jimmy 1 230 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Konsola za 3500 to idealny świąteczny prezent dla dziecka Nie wiem, ale wiem że do tatusiowania cudzym dzieciom jest osobny temat na forum MM gdzie kod odbioru coooorwo Cytuj
Patapon 12 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Przyznać się kto zamawiał w xcom, bo patrzę na stronie, a tam konsola niedostępna. Znowu konsol nie dostali jak 4 lata temu? XD Edytowane 7 listopada przez Patapon Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5 Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie Jak to mówi James w jednym z zakończeń SH2, to nie może być prawda. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 49 minut temu, jimmy napisał(a): Wyobraźcie sobie ten płacz dziecka przy wigilijnym stole Tata naprawi 1 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ehh... mialobyc tak pieknie. DPD wylamalo sie z rutyny i jak nigdy zadnego powiadomienia sms, mialobyc szybkie przekierowanie do punktu gdzie zawsze po 9 paczka juz czekala... lipa Cytuj
mario10 515 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ja znam co najmniej 3 osoby, które przechodzą może 3 gry w roku, a tak to CODzik i Fifka a i tak zamówiły pro bo trzeba być na czasie A jeden też ma z xkom zamówione i cisza choć mu mówiłem, że mogą być kwiatki żeby zamówił w markecie. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 24 minuty temu, Whisker napisał(a): Śmiejecie się a dwóch moich znajomych kupiło Pro TYLKO i wyłącznie dla FIFY hahaha Wiadomo że liczą też na inne tytuły ale jakby ta gra była kartą przetargową Ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że dają w zestawie do KONSOLI BEZ NAPĘDU grę NA PŁYCIE. Jeśli któryś z tych dwóch Twoich znajomych sprawi sobie taki bundelek to... no cóż, miłej gry nie da się im życzyć, bo nawet jej nie odpalą. Sklep zwyczajnie przychojraczył i leci w chuja. Cytuj
Rash 234 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Rtv euro inpost wydane do doręczenia ch że odbierze człowiek dopiero wieczorem po robocie. Te, paczka powinna być chyba jakoś ostreczowana co? Pytam bo trzeba do chałupy jakoś wejść żeby stara się nie skapła Edytowane 7 listopada przez Rash 5 1 Cytuj
Szermac 2 715 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Wydano do doręczenia, będzie dziś Choć przez chwilę widniało info, że będzie jutro, bo musiałem przekierować na inny adres niedaleko, ale ogarnęli na szczęście Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada MM zamówienie opłacone przy pierwszych preorderach z odbiorem w sklepie i nadal cisza, brak jakiejkolwiek zmiany statusu. Ciekawe czy D O W I O Z Ą Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada DPD dalo ciala, chyba ktos tam na sortowni brandzluje sie nad moja PRO i zapowiada sie na zbiorowy gwalt bo nikt jej z sortowni podjac nie chce do dostarczenia Cytuj
darecki 4 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 44 minuty temu, Patapon napisał(a): Przyznać się kto zamawiał w xcom, bo patrzę na stronie, a tam konsola niedostępna. Znowu konsol nie dostali jak 4 lata temu? XD dostali, moja jest w doręczeniu właśnie Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ostatnia aktualizacja DPD przed 3 jako przyjęcie w lokalnym oddziale i cisza. Czyli dziś jej nie dostanę... Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): Ostatnia aktualizacja DPD przed 3 jako przyjęcie w lokalnym oddziale i cisza. Czyli dziś jej nie dostanę... To samo mam i nie wiem o co chodzi Cytuj
Plackus 411 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 5 minut temu, Sewesew napisał(a): Ostatnia aktualizacja DPD przed 3 jako przyjęcie w lokalnym oddziale i cisza. Czyli dziś jej nie dostanę... 3 minuty temu, gnom napisał(a): To samo mam i nie wiem o co chodzi Ku*wa dajcie chłopakom kawe wypic i faje zapalić. Godzina dziewiąta a tu już że nie bedzie dzisiaj bo mi sie status w nocy nie zmienil 2 1 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 7 minut temu, Plackus napisał(a): Ku*wa dajcie chłopakom kawe wypic i faje zapalić. Godzina dziewiąta a tu już że nie bedzie dzisiaj bo mi sie status w nocy nie zmienil Jest ciezko jak kupa w gaciach stygnie Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 11 hours ago, jar3czek said: Spróbuję przedzwonić jutro rano jeśli do tego czasu nic się nie ruszy, thx. Co do wideo od DF to wychodzą nowe ciekawostki - konsola dalej nie wspiera HDMI 2.1 (w pełni), Pro W 4K@120Hz dalej trzeba się męczyć z gównem rozmazanym w YUV422, oni są niemożliwi, to już nawet Series S jest w stanie tutaj ogarnąć RGB/4:4:4 Brak chromy 444 faktycznie boli, mam nadzieję, że jakiś patch się pojawi, który to naprawi. O ile nigdy nie zauważam rozmazania, to już różnice w kolorach są widoczne na moim tv. Pro ma mieć jakiś mechanizm kompresji chromy dla 8k, może w 4k120 też go zastosują z czasem. 1 hour ago, Patapon said: Przyznać się kto zamawiał w xcom, bo patrzę na stronie, a tam konsola niedostępna. Znowu konsol nie dostali jak 4 lata temu? XD U mnie X-kom, wysłana wczoraj, dzisiaj będzie w doręczeniu do paczkomatu. Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Panowie trochę cierpliwości. Czy jeden dzień robi az tak dużą różnicę ? U mnie też DPD zawaliło i raczej paczka będzie jutro Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) 4 minuty temu, Insane3d napisał(a): Panowie trochę cierpliwości. Czy jeden dzień robi az tak dużą różnicę ? U mnie też DPD zawaliło i raczej paczka będzie jutro Robi bo jak nie dzis to do niedzieli nawet z pudla nie wyjme Orgaaaazm !!! Edytowane 7 listopada przez gnom Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 3 minuty temu, Insane3d napisał(a): Panowie trochę cierpliwości. Czy jeden dzień robi az tak dużą różnicę ? U mnie też DPD zawaliło i raczej paczka będzie jutro Dobra, dobra, Ty nie bądź taki mądry i lepiej powiedz, czy MM wysłało Ci powiadomienie i czy kurier już jedzie, a nie takie rozwalanie święta graczy swoim pesymizmem! Cytuj
Szermac 2 715 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 minuty temu, gnom napisał(a): Robi bo jak nie dzis to do niedzieli nawet z pudla nie wyjme Orgaaaazm !!! Szybko poszło Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gnom 88 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Niech sie zagrzeje i do dziela 9 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jednak te trzy pasy to na normalnych fotkach wyglądają sportowo Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada SEX i tyle, byle do popołudnia chłopaki Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Czekamy na prawdziwe recenzje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi