Assassins_78 825 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Wiem, że już to było, ale.. Ale jak można tak umieścić promienniki ciepła-żadnego mocowania jedynie na pastę Coś czuje że to nie podziała długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Wydaje mi się, że ta blaszka z góry ładnie wszystko dociska więc nic tam nie ma prawa się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tez zwrocilem na tp uwage. Ale czy tam nie ma od strony bez pasty malyvh magnesow ? Bo to nie jest specjalne luzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @gnom magnesy ?? no nie tam nie ma nic poza pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Prawa czesc radiatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu OK, tu więcej jest omówione chłodzenie, ale nadal nie jestem przekonany czy tak zamontowane promienniki (zasilanie, mosfety) po dłuższym czasie będą się mijały z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Widzę że Baldurek Pro enhanced ma być, ciekawi mnie jak będzie akt 3 wyglądał w takim razie jeśli chodzi o płynność działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Rzeczywiście. Ale fuszera Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 59 minut temu, gnom napisał(a): Prawa czesc radiatora Nie ma tam magnesów żadnych A jak by były to musiałyby być bardzo mocne - neodymowe, co oczywiście nie mogło by być zastosowane Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) W Media Markt konsole będą do odbioru z rana w dniu premiery. Opcja z dostawą - no tutaj zależy jak tam kurierzy śmigają po trasach. Potwierdzałem na infolinii, sprzętu nie brakuje. Edytowane 3 godziny temu przez ginn 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Koszty panowie koszty. Ma wyglądać nowocześnie, ale w praktyce ma być tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 hour ago, oFi said: Rzeczywiście. Ale fuszera To znaczy że pro może być bardziej awaryjne niż podstawowy model?, to chyba lepiej poczekać miesiąc, dwa na betatesty tych co kupią Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 28 minut temu, Masamune napisał(a): A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. Wiedziałem ze Cerny facet z half life'a jest nikczemny, ale nie sądziłem że aż tak Za Ryana emotke wstawilbym Cernego, kurjozum jego geniuszu osiągnął limit, a nawet wyjebał poza skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 hour ago, BRY@N said: Wcześniej spływał ciekły metal z procka teraz będzie odpadało chłodzenie w pionie To jest dodatkowe chłodzenie modułów pamięci RAM. We wcześniejszych modelach w ogóle go nie było, więc może trochę podziała nawet jeśli się odklei. Tajemnica zniknięcia podstawki pionowej wyjaśniona Edytowane 2 godziny temu przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, ginn napisał(a): W Media Markt konsole będą do odbioru z rana w dniu premiery. Opcja z dostawą - no tutaj zależy jak tam kurierzy śmigają po trasach. Potwierdzałem na infolinii, sprzętu nie brakuje. Trzeba było jeszcze o napędy spytać bo xkom ma zestaw za 3969 ale nie wiem w którym roku będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
darecki 3 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Masamune napisał(a): A jak z x-kom? Dostaliście jakieś potwierdzenie, że będzie wysłane jutro? Czyli w środku jest tak samo badziewie jak na zewnątrz. Kto im to projektował, nie wiem. https://ibb.co/tX1g8p0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 11 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Ale jak można tak umieścić promienniki ciepła-żadnego mocowania jedynie na pastę Coś czuje że to nie podziała długo Obejrzałem dokładnie ten teardown i faktycznie, jedyny element od zewnętrznej strony (oprócz pasty) jaki podtrzymuje cały heatsink, to ta zewnętrzna plastikowa obudowa No ciężko im było przewiercić dwie śrubki przez ten radiator. Mało tego, sekcja zasilania bez termopadów. Z jednej i drugiej strony tej blaszki nałożona tylko pasta i do tego na słowo honoru "przyklejony" heatsink. Przecież to za rok będzie tam fruwać. Nie wierze, co za badziew... PS: Pewnie w (po) przy(e)gotowaniu będzie już nowa rewizja konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Alpha Trion napisał(a): To znaczy że pro może być bardziej awaryjne niż podstawowy model?, to chyba lepiej poczekać miesiąc, dwa na betatesty tych co kupią A to podstawowy model czy Slim są awaryjne? Bo z tego co pamiętam nawet problem z ciekłym metalem przy stojącej konsoli okazał się bullshitem. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Moja premierowka katowana codziennie nawet nie kwiknie. Dobrze zrobilem rezygnujac z pro ale bede bacznie sie przygladal co z tego modelu wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 173 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu No podobno są ludzie którzy z wyboru trzymają PS5 w poziomie żeby ciekły metal ich nie zajebał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 11 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 48 minut temu Udostępnij Opublikowano 48 minut temu 20 minut temu, BulletPOL napisał(a): Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem. Hajs na lokaty wrzucony i teraz będą zwroty a sklep bedzie parę milionów do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi