: Teraz niestety ps5 mocno poleci na cenie. Ziomek co się zabierał za kupno konsoli 2 lata kupił używkę fata chyba z dwoma grami za 1300zł więc wydaje mi się, że bardzo tanio. Nie, nie poleci. Ludzie dostali sraczki i tyle. Przejdzie im Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 20 minutes ago, Homelander said: Nie, nie poleci. Ludzie dostali sraczki i tyle. Przejdzie im Czyli radzisz HODL! i nie sprzedawać ? Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Just now, Alpha Trion said: Czyli radzisz HODL! i nie sprzedawać ? Oczywiście. Za to dobrze teraz kupić zwykłe PS5 Cytuj
mario10 536 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Akurat kolega kupował lokalnie, pojechał, obejrzał i tyle zapłacił więc wydaje mi się, że cena na prawdę fajna. Trudno wyczuć w dłuższej perspektywie jak to będzie wyglądać, moi znajomi na razie siedzą na ps5/slim, a pro olali więc może to być chwilowy trend. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A z jakimi grami kupił i z jakiego roku konsola? Cytuj
mario10 536 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wiesz co konsola na pewno ponad 2 lata bo już nie ma gwarancji, a gry Horizon FW i Gran Turismo 7 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października To tanio oddał rzeczywiście, same gry pewnie z 300 Cytuj
jimmy 1 300 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 godziny temu, AsmWalker napisał(a): Wczoraj w media expert rzucili napędy i strona się przeciążyła... Już miałem w koszyku dwa razy i lipa. Oby teraz sony specjalnie nie było opieszałe w produkcji tych napędów... Z ciekawości, za ile wrzucili te napędy? Standardowe 5 stów czy januszerka? Cytuj
mario10 536 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 30 minut temu, Alpha Trion napisał(a): To tanio oddał rzeczywiście, same gry pewnie z 300 Dlatego też mu powiedziałem, że w bardzo fajnej cenie wyrwał tą ps5 bo ją oglądałem jak podłączał, zadbana sztuka. 700zł za napęd to jednak dużo Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ceny tych napędów w Polsce to jakaś paranoja. Serio, czekajcie z tym. W Stanach 80$ i normalnie na półce se leżą do kupienia od ręki 1 Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ciekawe, że u nas taka obsesja, czy rzeczywiście ludzie w szale zakupowym będą masowo tyle płacili? Nadal skutecznie udaje mi się bojkotować nowe wariactwo Sony, jestem z siebie bardzo dumny. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Czy anulowali komuś preorder PS5 PRO w mediaexpert? Cytuj
gnom 90 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 6 minut temu, Fanek napisał(a): Czy anulowali komuś preorder PS5 PRO w mediaexpert? To chyba jeszcze za wczesniej na anulacje. Pewnie tydzien przed premiera beda wysylali przeprosiny Cytuj
Square 8 656 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 29 minut temu, Fanek napisał(a): Czy anulowali komuś preorder PS5 PRO w mediaexpert? A tobie anulowali, że tak pytasz? Cytuj
Plackus 422 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 45 minut temu, Fanek napisał(a): Czy anulowali komuś preorder PS5 PRO w mediaexpert? Przecież dalej wiszą do kupienia... Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października A jaki macie status płatności? Pobrało Wam pieniądze z konta? Ja przy swojej mam tylko, że nowe zamówienie, ale żadnego statusu że opłacono ani nic, pieniędzy też nie pobrało. Dla odmiany - z Euro AGD od razu wzięło pieniądze i w tym tygodniu dostałem potwierdzenie złożenia rezerwacji na maila Cytuj
Rash 243 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października No ja w euro taka sama sytuacja. Oby wszystko pykło. Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ja też dostałem to potwierdzenie, mimo że zamówiłem a nie zapłaciłem więc pewnie jakiś automat Cytuj
gnom 90 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października W MM zaplacone w chwili zlozonia zamowienia, jeden jedyny mail z potwierdzenia wplyniecia zamowienia i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi