Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
21 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

Za 1800 babka sprzedaje grubasa z 4 grami i portalem więc chyba pociąg żeby sprzedać dobrze ps5 odjechał :(

ogłoszeń przybywa a mało co się sprzedaje

Bylbym conamniej bardzo oatrozny, to ogloszenie wali scamem na kilometr

Opublikowano

Wczoraj w media expert rzucili napędy i strona się przeciążyła... Już miałem w koszyku dwa razy i lipa. Oby teraz sony specjalnie nie było opieszałe w produkcji tych napędów...

Opublikowano

Teraz niestety ps5 mocno poleci na cenie. Ziomek co się zabierał za kupno konsoli 2 lata kupił używkę fata chyba z dwoma grami za 1300zł więc wydaje mi się, że bardzo tanio.

Opublikowano

Ja bym nawet powiedzial, ze oszusci teraz wyczuli moment, ze dodatkowym powodem dla ktorego ktos sprzedaje tanio konsole to zmiana na ps5 pro. Znalazlem ogloszenie o ktorym mowi kolega... konsola, portal, stacja ladujaca, 2 pady i wszystkie gry z zachodniej dystrybucji - pomieszanie francuskich z niemieckimi (Belgia?) Takze oszust jakich wielu na olx.

• Plusik 1
Opublikowano
51 minutes ago, mario10 said:

Teraz niestety ps5 mocno poleci na cenie. Ziomek co się zabierał za kupno konsoli 2 lata kupił używkę fata chyba z dwoma grami za 1300zł więc wydaje mi się, że bardzo tanio.

Nie, nie poleci. Ludzie dostali sraczki i tyle. Przejdzie im

Opublikowano

Akurat kolega kupował lokalnie, pojechał, obejrzał i tyle zapłacił więc wydaje mi się, że cena na prawdę fajna. Trudno wyczuć w dłuższej perspektywie jak to będzie wyglądać, moi znajomi na razie siedzą na ps5/slim, a pro olali więc może to być chwilowy trend.

Opublikowano
3 godziny temu, AsmWalker napisał(a):

Wczoraj w media expert rzucili napędy i strona się przeciążyła... Już miałem w koszyku dwa razy i lipa. Oby teraz sony specjalnie nie było opieszałe w produkcji tych napędów...

Z ciekawości, za ile wrzucili te napędy? Standardowe 5 stów czy januszerka?

Opublikowano
30 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

To tanio oddał rzeczywiście, same gry pewnie z 300

Dlatego też mu powiedziałem, że w bardzo fajnej cenie wyrwał tą ps5 bo ją oglądałem jak podłączał, zadbana sztuka.

700zł za napęd to jednak dużo :(

Opublikowano
6 minut temu, Fanek napisał(a):

Czy anulowali komuś preorder PS5 PRO w mediaexpert?

To chyba jeszcze za wczesniej na anulacje. Pewnie tydzien przed premiera beda wysylali przeprosiny :D

Opublikowano

A jaki macie status płatności? Pobrało Wam pieniądze z konta? 
Ja przy swojej mam tylko, że nowe zamówienie, ale żadnego statusu że opłacono ani nic, pieniędzy też nie pobrało. Dla odmiany - z Euro AGD od razu wzięło pieniądze i w tym tygodniu dostałem potwierdzenie złożenia rezerwacji na maila