Rash 204 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu To skrwesyny nic w takim razie będzie typowo rodzima krówka w kolorach czarno-białych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Na pewno musi być ku temu jakoś ważny powód, że nie są kompatybilne No kierwa oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Cofam jednak te słowa że Sony byloby w stanie zrobić kompatybilny napęd który zadziała z PS5 i PS6. Oni nie są w stanie zrobić kompatybilnych paneli między Pro a zwykłą konsolą mimo iż mają te same wymiary 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 51 minut temu, Rash napisał(a): To skrwesyny nic w takim razie będzie typowo rodzima krówka w kolorach czarno-białych. Wygląda super muszę przyznać, jakbym mial trzymać pionowo to może bym zainwestował w czarny panel. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Euro własnie wyslało mi linka do ustalenia terminu dostawy Spoiler * Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Mi też haha. Ustalone na 7.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu W MediaMarkt cisza... zaluje ze tam zamowilem ale niestety byli pierwsi z preorderami Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu @jar3czekrównież zwracam honor, wcześniejsze niby oficjalne informacje podawały że jest kompatybilność. Straszna szkoda i mega słaba zagrywka Sony, nie zbuduję sobie rocznicowego Prosiaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Świetny motyw ze strony Sony, będę musiał się naprawdę poważne zastanowić czy za kilka lat kupić te PS6 czy jednak zainwestować w dobrego PC. Z drugiej strony potrafię zrozumieć, że jakoś przecież muszą sobie odbić te 200mln zmarnowanych na Concord i wysupłać drugie tyle na kolejne multiplayerowe wtopy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 25 minut temu, gnom napisał(a): W MediaMarkt cisza... zaluje ze tam zamowilem ale niestety byli pierwsi z preorderami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 hour ago, ASX said: Cofam jednak te słowa że Sony byloby w stanie zrobić kompatybilny napęd który zadziała z PS5 i PS6. Oni nie są w stanie zrobić kompatybilnych paneli między Pro a zwykłą konsolą mimo iż mają te same wymiary Hmm, PRO jest wyższa. Dół jest taki sam w Slim, ale góra jest wyższa. Nie wiem czy te 3 paski niwelują różnice, wydaje mi się że jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 2 minutes ago, Masamune said: Hmm, PRO jest wyższa. Dół jest taki sam w Slim, ale góra jest wyższa. Nie wiem czy te 3 paski niwelują różnice, wydaje mi się że jednak nie. Przecież jasno jest napisane że wymiary są identyczne tylko inne zatrzaski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 3 minutes ago, Czoperrr said: Przecież jasno jest napisane że wymiary są identyczne tylko inne zatrzaski. Fakt, nie widziałem drugiego zdjęcia. Śmiech troszkę , że nie potrafili tego ogarnąć. Dobrze, że chociaż napęd pasuje od Slimki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 minute ago, Masamune said: Fakt, nie widziałem drugiego zdjęcia. Śmiech troszkę , że nie potrafili tego ogarnąć. Dobrze, że chociaż napęd pasuje od Slimki. Raczej nie chcieli tego ogarnąć 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, Masamune napisał(a): Dobrze, że chociaż napęd pasuje od Slimki. Prawdopodobnie pasuje, po tych panelach to już mnie nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu To byłaby głupia decyzja celowo zrezygnować z kompatybilności paneli, bo PS5 Pro to będzie sprzęt który sprzeda się w max. 15-20 milionach, ułamek z tego będzie skłonny kupić dodatkowe panele, a jednocześnie specjalnie dla tych kilku milionów trzeba będzie produkować osobne panele. To nie pasuje do wizji Sony które szuka optymalizacjo kosztów gdzie się da, i zastąpili nie tak dawno premierowy model PS5 wersją z odczepianym napędem, aby jak najbardziej uprościć i zaoszczędzić na produkcji i nie być zmuszonymi produkować dwóch rodzajów tej samej konsoli. Kokosów na tym nie zarobią, a tylko sami sobie utrudniają życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Akurat pro kupią bardziej zaangażowani użytkownicy więc i tacy którzy chętniej wydadzą pieniądze na nowe panele. Jednak mogli chociaż wymiary zmienić xD to by nie było odbierane tak źle jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Inny kolor małża grubasa nie sprawi, że będzie wyglądać korzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Skoro panele pomimo rozmiarów mają inne zatrzaski... Zostało już potwierdzone, że napędy będą pasować? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 29 minut temu, krzysiek923 napisał(a): Skoro panele pomimo rozmiarów mają inne zatrzaski... Zostało już potwierdzone, że napędy będą pasować? xd Chyba się posram że śmiechu jak się okaże że jednak do pro trzeba inny model napędu kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Dying Light 2 dostalo latke dla PRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 13 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Chyba się posram że śmiechu jak się okaże że jednak do pro trzeba inny model napędu kupić. No byłaby beka, ale napęd w przeciwieństwie do paneli był chyba potwierdzony oficjalnie w zapowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Na pepee gdzieś mi przemknęło, że panele nie pasują. Jak by jeszcze napęd nie pasował to ładny dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a): Skoro panele pomimo rozmiarów mają inne zatrzaski... Zostało już potwierdzone, że napędy będą pasować? xd Na blogu sony nie jest to sprecyzowane: https://blog.playstation.com/2024/09/10/welcome-playstation-5-pro-the-most-visually-impressive-way-to-play-games-on-playstation/ Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu W artykule który linkujesz jest wyraźnie napisane: PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi