GearsUp 192 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 45 minut temu, Lucky77 napisał(a): A tu jest napęd i podstawka (na foto) https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-sony-playstation-5-pro-2tb-1485322.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rt_shopping_na_nsp_na_PLA-Konsole-CSS&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwsJO4BhDoARIsADDv4vA-upx-Sc5BZh9cLj_-bOprr5YJarMhotnOp7KMCQz9-Y7GuMwKQMsaAsYLEALw_wcB Faktycznie oferta wprowadzająca w błąd Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października W opisie jest rodzaj czytnika: pamięć. To jedno zdjęcie rzeczywiście może wprowadzić w błąd, ale na pozostałych nie ma. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Casuale co kupią pro do fifki/coda mountain dew i doritosów będą mialy zagadkę gdzie się wkłada tam płytę w tym digitalu 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Czyli po premierze wysyp ofert od osób które nie ogarnęły że kupują bez napędu i chcą się pozbyć sprzętu, cena spada, najlepszy moment na zakup. 1 Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Jutro 10 więc powinny wlecieć preordery na PS5 Pro + napęd oraz edycje na 30-lecie, prawda? Prawda?! 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października W krajach gdzie jest PS Direct, co w sumie jest trochę dziwne, że całości nie puszczają przez Direct. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października W MM, napędy już 899 zł.. Ja (pipi)e.. 1 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest ok Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy”Sprawdzam co 2-3 dni ceny i każdy podnosi. Narazie mam wywalone na napęd i mogę mieć pro bez, na początek będzie SH2 i AW2 z dodatkami do ogrania a te mam w cyfrze więc luzz ale mam nadzieję, że z czasem cena wróci do sugerowanej 549 zł. Dymanie nas w tym kraju już na każdej płaszczyźnie wchodzi na kolejny poziom… Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Just now, elvis004 said: Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest ok Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy” Nowy standard cenowy, kto jak kto ale Sony rozumie to i akceptuje. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Tymczasem cena w tym samym sklepie tylko z de na końcu:I special price dla PL: Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 7 minutes ago, elvis004 said: Tymczasem cena w tym samym sklepie tylko z de na końcu: I special price dla PL: W PL wszystko jest droższe niż na zachodzie więc zero zdziwienia. 1 1 Cytuj
jimmy 1 272 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 23 minuty temu, elvis004 napisał(a): Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest ok Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy” Sony Polska nie ma na to wyjebane tylko wręcz dogaduje takie krzywe wałki z oficjalnymi partnerami. Pamiętacie pada do Astrobota? Był 'przykaz z centrali' sprzedawać tylko w bundlu z grą i tak też markety robiły. Generalnie jak mamy mieć takie przedstawicielstwo to w sumie bez różnicy (a może i lepiej) jakby go nie było wcale. A jak to są tylko polscy ludzie do potakiwania panu Japończykowi bez żadnej sprawczości na swoim lokalnym rynku to tym bardziej na chuj nam oni? 1 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października W PL wszystko jest droższe niż na zachodzie więc zero zdziwienia.Wiem, że u nas ceny wszystkiego wyższe. W przypadku napędu cena była taka sama / zbliżona, a teraz zaczyna się januszerka m. in. w MM i podnoszenie cen co kilka dni czego w tym samym sklepie w MM.de jak narazie nie można zaobserwować🙃 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Jak ludzie kupują za taką cenę to co się im dziwić. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ja już się wyleczyłem z pro na premierę.Po nowym roku może sytuacja z napędami wróci do normy.Może uda się kupić gotowca z rynku wtórnego?I tak w tym roku to tylko że 2 gierki by mi z tego skorzystały.Tak więc HOLD. 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Wychodzi na to że tylko u nas się na to tak rzucają jak małpy z czego ponad połowa pewnie brała nie dla siebie tylko żeby zarobić 100pln na sztuce. xd Cytuj
mario10 517 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października (edytowane) Może po prostu ci partnerzy w Polsce korzystają z innego kuru euro ale ceny faktycznie kosmos. Edytowane 9 października przez mario10 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ludzie, nie kupujcie tego, poczekajcie miesiąc. Albo dwa. Niech skończy się ta sraczka, która najwyraźniej jest tylko w Polsce. W Stanach normalnie dostępna w normalnej cenie 79.99. Od ręki 2 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Czekam, czekam, w razie czego mam w co grać w cyfrze🙂 jak sytuacja się po premierze ustabilizuje to spoko. Gorzej jak dalej w PL nas będą i na głupim napędzie do konsoli nawet dymac Jak tak to u niemca się kupi🙃 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nonname 73 Opublikowano 9 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października Ktoś wystawił 50 PS5 i wszystkie z jednym defektem - brak napędu i jego osłony. Myślicie że napędy poszły na handel? https://allegro.pl/oferta/konsola-playstation-5-slim-digital-1tb-outlet-nowa-d-chassis-cfi-2016-16583895439 10 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października I jaki jest sens kupić tego ulepa zamiast PS5 slimki nowej bez napędu i to taniej? Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 17 minut temu, Nonname napisał(a): Myślicie że napędy poszły na handel? Nie, nie myślę. Wiem https://allegro.pl/oferta/naped-optyczny-do-konsol-playstation-5-pro-bialy-nowy-bulk-16583872272 Ile tam tych konsol było, 50? Co za przypadek, że na drugiej aukcji jest akurat 50 napędów, dziwnym trafem bez pudełka 1 3 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 1800 konsola plus 1300 za napęd Czyli 3100 Zakładając że wydał na nie 2300 za sztukę to ma zysk 800 na konsoli Ale musi to wszystko sprzedać, a w to wątpię. Napędy wrócą do zwykłych cen januszex zostanie z plejkami w piwnicy Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października U pepików dalej oferta prosiaka z napędem wisi, i to za ~3.9k PLN. Widocznie odpowiedniki UOKiKów na zachodzie o wiele prężniej funkcjonują. A w Polsce? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 1300 zł za napęd no chyba niewielu debili się na to zdecyduje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi