Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Wiem, że już to było, ale.. Ale jak można tak umieścić promienniki ciepła-żadnego mocowania jedynie na pastę Coś czuje że to nie podziała długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Wydaje mi się, że ta blaszka z góry ładnie wszystko dociska więc nic tam nie ma prawa się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Tez zwrocilem na tp uwage. Ale czy tam nie ma od strony bez pasty malyvh magnesow ? Bo to nie jest specjalne luzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @gnom magnesy ?? no nie tam nie ma nic poza pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Prawa czesc radiatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu OK, tu więcej jest omówione chłodzenie, ale nadal nie jestem przekonany czy tak zamontowane promienniki (zasilanie, mosfety) po dłuższym czasie będą się mijały z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Widzę że Baldurek Pro enhanced ma być, ciekawi mnie jak będzie akt 3 wyglądał w takim razie jeśli chodzi o płynność działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Rzeczywiście. Ale fuszera Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 59 minut temu, gnom napisał(a): Prawa czesc radiatora Nie ma tam magnesów żadnych A jak by były to musiałyby być bardzo mocne - neodymowe, co oczywiście nie mogło by być zastosowane Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 756 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W Media Markt konsole będą do odbioru z rana w dniu premiery. Opcja z dostawą - no tutaj zależy jak tam kurierzy śmigają po trasach. Potwierdzałem na infolinii, sprzętu nie brakuje. Edytowane 59 minut temu przez ginn 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 54 minuty temu Udostępnij Opublikowano 54 minuty temu A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu Koszty panowie koszty. Ma wyglądać nowocześnie, ale w praktyce ma być tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 45 minut temu Udostępnij Opublikowano 45 minut temu 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera To znaczy że pro może być bardziej awaryjne niż podstawowy model?, to chyba lepiej poczekać miesiąc, dwa na betatesty tych co kupią Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 28 minut temu, Masamune napisał(a): A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Wiedziałem ze Cerny facet z half life'a jest nikczemny, ale nie sądziłem że aż tak Za Ryana emotke wstawilbym Cernego, kurjozum jego geniuszu osiągnął limit, a nawet wyjebał poza skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 18 minut temu Udostępnij Opublikowano 18 minut temu (edytowane) 1 hour ago, BRY@N said: Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie To jest dodatkowe chłodzenie modułów pamięci RAM. We wcześniejszych modelach w ogóle go nie było, więc może trochę podziała nawet jeśli się odklei. Tajemnica zniknięcia podstawki pionowej wyjaśniona Edytowane 14 minut temu przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi