Assassins_78 825 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wiem, że już to było, ale.. Ale jak można tak umieścić promienniki ciepła-żadnego mocowania jedynie na pastę Coś czuje że to nie podziała długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Wydaje mi się, że ta blaszka z góry ładnie wszystko dociska więc nic tam nie ma prawa się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Tez zwrocilem na tp uwage. Ale czy tam nie ma od strony bez pasty malyvh magnesow ? Bo to nie jest specjalne luzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @gnom magnesy ?? no nie tam nie ma nic poza pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Prawa czesc radiatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu OK, tu więcej jest omówione chłodzenie, ale nadal nie jestem przekonany czy tak zamontowane promienniki (zasilanie, mosfety) po dłuższym czasie będą się mijały z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Widzę że Baldurek Pro enhanced ma być, ciekawi mnie jak będzie akt 3 wyglądał w takim razie jeśli chodzi o płynność działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Rzeczywiście. Ale fuszera Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 59 minut temu, gnom napisał(a): Prawa czesc radiatora Nie ma tam magnesów żadnych A jak by były to musiałyby być bardzo mocne - neodymowe, co oczywiście nie mogło by być zastosowane Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 756 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W Media Markt konsole będą do odbioru z rana w dniu premiery. Opcja z dostawą - no tutaj zależy jak tam kurierzy śmigają po trasach. Potwierdzałem na infolinii, sprzętu nie brakuje. Edytowane 1 godzinę temu przez ginn 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Koszty panowie koszty. Ma wyglądać nowocześnie, ale w praktyce ma być tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 58 minut temu Udostępnij Opublikowano 58 minut temu 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera To znaczy że pro może być bardziej awaryjne niż podstawowy model?, to chyba lepiej poczekać miesiąc, dwa na betatesty tych co kupią Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 28 minut temu, Masamune napisał(a): A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Wiedziałem ze Cerny facet z half life'a jest nikczemny, ale nie sądziłem że aż tak Za Ryana emotke wstawilbym Cernego, kurjozum jego geniuszu osiągnął limit, a nawet wyjebał poza skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu (edytowane) 1 hour ago, BRY@N said: Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie To jest dodatkowe chłodzenie modułów pamięci RAM. We wcześniejszych modelach w ogóle go nie było, więc może trochę podziała nawet jeśli się odklei. Tajemnica zniknięcia podstawki pionowej wyjaśniona Edytowane 27 minut temu przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 9 minut temu Udostępnij Opublikowano 9 minut temu Godzinę temu, ginn napisał(a): W Media Markt konsole będą do odbioru z rana w dniu premiery. Opcja z dostawą - no tutaj zależy jak tam kurierzy śmigają po trasach. Potwierdzałem na infolinii, sprzętu nie brakuje. Trzeba było jeszcze o napędy spytać bo xkom ma zestaw za 3969 ale nie wiem w którym roku będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi