Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Konsola za 3500 to idealny świąteczny prezent dla dziecka 

Nie wiem, ale wiem że do tatusiowania cudzym dzieciom jest osobny temat na forum :)

MM gdzie kod odbioru coooorwo :problem:

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Przyznać się kto zamawiał w xcom, bo patrzę na stronie, a tam konsola niedostępna. Znowu konsol nie dostali jak 4 lata temu? XD

Edytowane przez Patapon
Opublikowano

Ehh... mialobyc tak pieknie. DPD wylamalo sie z rutyny i jak nigdy zadnego powiadomienia sms, mialobyc szybkie przekierowanie do punktu gdzie zawsze po 9 paczka juz czekala... lipa

Opublikowano

Ja znam co najmniej 3 osoby, które przechodzą może 3 gry w roku, a tak to CODzik i Fifka a i tak zamówiły pro bo trzeba być na czasie :)

A jeden też ma z xkom zamówione i cisza choć mu mówiłem, że mogą być kwiatki żeby zamówił w markecie.

Opublikowano
24 minuty temu, Whisker napisał(a):

Śmiejecie się a dwóch moich znajomych kupiło Pro TYLKO i wyłącznie dla FIFY :D hahaha Wiadomo że liczą też na inne tytuły ale jakby ta gra była kartą przetargową

Ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że dają w zestawie do KONSOLI BEZ NAPĘDU grę NA PŁYCIE. Jeśli któryś z tych dwóch Twoich znajomych sprawi sobie taki bundelek to... no cóż, miłej gry nie da się im życzyć, bo nawet jej nie odpalą. Sklep zwyczajnie przychojraczył i leci w chuja.

Opublikowano (edytowane)

Rtv euro inpost wydane do doręczenia:boski_miszcz: ch że odbierze człowiek dopiero wieczorem po robocie. Te, paczka powinna być chyba jakoś ostreczowana co? Pytam bo trzeba do chałupy jakoś wejść żeby stara się nie skapła:kekw:

Edytowane przez Rash
  • Haha 5
  • Minusik 1
Opublikowano
44 minuty temu, Patapon napisał(a):

Przyznać się kto zamawiał w xcom, bo patrzę na stronie, a tam konsola niedostępna. Znowu konsol nie dostali jak 4 lata temu? XD

dostali, moja jest w doręczeniu właśnie

Opublikowano
1 minutę temu, Sewesew napisał(a):

Ostatnia aktualizacja DPD przed 3 jako przyjęcie w lokalnym oddziale i cisza. Czyli dziś jej nie dostanę... :sadkek:

To samo mam i nie wiem o co chodzi

Opublikowano
5 minut temu, Sewesew napisał(a):

Ostatnia aktualizacja DPD przed 3 jako przyjęcie w lokalnym oddziale i cisza. Czyli dziś jej nie dostanę... :sadkek:

3 minuty temu, gnom napisał(a):

To samo mam i nie wiem o co chodzi

Ku*wa dajcie chłopakom kawe wypic i faje zapalić. Godzina dziewiąta a tu już że nie bedzie dzisiaj bo mi sie status w nocy nie zmienil :balon:

• Haha 2
  • This 1
Opublikowano
7 minut temu, Plackus napisał(a):

Ku*wa dajcie chłopakom kawe wypic i faje zapalić. Godzina dziewiąta a tu już że nie bedzie dzisiaj bo mi sie status w nocy nie zmienil :balon:

Jest ciezko jak kupa w gaciach stygnie

Opublikowano
11 hours ago, jar3czek said:

Spróbuję przedzwonić jutro rano jeśli do tego czasu nic się nie ruszy, thx.

Co do wideo od DF to wychodzą nowe ciekawostki - konsola dalej nie wspiera HDMI 2.1 (w pełni), Pro :kekw:  W 4K@120Hz dalej trzeba się męczyć z gównem rozmazanym w YUV422, oni są niemożliwi, to już nawet Series S jest w stanie tutaj ogarnąć RGB/4:4:4 :kekw:

Brak chromy 444 faktycznie boli, mam nadzieję, że jakiś patch się pojawi, który to naprawi. O ile nigdy nie zauważam rozmazania, to już różnice w kolorach są widoczne na moim tv. Pro ma mieć jakiś mechanizm kompresji chromy dla 8k, może w 4k120 też go zastosują z czasem.

1 hour ago, Patapon said:

U mnie X-kom, wysłana wczoraj, dzisiaj będzie w doręczeniu do paczkomatu.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Insane3d napisał(a):

Panowie trochę cierpliwości. Czy jeden dzień robi az tak dużą różnicę ? U mnie też DPD zawaliło i raczej paczka będzie jutro :D

Robi bo jak nie dzis to do niedzieli nawet z pudla nie wyjme

Orgaaaazm !!!20241107_093154.thumb.jpg.6aa2882ded650d6b7734fc55054f579e.jpg

Edytowane przez gnom
Opublikowano
3 minuty temu, Insane3d napisał(a):

Panowie trochę cierpliwości. Czy jeden dzień robi az tak dużą różnicę ? U mnie też DPD zawaliło i raczej paczka będzie jutro :D

Dobra, dobra, Ty nie bądź taki mądry i lepiej powiedz, czy MM wysłało Ci powiadomienie i czy kurier już jedzie, a nie takie rozwalanie święta graczy swoim pesymizmem!