krzysiek923 1 600 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu akurat dla mnie wizualnie Slimka > oryginalne "bydlęciątko", ale ja nie miałem FAT-a Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Ktos cos wie nt preorderow z MediaMarkt (tfu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Nie wiem jak mediamarku ale dostałem właśnie info z euro że 6tego paczka ma zostać przekazana kurierowi i dostarczona 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 755 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 15 minut temu, gnom napisał(a): Ktos cos wie nt preorderow z MediaMarkt (tfu) ? Na premierę bydlęciątka dowieźli, więc zakładam że tutaj też nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu https://blog.playstation.com/2024/11/04/ps5-pro-50-enhanced-games-available-at-launch-november-7/ lista gierek Pro Enhanced na start 7.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 066 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Serio mało. Ja wszystko rozumiem, ale gdzie Silent Hill? Metaphor? Małpa? To tylko z nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Ja serio nie sądziłem, że da sie przebić brzydotą wygląd prosiaka ps4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu I tak chyba dwa razy więcej gier jak przy PS4 PRO na premierę. Wychodzi na to, że tylko MM nie poinformował o statusie zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Wszystkie 3 wersje olejki są ochydne, ale uważam, że Pro wygląda lepiej niż ta premierowa krowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stachuu 11 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 46 minut temu, Szermac napisał(a): I tak chyba dwa razy więcej gier jak przy PS4 PRO na premierę. Wychodzi na to, że tylko MM nie poinformował o statusie zamówień Nie tylko MM. Media Expert też cisza, ale nie zdziwię się jak status się zmieni dopiero dzień przed premierą. Żaden to towar deficytowy, więc powinno być na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 1 minutę temu, Stachuu napisał(a): Nie tylko MM. Media Expert też cisza, ale nie zdziwię się jak status się zmieni dopiero dzień przed premierą. Żaden to towar deficytowy, więc powinno być na czas. Media Expert nie potrafi wysłać gry w dzień premiery więc konsoli tym bardziej bym tam nie kupywał na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stachuu 11 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, Patapon napisał(a): Media Expert nie potrafi wysłać gry w dzień premiery więc konsoli tym bardziej bym tam nie kupywał na premierę. Z kodem na 1200zł pewnie byś brał. Dodatkowo gier premierowych wykorzystujących moc nowej konsoli tyle, że brak u mnie ciśnienia, żeby doszła w dniu premiery. Chyba, że ogłoszą, że remake Silenta bożego dostanie upgrade, wtedy inaczej będziemy rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 171 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Są tu jacyć fanboje z full setem Plejek czy sami każuale? To ja za 2 tygodnie jak wyląduje Prosiak i Slimka Anniversary. Fata nigdy się nie pozbędę, bo wygląda najlepiej i ma wbudowany napęd. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu A napędów do PS5 Pro jak nie było to nadal nie ma. Mam nadzieję, że na premierę coś w końcu rzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 18 minut temu, DJ1988 napisał(a): A napędów do PS5 Pro jak nie było to nadal nie ma. Mam nadzieję, że na premierę coś w końcu rzucą. Rzucą w bundlach z konsolą to masz pewne Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu A mi się sam wygląd podoba i zdecydowanie bez napędu wygląda nowocześniej. Znowu będzie zwraca uwagę gości Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu DMC5 Quality Rt mode na facie 35-50 fps na Pro 55-90. Tak jak pisaliśmy wielokrotnie, konsola dla ludzi z dobrym vrr. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 600 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, Whisker napisał(a): A mi się sam wygląd podoba i zdecydowanie bez napędu wygląda nowocześniej. Znowu będzie zwraca uwagę gości pozbawiona funkcjonalności, mmmmm ale N O W O C Z E Ś N I E, tak mi rób sony z napędem też może dobrze wyglądać, jak projektant to nie stażysta Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 hours ago, oFi said: Ja serio nie sądziłem, że da sie przebić brzydotą wygląd prosiaka ps4 PS4 Pro przy tym to całkiem zgrabny sprzęt. Może jak ją zobaczę na żywo, to zmienię zdanie. To co prezentuje Slim to pożal się Boże, Pro to kontynuacja tej linii wzorniczej, więc nie wiążę większych nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 066 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu https://x.com/wccftech/status/1853522262772826582?t=ipbPsDAmzXS6yRGXIUUzUg&s=19 O rdr2 ładniejszy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 3 godziny temu, jimmy napisał(a): To ja za 2 tygodnie jak wyląduje Prosiak i Slimka Anniversary. Fata nigdy się nie pozbędę, bo wygląda najlepiej i ma wbudowany napęd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Basior napisał(a): https://x.com/wccftech/status/1853522262772826582?t=ipbPsDAmzXS6yRGXIUUzUg&s=19 O rdr2 ładniejszy będzie Ciekawy czy w końcu dogoni wersję z koxa? Jak zmiany będą tak „potężne” jak przy Bloodborne to jeszcze nie tem moment Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Pewnie nie. Bo Xbox ma natywne [emoji[emoji391]9]K Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 816 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu https://videocardz.com/newz/playstation-5-pro-specs-and-teardown-leaks-ahead-of-launch-16-7-tflops-rdna-gpu-and-8-zen2-cores nie wiem czy było ale pewien brazylijski YT rozebrał nowego prosiaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi