SlimShady 3 434 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 4 godziny temu, gnom napisał(a): Takze dziekujcie tym ktorzy "nabijaja" kase producentom Dokładnie tak, przy okazji chciałbym jeszcze podziękować wszystkim kupującym wycinanki dlc z gier, season passy, mikrotranskację, i wspierającym gry, które są w nieakceptowalnym stanie technicznym(najlepiej w preorderze, bo po co ryzykować). Gdyby nie Wy, i wasz poświęcenie, to branży groziłby krach, a śruba byłaby dokręcana w nieskończoność, a tak co mamy? Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ja tam od czasu Gears of War 3 nie kupiłem gry na premierę i żyję i zawsze mam w co grać 3 Cytuj
gnom 91 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jakos nie spostrzeglem ze skowyt graczy zatrzymal "trendy" to jest biznes wiec trzeba wycisnac ile tylko sie da. Smieszy mnie troche ta dyskusja i smieszkowanie z tego co napisalem - takie sa realia, a negowanie tego to cynizm. Niemniej jednak szanuje buntownicza postawe i na szczescie wybor i w sprzecie i grach jest mnogi, dla kazdego cos sie znajdzie. Cytuj
Jukka Sarasti 382 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 minutę temu, gnom napisał(a): Jakos nie spostrzeglem ze skowyt graczy zatrzymal "trendy" to jest biznes wiec trzeba wycisnac ile tylko sie da. Smieszy mnie troche ta dyskusja i smieszkowanie z tego co napisalem - takie sa realia, a negowanie tego to cynizm. Niemniej jednak szanuje buntownicza postawe i na szczescie wybor i w sprzecie i grach jest mnogi, dla kazdego cos sie znajdzie. Mam nadzieję, że wspierając biznesową postawę dajesz np. napiwki wynajmującemu. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 10 minut temu, gnom napisał(a): Jakos nie spostrzeglem ze skowyt graczy zatrzymal "trendy" to jest biznes wiec trzeba wycisnac ile tylko sie da. Smieszy mnie troche ta dyskusja i smieszkowanie z tego co napisalem - takie sa realia, a negowanie tego to cynizm. Niemniej jednak szanuje buntownicza postawe i na szczescie wybor i w sprzecie i grach jest mnogi, dla kazdego cos sie znajdzie. Moze umknął ci po prostu moment kiedy twórcom i producentom przestało się chcieć i polecieli linia najmniejszego oporu, a kiedy ty nie zrozumiałeś jeszcze, że wytresowano cię jako konsumenta? Cytuj
gnom 91 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 9 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a): Mam nadzieję, że wspierając biznesową postawę dajesz np. napiwki wynajmującemu. Musisz jasniej. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Moze umknął ci po prostu moment kiedy twórcom i producentom przestało się chcieć i polecieli linia najmniejszego oporu, a kiedy ty nie zrozumiałeś jeszcze, że wytresowano cię jako konsumenta? Ja jestem calkowicie swiadomym konsumentem i sam decyduje czego chce. A Wam sie wydaje, ze to Wy bedziecie stawiac warunki Zreszta to temat o premierze PS5/PS5PRO. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Wow, nie dość że wytresowany to jeszcze przyjaciel korporacji. 2 Cytuj
gnom 91 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wow, nie dość że wytresowany to jeszcze przyjaciel korporacji. No tak kazdy niezgodny z Twoja "filozofia" to fanboy i slepiec... coz za lewackie podejscie 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Chłopaki antysystemowcy myślą, że są Johnym Silverhandem, bo nie kupią PS5 Pro na premierę tak bardzo jebią korporacje, że polecą po midgena dopiero za rok jak wyjdzie GTA6 albo jak stanieje 500 zł 3 1 2 1 Cytuj
gnom 91 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) @Paolo de Vesir Ale pomiaucz jeszcze troche. Odrazu lepiej mi na sercu Edytowane 8 października przez gnom Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dwa tygodnie po premierze a PRO nadal jest dostępne do kupienia. To ile oni tego przygotowali ze nie wyprzedalo sie a kilka minut? Czyzby jednak fani sony pokazali korporacji Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 20 minut temu, jimmy napisał(a): Chłopaki antysystemowcy myślą, że są Johnym Silverhandem, bo nie kupią PS5 Pro na premierę tak bardzo jebią korporacje, że polecą po midgena dopiero za rok jak wyjdzie GTA6 albo jak stanieje 500 zł Aż tak widać Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 17 minut temu, darkos napisał(a): Dwa tygodnie po premierze a PRO nadal jest dostępne do kupienia. To ile oni tego przygotowali ze nie wyprzedalo sie a kilka minut? Czyzby jednak fani sony pokazali korporacji Nie wyłączyli preorderow po prostu by maglować hajsem entuzjastów sony na krótkoterminowych lokatach Cytuj
łom 2 012 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Wszyscy czekają do 10tego żeby zamówić z amazona.de za 3449zł Cytuj
pleju 209 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Może ktoś się orientuje, jak włożę napęd z PS5 fata do Prosiaka to będzie normalnie działał? 1 1 Cytuj
łom 2 012 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 11 minut temu, pleju napisał(a): Może ktoś się orientuje, jak włożę napęd z PS5 fata do Prosiaka to będzie normalnie działał? Na 99% nie. Jak chcesz go przełożyć? Fat ma całkowicie inne podłączenie niż Slim/Pro. 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Chłopaki antysystemowcy myślą, że są Johnym Silverhandem, bo nie kupią PS5 Pro na premierę tak bardzo jebią korporacje, że polecą po midgena dopiero za rok jak wyjdzie GTA6 albo jak stanieje 500 zł Byłoby całkiem zabawne, ale jeszcze śmieszniej będzie jak ludzie kupią teraz tego Prosiaka dla GTA6 60fps w 2026 r., a za rok okaże się na konsoli za 3500 zł i tak działa w 30 klatkach bo procek jest za słaby Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października będzie 30 klatek piękny kawalerze, bo gta6 ma być grą na 10 lat, 60 klatek to będzie w remasterze na ps6, mark my words 1 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Oczywiście że będzie 30. Będzie ta sama sytuacja co z rdr2 będziecie mieć więcej futerka na kojocie i tyle Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Teraz, Pupcio napisał(a): Oczywiście że będzie 30. Będzie ta sama sytuacja co z rdr2 będziecie mieć więcej futerka na kojocie i tyle up to 30 fps Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Skoro kurczyły się jajka koniom w rdr2 to Lucia będzie miała wystające sutki po wyjściu z wody w bikini Only on PRO enhanced Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) Czy ja nie widzę czegoś czy w sieci PL opis tej konsoli nie uwzględnia braku napędu? Na foto widać, że jest. Chyba sporo osób o braku czytnika dowie się dopiero w domu... Przecież w nazwie powinno być DIGITAL. Żenada. Nabieranie ludzi za 3500pl. Będzie w ogóle w sprzedaży normalna wersja czyli z czytnikiem czy tylko te wykastrowane? Za tą całą cyfryzację zapłacą wszyscy. Jedynie Empik napisał w specyfikacji "brak napędu''. Edytowane 8 października przez Lucky77 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 24 minutes ago, Lucky77 said: Czy ja nie widzę czegoś czy w sieci PL opis tej konsoli nie uwzględnia braku napędu? Na foto widać, że jest. Chyba sporo osób o braku czytnika dowie się dopiero w domu... Przecież w nazwie powinno być DIGITAL. Żenada. Nabieranie ludzi za 3500pl. Będzie w ogóle w sprzedaży normalna wersja czyli z czytnikiem czy tylko te wykastrowane? Za tą całą cyfryzację zapłacą wszyscy. Jedynie Empik napisał w specyfikacji "brak napędu''. Na którym foto widać że jest? Pierwszy lepszy sklep i na zdjęciach napędu nie ma, w specyfikacji też mamy brak napędu. https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dadzą napędy, info o ulepszeniach do nowych, ważnych gier typu SH2 oraz odpakowaną wersję RDR2 w 60ks i mogę nabyć Sony osiągnęło duży”sukces”, że taka osoba jak ja, która od dość dawna bierze wszelkie stacjonarne konsole day one, odpuszcza obecnie pro, a jeszcze do słynnego pokazu nie przypuszczałem, że nie wezmę na premierę. 1 Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 28 minut temu, Czoperrr napisał(a): Na którym foto widać że jest? Pierwszy lepszy sklep i na zdjęciach napędu nie ma, w specyfikacji też mamy brak napędu. https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro A tu jest napęd i podstawka (na foto) https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-sony-playstation-5-pro-2tb-1485322.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rt_shopping_na_nsp_na_PLA-Konsole-CSS&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwsJO4BhDoARIsADDv4vA-upx-Sc5BZh9cLj_-bOprr5YJarMhotnOp7KMCQz9-Y7GuMwKQMsaAsYLEALw_wcB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi