mario10 515 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Bawcie się dobrze bo jednak fajne są wspomnienia z pierwszego wyjęcia konsoli z pudełka 1 Cytuj
Septh 0 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ja sobie poczekam, dzwonili ze sklepu że mają konsolę, ale napęd będzie za minimum 2 tygodnie (brałem bundle). Więc uznałem, że odbiorę oba naraz, żeby nie skończyło się tak, że odbiorę konsolę, a napędu mi potem nie dorzucą - a brałem bo wychodził w przeliczeniu za 470 PLN około. Wolałbym nie płacić "rynkowych" cen obecnych za napęd. A jako, że wszystko co mam do ogrania na PS5 mam na płytkach, to bez sensu. Więc dalej cisnę Metaphora na Steamdecku Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Kable są takie same jak w Amatorze? Bo HMDI mam trytytkami spięte i zasilający cholera wie jak. Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 22 minuty temu, gnom napisał(a): Niech sie zagrzeje i do dziela Zazdro.. ja czekam do jutra, bo aż tak, żeby jechać 30km to mi się nie chce. Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ciekawe czy w DeadSpace Remake będzie 60 fps w trybie graficznym z PS5, tam różnica w oprawie i grze świateł była bardzo widoczna między dwoma trybami. Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 36 minut temu, Insane3d napisał(a): Ciekawe czy w DeadSpace Remake będzie 60 fps w trybie graficznym z PS5, tam różnica w oprawie i grze świateł była bardzo widoczna między dwoma trybami. A było coś mówione o wersji dla pro? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada A możliwe że w tym bandlu jest kod na cyfrową wersję?Czy na 100% płyta? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Orzeł wylądował 10 1 Cytuj
bisoner 100 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 11 minut temu, Schranz1985 napisał(a): A możliwe że w tym handlu jest kod na cyfrową wersję? Czy na 100% płyta? W opisie jest, że płyta BD. Cytuj
Bzduras 12 448 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 15 minut temu, Schranz1985 napisał(a): A możliwe że w tym handlu jest kod na cyfrową wersję? Czy na 100% płyta? Płytka na 100%. Spoiler Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 hour ago, Septh said: Ja sobie poczekam, dzwonili ze sklepu że mają konsolę, ale napęd będzie za minimum 2 tygodnie (brałem bundle). Więc uznałem, że odbiorę oba naraz, żeby nie skończyło się tak, że odbiorę konsolę, a napędu mi potem nie dorzucą - a brałem bo wychodził w przeliczeniu za 470 PLN około. Wolałbym nie płacić "rynkowych" cen obecnych za napęd. A jako, że wszystko co mam do ogrania na PS5 mam na płytkach, to bez sensu. Więc dalej cisnę Metaphora na Steamdecku Cena rynkowa jak już się pojawi to na być 599 PLN. Przyzwoicie, chociaż to co zdążyłeś złapać oczywiście wygoda najlepiej. Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada MM dostarczył Prosiaka na sklep, mam nadzieję że dzisiaj zdarzę odebrać tego bydlaka Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Wlasnie zaczalem przenoszenie danych. Za 1h dopiero co kolwiek odpale Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 minuty temu, gnom napisał(a): Wlasnie zaczalem przenoszenie danych. Za 1h dopiero co kolwiek odpale Jak to się robi? Po kablu czy przez internet? Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada MM Port Łódź. konsole jeszcze nie dojechały znacie jakieś dobre leki uspokajające? gratki dla PROfesjonalnych 1 2 Cytuj
elvis004 289 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 11 minut temu, Sewesew napisał(a): Jak to się robi? Po kablu czy przez internet? I tak, i tak, najlepiej po LANie bo szybciej: https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/transfer-games-saved-data-ps4-ps5/? 1 Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) DPD nie umie w powiadomienia Względem fata jest mała. Zdjęcia tego nie oddają. Edytowane 7 listopada przez Sewesew 3 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Najlepiej podlaczyc do routera obie konsole. Nie trzeba HDMI miec wpietego w stara konsole. Jak odpalisz PRO to Cie zapyta czy chcesz przeniesc dane z innej konsoli Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada U mnie MediaExpert dopiero dzisiaj przyjął zamówienie do realizacji i stoi, więc testowane będzie pewnie dopiero po weekendzie Co mnie podkusiło, żeby tym razem nie brać w MM. Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) 5 minut temu, jar3czek napisał(a): U mnie MediaExpert dopiero dzisiaj przyjął zamówienie do realizacji i stoi, więc testowane będzie pewnie dopiero po weekendzie Co mnie podkusiło, żeby tym razem nie brać w MM. Jeśli jesteś z Warszawy to mogę Ci oddać moje zamówienie ze sklepu stacjonarnego bo konsola już jest do wydania. Ja mam drugie zamówienie z MediaMarkt w trochę niższej cenie z bonami 50 za każde wydane 500. Jeśli zapłaciłeś to wiadomo nie ma co już kombinować. Edytowane 7 listopada przez Insane3d Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada Euro RTV w Porcie Łódź, leżą sobie Prosy i czekają.. Mediamarkt jak ja cię kurła nienawidzę Cytuj
pattro 225 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) @jar3czek, ciśnij ich to jutro będziesz miał u siebie. @nero2082, RTV Euro AGD dostało więcej niż planowana dostawa i robi wrzutki na sklepy Ogólnie magazyny są pełne więc dla nikogo nie zabraknie. Edytowane 7 listopada przez pattro 1 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada U mnie od wczoraj od godziny 22:00 w Media Expert status zamówienia stoi na "Zamówienie w drodze do punktu odbioru". Myślałem, że konsole będzie już do odebrania w sklepie z rana, ale wygląda na to, że jeszcze sobie poczekam. Zadzwoniłem też na infolinię ME zapytać się czy może będą jakieś napędy optyczne rzucone na premierę do Zielonej Góry, ale niestety nie mają ich na magazynie. Lipton... Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 29 minut temu, Insane3d napisał(a): Jeśli jesteś z Warszawy to mogę Ci oddać moje zamówienie ze sklepu stacjonarnego bo konsola już jest do wydania. Ja mam drugie zamówienie z MediaMarkt w trochę niższej cenie z bonami 50 za każde wydane 500. Jeśli zapłaciłeś to wiadomo nie ma co już kombinować. Dzięki ale całość opłacona kartami podarunkowymi za benefity z roboty, więc nie za bardzo mogę teraz zmienić sklep albo zamienić się zamówieniem. Wolałbym nie zostać z kartami na 3,5k zł w ME @pattro dzwoniłem i cisnąłem ich ale z ich strony to jest rozmowa w stylu „będzie kiedy będzie i nie obchodzi ich, że to preorder” Cytuj
Septh 0 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Godzinę temu, Masamune napisał(a): Cena rynkowa jak już się pojawi to na być 599 PLN. Przyzwoicie, chociaż to co zdążyłeś złapać oczywiście wygoda najlepiej. Biorąc pod uwagę, że do ogrania mam DLC do Cyberpunka i Eldena oraz Wo Long głównie (wszystko na płytach), patchy na razie nie ma to w ogóle mi się nie spieszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi